Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 14, 21:47)
taigi mano pervadinta Citra i Paris Hilton biggrin.gif dedu spalvotas ir j/b kaip visad neapsisprendziu. tik saule spigino tai siek tiek prisimerkusi
user posted image

user posted image

dar yra jos foto, tik db noriu siek tiek kitu patvarkyt smile.gif

šios labiausiai patiko
Atsakyti
kerolli,man abi fainos bigsmile.gif wub.gif

Zitlali,pasistengei thumbup.gif Citra ,tu visose foto atrodai kitokia bigsmile.gif bet visur faina mamytė wub.gif wub.gif
o kas liečia išdegusį dangu,tai ir man iškart krito į akį rolleyes.gif
bet nepasakyčiau,kad lb trukdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 08 14, 21:08)
Laba visoms , prisiatostogavau, pagaliau prisedau prie kompo ,matau kad busiu smarkai atsilikus su fotografija  ax.gif
imetu kelias nuotraukas kritikai ir einu pasiskaityt kas cia vyksta ,tikiuos dar neisbrauket is saraso  blush2.gif

dangaus zvilgsnis
user posted image

....
user posted image

pirma super atitinka pavadinimą, tik kirpčiau dangaus nemažai, antra irgi įdomi
Atsakyti
Kerolli antra patiko bigsmile.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 rugpjūčio 2009 - 21:08
Zitlali, Citra tikrai labai grazi, man labiausiai spalvotos patinka, tada matosi akys, kurios yra labai grazios, o ir dangus man visai netrukdo 4u.gif
kerolli, labai patiko antra, labai grazus spinduliai, pirma irgi idomi, atrodo kaip dvi saules g.gif
Atsakyti
ich 4u.gif

pora buitiaku

koja maiso doh.gif
user posted image

user posted image

cia auto kol Simonas mane muse,prie veidrodzio,reik jauciu kaktos daugiau kirpt g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 rugpjūčio 2009 - 21:25
Idomi tema konkursui parinkta "Maistas" reikes pasikankint ,nes paskutiniame neturajaugalimybes sudalivaut ax.gif . Alexxandrai turetu patikti nes cia jos arkliukas smile.gif

nauju veidu yra ,nors ir as nesena blush2.gif sveikos prisijungusios antajo,Melodi,elmiuke,Jurgitukas123,pelytte
antajo grazi fotosesija "dziungliu mergaite " 3oje zvigsnis tiesiog pritraukia,nors ir truputi ir suspauta thumbup.gif

Giedre oziuku burys kazkas idomiau, bet as j/b bandyciau ,menines nesamones ir man patinka rolleyes.gif

Zillali man tavo kadrais tik zavetis belieka ,manau cia visas fanu klubas yra thumbup.gif kadras su zirgu ,kuri tu pavadinai jaukiu,labai patiko vien del to kad i ji ziurint jauciasi judesys atrodo ,kad ten butum smile.gif vaikai dulkese gyva istorija rolleyes.gif is paskutines fotosesijos su Citra mankazkaip spalvotos labai jaukios ,gyvos ,tada dangus isdeges nerezia smile.gif ir paskutines su sarmu thumbup.gif

Boruzka vaikelio zvilgnis pagautas bigsmile.gif tik vienos rankytes truksta ir gal truputeli viskas per daug susvelninta g.gif

Atsakyti
Zitlali, niu jau baik cia su tom Hilton biggrin.gif Oho, is arklidziu kaip su sviesa suzaista bigsmile.gif

Na va,gavau oficialu leidima, dedu ir as keleta kadru. Man jie asmeniskai mieliausi. Nemoku as visokiu finti-minti su ps, tai patvarkyta pagal mane smile.gif

Abu nerealiai fotogeniski, i Simonas isvisbe zodziu- fotkint ir fotkint toki vaika thumbup.gif Zvilgsnis uzmusantis.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Zmogiukas grazus momentas su berniuku pagautas tik matosi kad sviesinta nes grudas isriskejo smile.gif degantis tiltas thumbup.gif tik gal buciau palaukus tik poros zmogeliu an tilto smile.gif

*Citra*,Tiny sveikinu su pikiniai ,nuotraiku skaidrumas thumbup.gif

Zunkelis ranka virs vandens nieko,tik as pabandyciau apimti dar vandens kad matytusi atspindys ,nes gal ir suspausta truputi g.gif apstraktus saulelidis idomus

Medona boruzeles pakerejo rolleyes.gif

Tiny man tavo spalvotos labiau nei j/b kazkaip tamsokos ,mieliausia su kriauklyte ir ledais rolleyes.gif

Teka geri kadrai ,taip ir isivaizduoju Zitlali tik pirma perdaug nukarpyta ir gal is truputi is zemiau imciau kadra ax.gif

pelytte gera mintis su skalbiniais tik gal ne tas kampas rolleyes.gif

aciu uz pagyras merginos blush2.gif kai prisiminsiu kaip patiesint horizonta imesiu daugiau ax.gif

gero vakaro smile.gif
Atsakyti
Zitlali, auto nereali bigsmile.gif bigsmile.gif akys, akys wub.gif Mano nuomone kaktos nereikia kirpt, nors gal idomu pamatyt butu apkirpta varianta. Tiktai gal noretusi visa objektyva matyti, nes jis kaip toks isryskintas, krenta i akis.
Lelkia kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 14 rugpjūčio 2009 - 21:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 14, 21:47)

spalvotos mane labiau traukia ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 14, 22:17)

cia auto kol Simonas mane muse,prie veidrodzio,reik jauciu kaktos daugiau kirpt  g.gif

nieko nereik kirpti, viskas gerai, man tinka mirksiukas.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 14, 22:27)

sita pakerejo wub.gif o jb schmoll.gif kazkaip tie blikai be spalvu nito g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 14, 22:27)
Zitlali, niu jau baik cia su tom Hilton  biggrin.gif  Oho, is arklidziu kaip su sviesa suzaista  bigsmile.gif

Na va,gavau oficialu leidima, dedu ir as keleta kadru. Man jie asmeniskai mieliausi. Nemoku as visokiu finti-minti su ps, tai patvarkyta pagal mane  smile.gif

Abu nerealiai fotogeniski, i Simonas isvisbe zodziu- fotkint ir fotkint toki vaika  thumbup.gif Zvilgsnis uzmusantis.

user posted image

ši wub.gif

zitka, ten arklidėse labai fainai ta šviesa
Atsakyti