Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

nu koks populiarus tortas pasidaręs, reikės išbandyt, ale vis laiko nėra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 06, 16:14)
nu koks populiarus tortas pasidaręs, reikės išbandyt, ale vis laiko nėra  blush2.gif

Isbandyk,o jam daug laiko nereikia,gan greit pasidaro smile.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu,visai niekas nenori girtis,o as pasigirsiu savo "Grilijaziniu" torciuku ax.gif ,super duper koks skanus isejo thumbup.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš. Seku jūsų temas, kepu, bet su puošimu nelabai kas. Neišeina man lygiai ir dailiai.
user posted image

Krūtinės ląsta Cipciuko medutis, krūtis - Rafaelo. Papuošimai iš šokoladinės saldainių masės ir pastilažo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeGu: 09 spalio 2009 - 09:35
QUOTE(Vaidosee @ 2009 10 09, 07:14)
Keliu tema i virsu,visai niekas nenori girtis,o as pasigirsiu savo "Grilijaziniu" torciuku  ax.gif ,super duper koks skanus isejo thumbup.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Atrodo skaniai,pagal koki recepta kepei??
MeGu,geri papai thumbup.gif
man irgi jau metas is papuosimu temos i sita kraustytis,nes ziuriu nieko doro nebemoku padaryt,su metais zmones daugiau igudziu igauna,o man va,atvirksciai,jie mazeja lotuliukas.gif
Atsakyti
sėdžiu be pusryčių-tai dar tortų temoj doh.gif tuoj numirsiu kaip noriu-šitokie apetitni thumbup.gif
daividija nono.gif tavo lelia thumbup.gif prašom čia nesikuklinti cool.gif
Atsakyti
daividija,cia Cipsiuko "Grilijazinis":4u:
http://www.supermama...?...rtas&st=300
Tikrai labai skanus isejo,tik man sviestinio kremo reikejo dvieju normu,forma 19 cm.
O jums su savo tortukais,tik papuosimu temoje rodytis,cia nebent pasigirti mirksiukas.gif
Atsakyti
stoju į Rafaelo gerbėjų klubą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sulaistymui sunaudojau 300 ml skysčio, 2 citrinas ir 2 šaukštus svarainių naminio sirupo wub.gif tikrai tirpsta burnoj ir nė velnio ne per saldus schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Na, manau, užteltinai prisiklausiau rafaelo liaupsių - sekantis bus jis biggrin.gif

O griliažą - saldainius ir tortus taip mėgstu, kad tuoj Vaidosee tavo tortuką sulapnočiau tongue.gif

Pasirodau ir aš. Juodas miškas - na labai jis mano pažįstamiems patinkam, jau vedu propogandą, kad ragautų ir kitus ax.gif
Kodėl man šis tortas toks liūdnas atrodo? Norėjau tokio nerėkiančio, nu bet dabar jis man liūdnas unsure.gif Labai sunku man vyrui papuošt tortą.

user posted image

o dar paskambino, kad atvažiuoja pasiimt doh.gif Nebespėsiu nieko pataisyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 09 spalio 2009 - 11:48
QUOTE(Vaidosee @ 2009 10 09, 08:48)
daividija,cia Cipsiuko  "Grilijazinis":4u:
http://www.supermama...?...rtas&st=300
Tikrai labai skanus isejo,tik man sviestinio kremo reikejo dvieju normu,forma 19 cm.
O jums su savo tortukais,tik papuosimu temoje rodytis,cia nebent pasigirti  mirksiukas.gif

Aciu,seniai noriu ji isbandyt,bet vis nerandu progos doh.gif Aisku galima ir be progos blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 10 09, 08:53)
stoju į Rafaelo gerbėjų klubą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sulaistymui sunaudojau 300 ml skysčio, 2 citrinas ir 2 šaukštus svarainių naminio sirupo  wub.gif tikrai tirpsta burnoj ir nė velnio ne per saldus  schmoll.gif

Koks apetitnas gabaliukstis,duoks tik sen,kaip man sulapnociau
essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 10 09, 11:14)
Keliu tema i virsu,visai niekas nenori girtis,o as pasigirsiu savo "Grilijaziniu" torciuku  ax.gif ,super duper koks skanus isejo thumbup.gif  lotuliukas.gif

taip ir prisiminiau vaikystę.. Mediniai žaislai, dviračiai be pedalų.. ir grilijažinis torts kiekvienam gimtadieniui laugh.gif
Bet koks skanumas.. wub.gif tada tai nevertinau, bet dabarrrrrrrrrr essen.gif:

smile.gif+2009 10 09, 13:25-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 09, 13:25)
Kodėl man šis tortas toks liūdnas atrodo? Norėjau tokio nerėkiančio, nu bet dabar jis man liūdnas  unsure.gif Labai sunku man vyrui papuošt tortą.

gal reikėjo kitu kampu nufotografuoti g.gif , tada ne toks liūdnas būtų.. tačiau šokoladinis tortas tinka jubiliejui, skonis ir spalva - prabangios.
Atsakyti
[quote=Olesta,2009 10 09, 11:53]
stoju į Rafaelo gerbėjų klubą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sulaistymui sunaudojau 300 ml skysčio, 2 citrinas ir 2 šaukštus svarainių naminio sirupo wub.gif tikrai tirpsta burnoj ir nė velnio ne per saldus schmoll.gif
Gal butu galima nuoroda gaut receptui? Ieskau jau per kelias temas, nerandu verysad.gif
Atsakyti