Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 22:05)
va taip va panos, nuo fėjos į Dievus  egypt.gif Jūs meskit savo kompleksus geriau perm tvorą, ir skoniu bei grožiu kerėkit savo šeimas, gimines, draugus ir t.t.t. Daivve, sekantį kartą prašom į pagyras takelį pamiršt  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Man tas ypac baltas su kalijom wub.gif Daivve labai grazu, as vieno torciuko iki siol nesiryztu lipdyt blush2.gif , o tu saunuole 4u.gif
Atsakyti
Zebras essen.gif
Biskvitas perteptas plakta grietine su konservuotu persiku tyre
user posted image
Atsakyti
Ale zinokit faina pagyru puode... ax.gif pasigyriau, akmenim neapmete... blush2.gif
darbuosimes, kopijuosim toliau thumbup.gif
Jone grazu, a vat is kremo daryt gelytes niekaip neikertu kaip reikia unsure.gif
Atsakyti
*Jone*, viskas būtų gerai, ale vienas klausimas, kodėl lapeliai ne smailaisiais galais į išorę rolleyes.gif , o žiūrint į apatinį apvadą, dar vienas klausimas: Tu kairiarankė bigsmile.gif ? ar tiesiog patogiau dzibuoti iš dešinės į kairę rolleyes.gif blush2.gif tiesiog smalsu pasidarė, nėra tekę matyti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

user posted image

Dar vienas bandymas. Cipciuko medutis ir nemedaus tortai. Puošta šokoladine saldainių mase, pastilažu ir aisingu.

Vis dar mokausi ........ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 10 27, 08:57)
Ale zinokit faina pagyru puode...  ax.gif  pasigyriau, akmenim neapmete... 

Tai kad mes akmenim nemetom, galim tik tortais apmetyt lotuliukas.gif

QUOTE(MeGu @ 2009 10 27, 09:06)
Sveikos,  4u.gif
Dar vienas bandymas. Cipciuko medutis ir nemedaus tortai. Puošta šokoladine saldainių mase, pastilažu ir aisingu.

Geras bandymas, tokia negritoske, atsiprasau, juodaode
Atsakyti
Visų tortukai labai mieli wub.gif taip ir toliau mergytės tobulėkit thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 10 27, 09:59)
*Jone*, viskas būtų gerai, ale vienas klausimas, kodėl lapeliai ne smailaisiais galais į išorę  rolleyes.gif , o žiūrint į apatinį apvadą, dar vienas klausimas: Tu kairiarankė  bigsmile.gif ? ar tiesiog patogiau dzibuoti iš dešinės į kairę  rolleyes.gif  blush2.gif  tiesiog smalsu pasidarė, nėra tekę matyti  bigsmile.gif

nu ir pastabumas blink.gif

MeGu koks fainuolis bigsmile.gif o kaip tau gavosi tokia graži ruda spalva g.gif pas mane tai ta šokoladinė saldainių masė vos ne juoda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 27, 09:38)
Visų tortukai labai mieli  wub.gif  taip ir toliau mergytės tobulėkit  thumbup.gif
nu ir pastabumas  blink.gif

MeGu  koks fainuolis  bigsmile.gif  o kaip tau gavosi tokia graži ruda spalva  g.gif  pas mane tai ta šokoladinė saldainių masė vos ne juoda  unsure.gif

Su karūnos pienišku šokoladu.
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2009 10 27, 10:48)
Su karūnos pienišku šokoladu.

Tada viskas aišku doh.gif pas mane buvo juodasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 27, 09:59)
*Jone*, viskas būtų gerai, ale vienas klausimas, kodėl lapeliai ne smailaisiais galais į išorę  rolleyes.gif , o žiūrint į apatinį apvadą, dar vienas klausimas: Tu kairiarankė  bigsmile.gif ? ar tiesiog patogiau dzibuoti iš dešinės į kairę  rolleyes.gif  blush2.gif  tiesiog smalsu pasidarė, nėra tekę matyti  bigsmile.gif

Lapeliai,tai kazkaip nedaejo,kad kitaip sudet lotuliukas.gif O del dzibavimo,tai cia geras,dabar ilgai galvojau kaip as ten dzibavau,nu kad as ne kairiaranke,tai faktas(nors pagal youtube vakar darytas dramblys ir vezlys,tai tikrai su abiem kairem darytas)
Man atrodo as visaip ir is desines i kaire ir is kaires i desine g.gif Ne,nu tikrai neatgaminu savo judesiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivve @ 2009 10 27, 09:57)
Ale zinokit faina pagyru puode...  ax.gif  pasigyriau, akmenim neapmete...  blush2.gif
darbuosimes, kopijuosim toliau  thumbup.gif
Jone grazu, a vat is kremo daryt gelytes niekaip neikertu kaip reikia  unsure.gif

Cia gelytes is cukrines geliu mases ir tai yra nevykes bandymas padaryt gvazdikus schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 26, 13:35)
O man spurgos nesigauna... vis kietos gaunasi-neskanios... nors kazkada kepiau pagal kakzoki recepta, tai visai nieko gavosi, bet ten buvo ne kociojama tesla. Nu turiu galvoj, kai buna reikia isspaust forma spurgai, ir su rankom tieisog formuoji is teslos..

Pabandyk,man visada iseina ir minkstutes http://www.supermama...?...81687&st=72
Bet cia reikia dregnom ar miltuotom rankom formuot kazkur riesuto graikinio dydzio
Atsakyti
Juodasis miškas. Žiūrėsim kas čia gavos... Svoris tai gerulis- 1.85kg blink.gif
user posted image

Pykstu ant antgaliukų... Nes kur turėjau anksčiau nusipirkus, buvo toks plasmasinis užsuktukas, pritvirtinimui jų prie maišiuko, o nauji- visi skirtingo dydžio ir netelpa ant to prispaustuko doh.gif O je nededu jo, man nesigaunaaaaaa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2009 10 27, 10:06)
Sveikos,  4u.gif

koki geruliai papuliai, nu super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti