ai nai nai koks rainis, mano dukrytė Tigriuku jį vadina, jetus senai bekepiau
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 25, 18:05)
Seniai kepiau "Zebra", tai va
labai jau grazus jusu zebriukas, kaip tikras, o kaip cia reikia supilti tesla kad taip lygiai butu? prasau man nemoksai paaiskint...
QUOTE(čikuraku @ 2009 10 25, 19:30)
labai jau grazus jusu zebriukas, kaip tikras, o kaip cia reikia supilti tesla kad taip lygiai butu? prasau man nemoksai paaiskint...
Reikia i formos viduri pilti koki 1,5 sauksto baltos, tada i baltos viduri - 1,5 rudos, ir taip vel i rudos viduri - balta ir t.t.
QUOTE(Dai'na @ 2009 10 25, 16:15)
atnesu savo nevykeli
o man labai dailus torčiukas
QUOTE(Olesta @ 2009 10 25, 16:31)
ech panos panos, kam Jūs taip nuvertinat savo darbą, neli rudeninis tavo puikus, dar niekas nbeuvo padaręs šokoladinių klevo ir ąžuolo lapų, neščiau užsimerkus į papuošimus
Oi, dėkui už pagyras, bet tikrai dar nenešiu, tai mano tik trečias torčiukas, kurį bandau puošti, ir matau, kad visko per daug ant jo, ale draugai suvalgė jį per 10 min. su visais papuošimais, gerai, kad bent skanus buvo.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 25, 19:05)
Seniai kepiau "Zebra", tai va, siandien prisiruosiau vel, ir ateinu pasigirt nors kuo
jau vaizdelis ant tos lentutes
bet man skanus uztai su pienuku labai 
Zebriukas kaip gražiai dryžuotas
Rugiagele
Uzsimaniau ir as tik nemoku
Uzsimaniau ir as tik nemoku
QUOTE(skristyn @ 2009 10 25, 22:52)
ko nemoki???? dar gražiau tortus kepa, pyrago nebemoka, nebeišpindėkit
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 25, 20:05)
Seniai kepiau "Zebra", tai va, siandien prisiruosiau vel, ir ateinu pasigirt nors kuo
jau vaizdelis ant tos lentutes
bet man skanus uztai su pienuku labai 
Pirmą kart matau tokį pyragą, bet jau atrodo tai nerealiai
Manau greitu laiku teks apleisti forumą, nes nu neįmanoma
QUOTE(čikuraku @ 2009 10 25, 20:30)
QUOTE(skristyn @ 2009 10 25, 22:52)
mergaitės pažiūrėkit čia, kaip supilt zebriuką, man tundrai, aiškiau pasidarė po vaizdinės medžiagos
http://vimeo.com/5214759