Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 14, 10:06)
ok  biggrin.gif tiesa, o mano vardu tai zmogiuko?  lotuliukas.gif

niia biggrin.gif tikruoju

visks leiu i vln
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2009 08 14, 11:09)
niia biggrin.gif tikruoju

visks leiu i vln

Gero kelio 4u.gif Nepamesk kadru belekdama biggrin.gif
Papildyta:
Dedu dar viena portretuka kritikai ax.gif

user posted image
Atsakyti
smile.gif Ačiū visoms už komentarus wink.gif.

Noelle, būtinai papleškinsiu Jus wink.gif.

P.S. Man ir su pėdute daug gražiau atrodo thumbup.gif . Berods Tiny nuotrauka ten buvo. Sorry jei sumaišysiu, nes dar nelabai gerai pamenu nick'us.

Papildyta: man paskutiniam ir trūksta kojyčių wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 14 rugpjūčio 2009 - 10:34
QUOTE(Tiny @ 2009 08 14, 11:33)
Dedu dar viena portretuka kritikai  ax.gif

trūksta kojų, nepatinka centravimas
Atsakyti
Tiny, kojyciu truksta. Sunku su nauju objektyvu viska apimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 13, 23:32)
Pirmiausia  tai sepija nelabai  tinka.Ir aplamai sita efekta reikia zinoti kaip ir kur panaudoti.Dangus isdeges,zemes per daug.Toks eilinis nupyskintas kadras.(pas mane tokie visi,uz tai nieko ir nerodau doh.gif )
Kiek imanoma daugiau ziurek nuotraukas internete.Susirask tau patinkancius autorius ir bandyk kopijuoti.Tikrai labai padeda tas svetimu foto ziurejimas.Ir aisku nepamirsk fotografuoti. mirksiukas.gif

Na ash dar neskiriu, kas idomu kas ne ti desiu, o jus galesit sakyt kas negerai, reik suprasti kame esme, kas del sepia, nzn taisykliu, bet man ji labaiu patinka nei j/b.
supratau dabar reikia tapti kopijuotoju
QUOTE(Melodi @ 2009 08 14, 08:25)
Prie to ka isvardino kitos, tai man dar tie skalbiniai bais per pati fotkes viduri. Kazkaip gal pakarpius (jei imanoma) kitaip ziuretusi.  g.gif sepia tai man gal visai idomiai ziurisi 4u.gif

o kaip pasiulytumete tuos skalbinius palikti? as galvojau kad gerai kad jie per viduri.
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 14, 09:26)
O man pelyttes skalbiniai patiko, idomiai ziurisi, ne kasdienis vaizdelis. Ir sepia cia man tinka, atitinkama nuotaika sukuria. Tik vat pakirpus nama kairej butu toks ale kaimiskas vaizdelis, be to skalbiniai per centra- nelabai gerai, reiktu kakaip apkarpyti.

QUOTE(Avis @ 2009 08 14, 09:44)
zmogiuk, sake klause ar nebuvau uzsukusi smile.gif tai as ir nebuvau uzsukusi, bo ]
Pelytte, man pernelyg daug vaizdo, reiktu manau kirpti kaires, sepia man  nlb kazkaip... neatrodo man senove, kad sepia tiktu. Kaireje pastatas senove visai ndvelkia, noretusi daugiau akcentuoto, isryskinto kazkokio pirmo plano. Faina skalbiniai, bet neatskleista mintis smile.gif

bandau pakeisti
buvo taip
user posted image
keiciu i taip, bet cia man kaires skalbiniai nusipjauna negraziai, ir gal apacios visgi per daug nukirpau g.gif
user posted image
ir trecias, kazkokia visai ne schmoll.gif pirma labiausiai patinka g.gif
user posted image

Papildyta:
ir tiesa gal pasirodysiu labai daug prashanti ax.gif bet gal galetu kas nors i a.z. paaishkinti kaip ta balta remeli padaryti doh.gif uzsiknisau jau su tuo ps nu nesuprantu reandu doh.gif ir su trintuku bandziau bet kreivai gaunasi doh.gif
Atsakyti
Buvau tikra, kad butent tokiu komentaru sulauksiu biggrin.gif Nu man tai netruksta kojyciu nors tu ka smile.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 14, 11:51)
Tiny, kojyciu truksta. Sunku su nauju objektyvu viska apimt  biggrin.gif

Su maniskiu dar biski lengviau, nei su tavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 14, 11:37)
Buvau tikra, kad butent tokiu komentaru sulauksiu  biggrin.gif Nu man tai netruksta kojyciu nors tu ka  smile.gif

Su maniskiu dar biski lengviau, nei su tavo  tongue.gif

Nu kad man normaliai kazkaip unsure.gif

Tai gal tada reikejo paveiksluoti is arciau, kad kojytes taip nekristu i akis.
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 14, 11:37)
Buvau tikra, kad butent tokiu komentaru sulauksiu  biggrin.gif Nu man tai netruksta kojyciu nors tu ka  smile.gif

Su maniskiu dar biski lengviau, nei su tavo  tongue.gif

Maniskis visada man sako, prisimink kadravimo taisykles, bet nesilaikyk ju kiekvienam kadre biggrin.gif Siuo atveju man pvz visai netruksta kojyciu blush2.gif Patinka ryskumas ir spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu, Melodi 4u.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 14, 12:43)
Nu kad man normaliai kazkaip  unsure.gif

Normaliai normaliai mirksiukas.gif Cia tik priprast reikia. Tik turejau omenyje, kad taviskis dar labiau pritraukia vaizda 4u.gif Siuo atveju as maciau kojytes ir specialiai nesistengiau ju talpint, nes ir taip visai neblogai ziurejosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytte @ 2009 08 14, 12:13)
ir tiesa gal pasirodysiu labai daug prashanti ax.gif bet gal galetu kas nors i a.z. paaishkinti kaip ta balta remeli padaryti doh.gif uzsiknisau jau su tuo ps nu nesuprantu reandu doh.gif ir su trintuku bandziau bet kreivai gaunasi doh.gif

Pazymi visa nuotrauka ir eini i Edit -> Stroke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 14 rugpjūčio 2009 - 12:17
QUOTE(Tiny @ 2009 08 14, 12:15)

Pazymi visa nuotrauka ir eini i Edit -> Stroke  mirksiukas.gif

clap.gif aciuuuu ishejo
user posted image
Atsakyti
Sveikutes vis skaitau skaitau o pasisakyt kazkaip blush2.gif
kol atostogauju pas tevus neturiu kaip nuotrauku sudet kritikai doh.gif jusu 4u.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 08 14, 09:46)

Zitlali, ka veiki savaitgali? Noriu pafotkinti tave su Zitlaliuku  smile.gif Gal visgi darom myta? Kas gales, tas prisijungs, vistiek as jau buvau kaip ir suplanavus...

QUOTE(Teka @ 2009 08 14, 09:48)
Ai, dėl meeto, būtų Vilniuj, gal atlėkčiau trumpam su savo tekiuku. kad tik orai būtų geresni, nei dabar

QUOTE(Avis @ 2009 08 14, 09:50)
as uz, sekmadieni gal? kur siulykit smile.gif

labai noreciau pasimeetinti su jumis thumbup.gif
tik kada jus ji noretumet daryt? si savaitgali man niekaip neiseitu o va jau kita drinks_cheers.gif
gristu i vilniu thumbup.gif
Atsakyti