Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

aga, baliaunas tortas del vieno tokio "mazycio" akcentelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi bus balius rytoj alc.gif lotuliukas.gif

daividija mano tos baidykles net ranku neturi, o apie veid apskritai patyliu, o tu tikrai baik juokus, buk zmogus ir pagailek tu kas taip lipinti ir puosti tortu nemoka ir nesk visus grozius i papuosimus, nu o sraiges, tai visai fantastika. p.s. mano pirmasis issisaugotas tortas buvo tavo tas su eziu, tiesa kai ji issisaugojau, visi nekreipiau demesio kieno jis, bet pasirodo ten taviskis, super tortas, kaip ir siti ir kiti kuriuos dar nulipinsi. Tikriausiai reikes aukleti tavo vyra, kuris kompleksus tau varo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 16 spalio 2009 - 19:01
atrodo audra praužė, ramu bent jau kol kasimetu tyliai savo keleta darbeliu, nieko naujo tas pats per ta pati ax.gif

vaisinis tortukas, puošta šokoladine saldainiu mase
user posted image

snikersas, puošta šok. saldainiu mase
user posted image

vaisinis, puošta grietinėle
user posted image

medutis, puošta grietinėle
user posted image

medutis, puošta šok. saldainiu mase
user posted image

atrodo viskas, dar vienas bus kita diena, laukia mutantas savo garderobo biggrin.gif
Atsakyti
nu joooooo blink.gif benski tortuku gausa blink.gif
visi vienareiksmiskai puikus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

... gerai, kad Rimute man kazkada pasiule sitoj temoj apsilankyt... o tai niekada ir nebuciau uzejus... bigsmile.gif Jooo, nieko sau pagyru puodas...

bet dabar kai pasiziuriu, tai doh.gif Cia pinigu maisai grazesni, nei papuosimuose; tortai su zuikiais -- kaip tiesiai is instrukciju knygos, striptizo sokejos kokios... o jau tie "naturalus" tortai, trupiniuoti ir kokosu puosti wub.gif Gerai, kad mano seimyna neuzmate, o tai butu.. rolleyes.gif

Kraustysiuos ir as nuo siol cia ax.gif Kaip Daividija teisingai pastebejo, neismokau dar apdengt ir as tortu "lygiai kaip veidrodis", lipdyt tobulu figureliu ir t.t.

P.S.: Neramuole, pamaciau tavo barbe, galvoju, oho, kokia modernistine sukuosena, ir kaip tu tokia padarei! Pasididinu nuotrauka -- ogi ten kedes strypai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 10 16, 20:52)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

.
P.S.: Neramuole, pamaciau tavo barbe, galvoju, oho, kokia modernistine sukuosena, ir kaip tu tokia padarei! Pasididinu nuotrauka -- ogi ten kedes strypai  blush2.gif

net garsiai juoktis pradėjau viena, kai parasei tada pati pastebėjau doh.gif lotuliukas.gif ir ko nepasitaiko per skubėjima ax.gif
Atsakyti
Va tortukas kurio vieta čia 4u.gif ....vakar atėjo kaimynė sako gelbėk , torto reikia ....sakau nea schmoll.gif ...neturiu tuščio tarpo , nu būk gera , nesvarbu papuošiimas , mes tik namie niamniosim ....niu tokiu papuošimu apsiėmiau smile.gif .

Kavos tortikas....balti biskvitai bet įbėriau tirpios kavos plakant baltymus , gavos kaviniai tongue.gif ...pertepiau plakta grietinėle , į ją irgi įbėriau kavos , ir truputi riešutų ...puošta : šonai trupiniais , viršus grietinėle ir lašintas šokoladas ( juodas ir pieniškas ) , šokolado rožės , purkštos auksu ir " plastmasiniai " lapukai tongue.gif bu tingėjau , o ir jėgų nebebuvo daryti šokoladinius .... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Cipciukai, kraustotės į papuošimus tikrai, metų įvykis, Jus pamatyti puošiant grietinėle, tai jau kažkas naujo bigsmile.gif thumbup.gif labai gražus tortas, o kad taip mano tortai „be mandro papuošimo“ atrodytų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 16, 18:43)
user posted imageuser posted imageuser posted image.....prisiprašėt mergos .....einu pas Rustę....

lotuliukas.gif labai zuikiukai geruliai thumbup.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 10 16, 20:36)
Merginos, Jus cia is kuklumo ar tiesiog labai norit, kad pagirtu. Na jau tikrai nejuokinga. Nelabai suvokiu kokiem velniam ta tema reikalinga. Tai gal tada uzdarom papuosimu tema o visos kraustomes i pagyras. g.gif As dabar is vis nezinau kur eit.

Oj, Meian, o is kur pas tave kuklumas atsirado. Visas bari, kad per daug kuklinasi, o pati  tongue.gif

Aha,norim,kad pagirtu,juk cia pagyru puodas,cia galima pasigirti bet kokias darbais:sokiai:

QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 16, 22:27)
Va tortukas kurio vieta čia  4u.gif ....vakar atėjo kaimynė sako gelbėk , torto reikia ....sakau nea  schmoll.gif ...neturiu tuščio tarpo , nu būk gera , nesvarbu papuošiimas , mes tik namie niamniosim ....niu tokiu papuošimu apsiėmiau  smile.gif .

Kavos tortikas....balti biskvitai bet įbėriau tirpios kavos plakant baltymus , gavos kaviniai  tongue.gif ...pertepiau plakta grietinėle , į ją irgi įbėriau kavos , ir truputi riešutų ...puošta : šonai trupiniais , viršus grietinėle ir lašintas šokoladas ( juodas ir pieniškas ) , šokolado rožės , purkštos auksu ir " plastmasiniai " lapukai  tongue.gif bu tingėjau , o ir jėgų nebebuvo daryti šokoladinius ....  blush2.gif 

Aha!!Kodel tas grazus tortas cia papuole,netgi paprastas papuosimas atrodo sventinis,be to taskuciai-nauja ax.gif
Atsakyti
Atnesu savo roziu krepseli cia, truputi neapskaiciavau ir roziu pritrukau, neuzsipilde virsus visas, na bet tiek to biggrin.gif Rozes is balto sokolado, is dvieju sokoladu man gavosi 15 roziu ir dar geras guzas mases liko smile.gif tortas juodas miskas, visa kita grietinele, na su kuria man dar mokytis ir mokytis draugaut, bet nesvarbu visai, svarbu, kad man paciai visai grazu ir sirdi paglosto padarytas darbas wub.gif tongue.gif

user posted image

user posted image

ai, lapeliai tai storoki, bet cia marcipaniniai, turejau uzsilikusios mases blush2.gif tai nejo plonesniu padaryt niekaip, trupejo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 17 spalio 2009 - 11:58

user posted image

ai, lapeliai tai storoki, bet cia marcipaniniai, turejau uzsilikusios mases blush2.gif tai nejo plonesniu padaryt niekaip, trupejo schmoll.gif
[/quote]

Labai noriu toki pasidaryti pati bet labai jau man idomu kaip paskui pjaunat rozes nurenkat nes su rozem kazin kaip pjaunasi o ypac jai rozes is cukrines mases. g.gif
Atsakyti
Na jau gal atsipjaus kaip nors biggrin.gif o rozes cia sokoladines, skanios, valgomos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 17, 14:15)
Labai noriu toki pasidaryti pati bet labai jau man idomu kaip paskui pjaunat rozes nurenkat nes su rozem kazin kaip pjaunasi o ypac jai rozes is cukrines mases. g.gif

Šitos rožės pasakiškai skanios bigsmile.gif ...medus joms priduoda savotišką aromatą , įdėk kiekvienam į lėkštutę po rožę , tikrai suvalgys ...kitą kartą net pritrūksta jų biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 17 spalio 2009 - 14:01