Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Oi tai aciu uz paaiskinima blush2.gif

bet su spalvom vis vien kazkaip nekaip man atrodo schmoll.gif arba as dar kazko neivaldziau biggrin.gif kartais visai nieko, bet jau kartais nors krisk negyvas, buvusi muiline 10 k., graziau nupyskindavo, gal islaikyma perdideli darau??? o kaip jus nusistatot koki islaikyma daryt pagal esama sviesa??? As zinau ta teorija, kad kuo didedesne diafragma tuo mazesnis islaikymas, bet kartais tai neveikia, labai mazas skirtumas tarp islaikymo gali itakoti spalvas...
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 11, 14:30)
Oi tai aciu uz paaiskinima  blush2.gif 

...bet kartais tai neveikia, labai mazas skirtumas tarp islaikymo gali itakoti spalvas...

nuo išlaikymo priklauso ne spalvos, o nuotraukos šviesumas/tamsumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 08 11, 14:27)
Citra, super spalvos  bigsmile.gif

Merginos, atsirado pirkėjas mano panasonicui, taigi jau žiūrinėjuos veidroduko  bigsmile.gif  bet bėda ta, kad aš nenusimanau visiškai nieko apie objektyvus ir jų skaičiukus, nu visai visai nieko  doh.gif  jei kuri galėtumėt, į až parašykit trumpai ir aiškiai arba mestelkit keletą aiškių nuorodų, labai ačiū  4u.gif

tai koki body jau nuziurejai? g.gif
Atsakyti
O tuomet nuo ko priklauso spalvos, nuo bodzio ar objektyvo???
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 11, 19:31)
O tuomet nuo ko priklauso spalvos, nuo bodzio ar objektyvo???

man rodos spalva priklauso nuo to kaip nureguliuotas wb ax.gif
pasirink rankini,matysi kaip kinta spalvos smile.gif

mano dukra duris dažė,aš atėjau įamžint,tai kai pamačiau spalvą kokią gavau blink.gif
tada staigiai apsidairiau kur ką balto galima rasti,nupaveikslavau baltą plytą,nustačiau pagal ją wb ir spalvos gavos super,naturalios kokios buvo thumbup.gif

o nuo objektyvo kaži ar spalvos kinta g.gif neišmanau ax.gif tik,kad šviesesnės foto,tai faktas smile.gif

degantis tiltas bigsmile.gif wub.gif

sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 11 rugpjūčio 2009 - 18:38
Vijja, nu tu cia protingai parasei, reiks pabandyt blush2.gif bet juk ja reikia kiekviena karta nustatineti taigi, jeigu pykskini kas papuola tai labai jau nepatogu, o jeigu dar emocijas unsure.gif mano wb visada ant auto...

cia mano sios dienos menas:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 11, 19:42)
Vijja, nu tu cia protingai parasei, reiks pabandyt  blush2.gif  bet juk ja reikia kiekviena karta nustatineti taigi, jeigu pykskini kas papuola tai labai jau nepatogu, o jeigu dar emocijas  unsure.gif  mano wb visada ant auto...

cia mano sios dienos menas:

na,aišku,sudėtinga kaskartą reguliuotis,bet jei auto neima gražiai spalvų,tuomet vargti verta mirksiukas.gif

man čia ne menas blush2.gif tiesiog nuotrauka ir viskas rolleyes.gif
už lango viskas išdegę unsure.gif ir nesuprantu ką čia norėta parodyti blush2.gif
be to,nuotrauka visai neryški,lyg sujudėjus g.gif o dar tos visos žaliuzės,radiatoriai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 11 rugpjūčio 2009 - 19:04
Zunkeli, per raudona foto.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 08 11, 17:22)
tai koki body jau nuziurejai?  g.gif

Nieko nenusižiūrėjau, tik žinau, kad imsiu canon arba nikon biggrin.gif iš tiesų tai tik skaitinėjuos, nes nelabai ką nusimanau. Žinau, tik kad reikia tinkamo objektyvo, pvz aš žiūriu į tuos paveiksliukus su židinio nuotoliu, nupieštais lęšiais ir nifiga nesuprantu... nu man čia gryna fizika doh.gif tokį variantą radau Nikon D5000 su 18-55mm ir su 55-200mm. Nu ir kas man iš tų skaičiukų. Tiesą sakant, nerandu puslapio, kur būtų paaiškinta normaliai, ką reiškia objektyvo skaičiai ir raidės..

Beje, kodėl aš pardaviau savąjį - aš negaunu su juo pagrindinio dalyko - negaliu nufotografuot žmogaus visu ūgiu pirmaplaniam vaizde. Net ir portretą sunkiai taip išgaunu. Turiu zoomint daug... Jei kas galėtš pakonsulttuot mane tais klausimais per skype, mielai lauksiu až 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 11, 19:10)
Zunkeli, per raudona foto.

ir labai muilinė... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 11 rugpjūčio 2009 - 19:19
QUOTE(solo @ 2009 08 11, 20:15)
Nieko nenusižiūrėjau, tik žinau, kad imsiu canon arba nikon  biggrin.gif  iš tiesų tai tik skaitinėjuos, nes nelabai ką nusimanau. Žinau, tik kad reikia tinkamo objektyvo, pvz aš žiūriu į tuos paveiksliukus su židinio nuotoliu, nupieštais lęšiais  ir nifiga nesuprantu... nu man čia gryna fizika  doh.gif tokį variantą radau Nikon D5000 su 18-55mm ir su 55-200mm. Nu ir kas man iš tų skaičiukų. Tiesą sakant, nerandu puslapio, kur būtų paaiškinta normaliai, ką reiškia objektyvo skaičiai ir raidės..

Keli straipsniai apie objektyvus mirksiukas.gif
apie objektyvus 1
objektyvai 2
As irgi renkuosi, tai aktualu ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 10, 18:28)

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 11, 12:31)

Man sitos grazios thumbup.gif
Atsakyti
Va, cia buvo popa... Bet jau nebeskauda...
user posted image
Atsakyti