Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

QUOTE(emiga @ 2009 10 13, 07:06)
As irgi atnesu savo maisa,istraukta is sleptuves vyro gimtadieniui...iskart pasakau-nededu papuosimuose,nes kam kartoti tuos pacius ...jau visi daugybe mate ir cia mano bandomasis
p.s. Daividijos Napoleonas viduje

Aha aha,tikrai matyti..BET TAVO LABAI GRAZUS!!!!!SU tiek daug pinigu ph34r.gif Ir kiekvienas maisas vis skirtingas,be to kai ateis piktasis cipciukas isvarys tave is cia su visu maisu tongue.gif
Atsakyti
labai dailus maišiukas thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmas tortukas medutis blush2.gif kuri kepiau jusu pagalba tikiuosi kiti bus grazesni nes pasimokinti tikrai yra is ko 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 15 spalio 2009 - 19:38
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 15, 20:29)
Mano pirmas tortukas medutis  blush2.gif kuri kepiau jusu pagalba tikiuosi kiti bus grazesni nes pasimokinti tikrai yra is ko  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sakyciau toks nemenkas pirmasis medutis bigsmile.gif ir rozytes saunios thumbup.gif
Atsakyti
na gerai, dedu, teiskit mane kalkit prie kryziaus, bet man jis negrazus schmoll.gif
user posted image
Tusinuka padejau tam, kad isivaizduotumet dydi unsure.gif
ir keksas,
user posted image
Ir dabar ant greituju pripaisiau kreivu doh.gif sirdziu doh.gif Nezinau ar gerai padariau, bet...
user posted image

Tortas 4-gubas rafaelas su persikais viduj, o keksas - rugiageles irgi 4-gubos normos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 16, 08:00)
na gerai, dedu, teiskit mane kalkit prie kryziaus, bet man jis negrazus schmoll.gif

Prie kryziaus nekalsim,jei tokio norejo toki ir padarei...
labai kuklus,tas sokoladinsi tai grazus,bet man vistiek kazko truksta g.gif
jei ant tu sirduciu butu mazu gelyciu,tai vaizdelis pasikeistu.Atrodytu sventiskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 10 16, 11:07)
Prie kryziaus nekalsim,jei tokio norejo toki ir padarei...
labai kuklus,tas sokoladinsi tai grazus,bet man vistiek kazko truksta g.gif
jei ant tu sirduciu butu mazu gelyciu,tai vaizdelis pasikeistu.Atrodytu sventiskiau blush2.gif

Aha, tos gelytes gal ir pagerintu vaizda, bet... jau nebespesiu nieko pakeist, nes atvaziuoja pasiimt. doh.gif
Dabar dar vienas rupestis, kaip jie juos nugabens iki vln blink.gif doh.gif Supakuoti kaip neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 16, 11:15)
Aha, tos gelytes gal ir pagerintu vaizda, bet... jau nebespesiu nieko pakeist, nes atvaziuoja pasiimt. doh.gif
Dabar dar vienas rupestis, kaip jie juos nugabens iki vln blink.gif  doh.gif Supakuoti kaip neisivaizduoju unsure.gif

tai jau cia ju rupestis kaip nusigabens wink.gif
tas baltas tai kuklutis toks, o to sokoladinio kekso virsus, tai man labai grazus, toki kaip ornamentai ten ant jo thumbup.gif
Atsakyti
Nu va,idedu ir as pasigirt savo siandienos kuriniais,
su beze taip ir nesusidraugavau,kaip kokia durne,vel pradejau daryt is 3 kiausiniu,ir kad tik nesigautu doh.gif per trumpai turbut vel uzvirinau cukru,kazkoks klampyna sgavosi,ale as optimiste tai dar apdzibavau visa torta,alre kai pradejo zemyn ciuozt,tai tik nugramdziau ir dariau vel-si karta is dvieju,ir gavosi bigsmile.gif tik cukrus jau buvo bepradejes cukruotis,tai su tokiais gumuliukais,kurie niekaip nenorejo pralyst pro zpoles antgali doh.gif ,tai teko daryt taip,nusivyliau vel savimi eilini karta verysad.gif nors tortas ir neblogai ziurisi,naturoje spalvyte graziai zalsva.
user posted image
user posted image

O sitas tai dviem mergytem krikstynom,tokio norejo,zuikiukai tai gavosi cute wub.gif man paciai patiko.
user posted image
user posted image

O cia,kad pamatytumet sraigyciu dydi lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokios jos man juokingos gavosi.
user posted image

tai tiek ziniu,eisiu toliau mokytis idealiai puost,nes dar savimi nepatenkinta. schmoll.gif
Atsakyti
daividija, gal isprotejai cia atejus su tokiais groziais, nevalia cia tokiu deti, nevalia schmoll.gif
o cia mano tortukas skirtas brolio gimtadieniui blush2.gif
viduje medutis, apibarstytas kokoso drozlemis, pabarstukais, geles, lapeliai cukrines mases, dar biski aisingo dziubu tongue.gif

ir dar ikeliu savo lipintas leles, kurios baisiau nei baisios, bet keliu tik del DAIVIDIJOS, kad ji isitikintu, kad jos lelyte ir visi baibokiukai nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 16 spalio 2009 - 17:47
QUOTE(eglejk @ 2009 10 16, 15:43)
daividija, gal isprotejai cia atejus su tokiais groziais, nevalia cia tokiu deti, nevalia  schmoll.gif
o cia mano tortukas skirtas brolio gimtadieniui  blush2.gif
viduje medutis, apibarstytas kokoso drozlemis, pabarstukais, geles, lapeliai cukrines mases, dar biski aisingo dziubu  tongue.gif

ir dar ikeliu savo lipintas leles, kurios baisiau nei baisios, bet keliu tik del DAIVIDIJOS, kad ji isitikintu, kad jos lelyte ir visi baibokiukai nuostabus  wub.gif

lotuliukas.gif lele tai gerule,sexy ok.gif

As pasidariau labai kompleksuota,cia gal koks senatvinis marazmas....
Atsakyti
Daividija mane pakerėjo tos sraigytės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti