QUOTE(inesaS @ 2009 08 13, 23:32)
Pirmiausia tai sepija nelabai tinka.Ir aplamai sita efekta reikia zinoti kaip ir kur panaudoti.Dangus isdeges,zemes per daug.Toks eilinis nupyskintas kadras.(pas mane tokie visi,uz tai nieko ir nerodau

)
Kiek imanoma daugiau ziurek nuotraukas internete.Susirask tau patinkancius autorius ir bandyk kopijuoti.Tikrai labai padeda tas svetimu foto ziurejimas.Ir aisku nepamirsk fotografuoti.
Na ash dar neskiriu, kas idomu kas ne ti desiu, o jus galesit sakyt kas negerai, reik suprasti kame esme, kas del sepia, nzn taisykliu, bet man ji labaiu patinka nei j/b.
supratau dabar reikia tapti kopijuotoju
QUOTE(Melodi @ 2009 08 14, 08:25)
Prie to ka isvardino kitos, tai man dar tie skalbiniai bais per pati fotkes viduri. Kazkaip gal pakarpius (jei imanoma) kitaip ziuretusi.

sepia tai man gal visai idomiai ziurisi
o kaip pasiulytumete tuos skalbinius palikti? as galvojau kad gerai kad jie per viduri.
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 14, 09:26)
O man
pelyttes skalbiniai patiko, idomiai ziurisi, ne kasdienis vaizdelis. Ir sepia cia man tinka, atitinkama nuotaika sukuria. Tik vat pakirpus nama kairej butu toks ale kaimiskas vaizdelis, be to skalbiniai per centra- nelabai gerai, reiktu kakaip apkarpyti.
QUOTE(Avis @ 2009 08 14, 09:44)
zmogiuk, sake klause ar nebuvau uzsukusi

tai as ir nebuvau uzsukusi, bo ]
Pelytte, man pernelyg daug vaizdo, reiktu manau kirpti kaires, sepia man nlb kazkaip... neatrodo man senove, kad sepia tiktu. Kaireje pastatas senove visai ndvelkia, noretusi daugiau akcentuoto, isryskinto kazkokio pirmo plano. Faina skalbiniai, bet neatskleista mintis
bandau pakeisti
buvo taip

keiciu i taip, bet cia man kaires skalbiniai nusipjauna negraziai, ir gal apacios visgi per daug nukirpau

ir trecias, kazkokia visai ne

pirma labiausiai patinka
Papildyta:
ir tiesa gal pasirodysiu labai daug prashanti

bet gal galetu kas nors i a.z. paaishkinti kaip ta balta remeli padaryti

uzsiknisau jau su tuo ps nu nesuprantu reandu

ir su trintuku bandziau bet kreivai gaunasi