Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 08 14, 11:33)

Dedu dar viena portretuka kritikai  ax.gif

tiny, gundai mane su objektyvu labai smile.gif

man cia truksta kojyciu, as kirpciau biski auksciau, kad tik rankytes matytusi blush2.gif

(labai graziai fonas isplaukia gale, sulieta viskas , mmm cool.gif )
Papildyta:
QUOTE(pelytte @ 2009 08 14, 12:13)

man nelabai foto su skalbiniais , gal sepia netinka cia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 14, 10:41)
trūksta kojų, nepatinka centravimas

drinks_cheers.gif
bet spalvos graziai ziurisi mirksiukas.gif

QUOTE(pelytte @ 2009 08 14, 11:13)
ir trecias, kazkokia visai ne schmoll.gif pirma labiausiai patinka g.gif
user posted image

bigsmile.gif man sita geriausiai ziurisi ir sepia nekliuna ax.gif

kalbat apie objektyvus cool.gif ir as noriu verysad.gif sviesaus verysad.gif gal fotika pagaliau issitraukciau, nes dulka jau gal menuo laiko doh.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 08 14, 13:13)
Na ash dar neskiriu, kas idomu kas ne ti desiu, o jus galesit sakyt kas negerai, reik suprasti kame esme, kas del sepia, nzn taisykliu, bet man ji labaiu patinka nei j/b.
....

Pelytte, aš tai būčiau pabandžius skalbinius šiek tiek kitaip pafotkinti. Paėjus į kairę arčiau skalbinių virvės, fotoaparatą pakėlus taip kad nuo viršutiniame kairiajame kampe eitų skalbinių virvė ir mažėjimo tvarka būtų išsidėstę tie skalbiniai... Na dabar kaškaip nesimato tos tokios ervės.
Kopijuotoju manau nereikia būti, reikia surasti savo stilių wink.gif, juk neįtiksi visiems. wink.gif
Atsakyti
Ačiū, Noelle, už suteiktą progą "pašaudyt" wink.gif 4u.gif
Uj kiek man dar praktikuotis, ir prie aparato dar pratintis reikia wink.gif. Ech... na dirbsim, dirbsim.... Tokios puikios progos, o su aparatu nesusitvarkau... wink.gif

Metu vieną kadrą Jūsų komentarams - kaškaip man limpa pavadinimas "Pagausiu...":

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 14, 15:55)

Gal butu ir nieko, bet kad fokusas nusokes i pieva (kairiam kampe) darbar nei vienas nei kitas objektas nefokuse... ar cia kaip tik ir buvo tokia mintis g.gif bet man kazkaip NE...

O ka cia apie tuos skalbinius kalbedamos vis vardijot 'sepia'??? kas cia per daiktas??? Man tie apkarpyti skalbiniai labai idomiai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 14, 19:26)

O ka cia apie tuos skalbinius kalbedamos vis vardijot 'sepia'??? kas cia per daiktas??? Man tie apkarpyti skalbiniai labai idomiai ziurisi  4u.gif

Sepija tai nuotraukos efektas: tokia ruda spalva...
Atsakyti
Merginos man kooooma... jauciu sekmadieni pasuosiu sad.gif neturiu sveikatos, darbu belenkiek, tikriausiai mytas geriau butu dar kita svtgl
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 14, 19:24)
Merginos man kooooma... jauciu sekmadieni pasuosiu sad.gif neturiu sveikatos, darbu belenkiek, tikriausiai mytas geriau butu dar kita svtgl

Na va,persibegiojai turbut unsure.gif console.gif
Atsakyti
Laba visoms , prisiatostogavau, pagaliau prisedau prie kompo ,matau kad busiu smarkai atsilikus su fotografija ax.gif
imetu kelias nuotraukas kritikai ir einu pasiskaityt kas cia vyksta ,tikiuos dar neisbrauket is saraso blush2.gif

dangaus zvilgsnis
user posted image

....
user posted image
Atsakyti
taigi mano pervadinta Citra i Paris Hilton biggrin.gif dedu spalvotas ir j/b kaip visad neapsisprendziu. tik saule spigino tai siek tiek prisimerkusi
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dar yra jos foto, tik db noriu siek tiek kitu patvarkyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 rugpjūčio 2009 - 20:48
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 14, 20:47)
taigi mano pervadinta Citra i Paris Hilton biggrin.gif dedu spalvotas ir j/b kaip visad neapsisprendziu. tik saule spigino tai siek tiek prisimerkusi

pirmose 3-jose foto isdeges dangus labai kliuna 4u.gif is situ idetu man i akis krito priespaskutine 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 14, 21:54)
pirmose 3-jose foto isdeges dangus labai kliuna  4u.gif is situ idetu man i akis krito priespaskutine  4u.gif  blush2.gif

nius be blykstes kitaip neina prie saules.. antraip butu juodas veidas smile.gif man tai ok kazkaip... aciu uz nuomone 4u.gif

user posted image

user posted image

visi kadrai kuriuos kelsiu visiskai spontaniski..nebuvo jiem ruostasi.. bo su mano reksniu tragedija buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 rugpjūčio 2009 - 20:59