tik kirpciau siek tiek dangaus, kad tiltas butu trecdaliu linijoj, ir gal siek tiek pakontrastint
Zmogiuk tiesiog truksta zodziu, degantis tiltas
,
tik kirpciau siek tiek dangaus, kad tiltas butu trecdaliu linijoj, ir gal siek tiek pakontrastint
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 10, 17:28)
man tai noretusi sviesesnio vaikinuko - tamsumoje dingsta jo grozis ir pasislepia baltapukiai plaukuciai 

Vau, koks grooozis
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 10, 22:11)
Idedu keleta bandymu su naujuoju objektyvu
Koks malonumas,kai nereikia sviesinti ir isvis faktiskai nieko nereikia daryti
Nu super
QUOTE(ASTYT @ 2009 08 10, 22:20)
Visai idomiai pateikta
QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 10, 23:10)
degantis tiltas..
Labai labai patiko
Papildyta:
Idedu viena nuotrauka su naujuoju objektyvu daryta. Nieko ypatingo, tik norejau parodyti...
QUOTE(Tiny @ 2009 08 10, 23:26)
Idedu viena nuotrauka su naujuoju objektyvu daryta. Nieko ypatingo, tik norejau parodyti...
Labai graziai spalvas piesia
Fotkinau vakarop. Tokiom salygom kitinio nuotraukos jau butu tamsios ir neryskios
Labai grazios spalvos
Wau - Citra, Tiny - dydeliausi sveikinimai su pirkiniais
Tikrai kad foto pasako uz ka pinigai moketi
Tikrai kad foto pasako uz ka pinigai moketi
Nu Citra, nu šakės, kaip noriu jau, bet dar pasilaikysiu save.Negaliu kaip niežti nagai nauja obj pirkti.Pasaka ir spalvos ir tyrumas,negaliu pavyds bambą graužia.
Žmogiuks, berots, kam foto išėmei, dabar visi giria o pažiūrėt ir nėr į ką.
Gal kuri šiandien Kaune burbuliatoriuje buvot? Juokingas vaizdas buvo, kai fotografuojančių buvo daugiau kone nei burbulus pučiančių.Aš dar pradžioj saviškį išsitraukiau, ali po to paslėpiau, kažkaip dingo noras, kai iš vių pusių tik pykšt pykt...
Žmogiuks, berots, kam foto išėmei, dabar visi giria o pažiūrėt ir nėr į ką.
Gal kuri šiandien Kaune burbuliatoriuje buvot? Juokingas vaizdas buvo, kai fotografuojančių buvo daugiau kone nei burbulus pučiančių.Aš dar pradžioj saviškį išsitraukiau, ali po to paslėpiau, kažkaip dingo noras, kai iš vių pusių tik pykšt pykt...
QUOTE(Ievosius @ 2009 08 11, 00:40)
ir tuuu buvai?
Jo jo, bet tai fotografu tai kaip prik..... atsiprasant
mano mini reportazas tai cia yra idetas, na kaip sakant geriausi is blogiausiu kadru kiek sugebejau
http://www.efoto.lt/node/259554
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 10, 23:44)
ir tuuu buvai?
nu shakes kiek dar zmoniu pazystamu atsisaukia kad vabuvo, tik nesimatem, tik po to fotkese as atrenku
mano mini reportazas tai cia yra idetas, na kaip sakant geriausi is blogiausiu kadru kiek sugebejau
pasirodo ne man reportazus fotkint
Na žinai. na užpykau ant savęs, blyn kaip į galvą nešovė, kad ten būsi, juk kavenska esi.Matau prie pačio "nuogo jaunuolio" buvot, mes tai kitam gale, prie žaidimų aikštelės.
O aš berots kažkuria iš pažengusių mačiau, tą, kuri labai gražią sesutę turi.Tik gyva ta sesutė daaar gražesnė
as nezinau, kodel jum tos foto nerodo, as jos tikrai neisemiau 
Papildyta:
ten riedutininku rampa, niekaip jos patraukt negalejau
o is auksciau nebeisejo, ir taip ant suoliuko atloso stovejau drebanciom kojom
Tiny, spalvos liux
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2009 08 10, 23:13)
Man abieju spalvos nuostabios
Antroj noretusi vaiko veiduko
ASTYT, antra idomi, tik labai tamsi
žmogiukas, graziai tiltas ziurisi, tik trukdo pirmam plane stalas, suolas su zmogumi
ASTYT, antra idomi, tik labai tamsi
žmogiukas, graziai tiltas ziurisi, tik trukdo pirmam plane stalas, suolas su zmogumi
ten riedutininku rampa, niekaip jos patraukt negalejau
Tiny, spalvos liux
As tai vakar Vln Burbuliatoriui buvau
Tai zmoniu daug, fotografu daug, o burbulu mazai
Ta prasme visi maziukus tik pute, tai as kai tokia nepatyrus fotkintoja tai jauciu nieko gero ir nesigavo
Reiks perziuret dar, nes vakar jau velokai gryzom.
Zmogiuk,, patiko tavo tiltas, apacia man gal kiek tamsoka, nes as is pradziu isvis neiziurejau jokiu ten stalu su kedem
Bet gal cia ir monikas grybauja
Zmogiuk,, patiko tavo tiltas, apacia man gal kiek tamsoka, nes as is pradziu isvis neiziurejau jokiu ten stalu su kedem
QUOTE(Ievosius @ 2009 08 11, 00:51)
Na žinai. na užpykau ant savęs, blyn kaip į galvą nešovė, kad ten būsi, juk kavenska esi.Matau prie pačio "nuogo jaunuolio" buvot, mes tai kitam gale, prie žaidimų aikštelės.
O aš berots kažkuria iš pažengusių mačiau, tą, kuri labai gražią sesutę turi.Tik gyva ta sesutė daaar gražesnė
ot tai tau - as visur buvau ir prie ten ir prie soboro ir prie zaidimu aiksteles. musu daug buvo, tai laksciau tarp visu
pazengusi su grazu modeliuku tai lamella
tai jau kita kart butinai susibegam