Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 11, 08:52)
Tiny- sveikinu tave irgi su nauju pirkiniu  4u.gif Spalvos  thumbup.gif

Aciu smile.gif

Taip knieti kanors rimciau pafotkint, bet siuo metu neturiu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 11, 09:30)
Aciu  smile.gif

Taip knieti kanors rimciau pafotkint, bet siuo metu neturiu ka  doh.gif

Jei nepaslaptis,kiek mokejai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 08 11, 00:40)
Gal kuri šiandien Kaune burbuliatoriuje buvot? Juokingas vaizdas buvo, kai fotografuojančių buvo daugiau kone nei burbulus pučiančių.Aš dar pradžioj saviškį išsitraukiau, ali po to paslėpiau, kažkaip dingo noras, kai iš vių pusių tik pykšt pykt...

biggrin.gif buvom buvom, ir daug ka matem, meeta mini padarem ane rasytce?> biggrin.gif

del fotografu tai jooo, pas mane kazkur nuotrauka padaryta, tai kokia 5 fotkina viena vaika biggrin.gif is visu pusiu blush2.gif
as vakare gal kazka idesiu is burbulu sventes, jai rasiu geru kadru 4u.gif

tiny - tikrai matau skirtuma, spalvos wub.gif

degantis tiltas patiko 4u.gif

rasytces - blondinas , kompozicija, spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 11, 10:34)
Jei nepaslaptis,kiek mokejai?  rolleyes.gif

Va toks maniskis ax.gif Tik as is fotofabrike pirkau. Mokejau 800 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 11 rugpjūčio 2009 - 10:24
Labutis

mane is paskutiniuju labai suzavejo 'degantis tiltas' ax.gif puiki foto cool.gif

o as dedu sita:
user posted image

Jauciu kazkas pas mane negerai su spalvom, kiek ziuriu labai daug jusu fotografuoja su Nikon d80, mano objektyvas Nikkor AF-S DX VR Zoom 18-200 mm

Gal kuri nors siek tiek labiau suprantanti isverstumet apie ka cia kalba, nes neturiu zalio supratimo... ir kas tas kitinis objektyvas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 11 rugpjūčio 2009 - 10:32
labas mergaites 4u.gif

degantis tiltas tikrai fainas! bet man trukdo tos kedes... ax.gif

ogo koks skirtumas su geru objektivu!!!!!!! bigsmile.gif niu faina merginos!!!! thumbup.gif ... ir as jau noriu...

na mes isvaziuojam ilgai lauktu ir uztarnautu atostogu!!!! ech.. jura, smelis.. Toskana.. rolleyes.gif tikiuosi atsivesiu bent pora geru kadriuku cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 11, 11:31)
o as dedu sita:

man patinka foto. tik tiesinciau horizonta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 11, 11:01)
man patinka foto. tik tiesinciau horizonta  4u.gif

dekui, o ka turi omenyje tiesintum horizonta??? ta prasme ta geliu linija eitu be pasvirimo???

Gal ka nors supranti apie objektyvus, gal si ta galetum paaiskinti apie manaji???
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 11, 13:11)
dekui, o ka turi omenyje tiesintum horizonta??? ta prasme ta geliu linija eitu be pasvirimo???

drinks_cheers.gif taip, nes dabar svura i desine 4u.gif
Atsakyti
Labutis

mane is paskutiniuju labai suzavejo 'degantis tiltas'  ax.gif  puiki foto  cool.gif

Jauciu kazkas pas mane negerai su spalvom, kiek ziuriu labai daug jusu fotografuoja su Nikon d80, mano objektyvas Nikkor AF-S DX VR Zoom 18-200 mm

Gal kuri nors siek tiek labiau suprantanti isverstumet apie ka cia kalba, nes neturiu zalio supratimo... ir kas tas kitinis objektyvas???

kitinis tai tas, kuris dazniausiai parduodamas su bodziu, perki fotika ir obj tau dovanu atseit biggrin.gif mano kitinis yra 18-135. siaip tai neblogas jis man, patinka, tik va 50ukas super portretams fotkint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žmogiukas: 11 rugpjūčio 2009 - 12:49
1. o as dedu sita:
Jauciu kazkas pas mane negerai su spalvom, kiek ziuriu labai daug jusu

2. fotografuoja su Nikon d80, mano objektyvas Nikkor AF-S DX VR Zoom 18-200 mm Gal kuri nors siek tiek labiau suprantanti isverstumet apie ka cia kalba, nes neturiu zalio supratimo... ir kas tas kitinis objektyvas???

1. Man normaliai cia tos spalvos 4u.gif

2. Del kitinio jau paaiskino, tai cia tas kur buna komplektacijoje su bodziu. Tiesiog, kad pradedantiesiems nereiketu labai ilgai galvos sukti, tai siulo iskart ta kitini imti mirksiukas.gif

Bandysiu paaiskinti, koks pas tave objektyvas...

AF-S DX reiskia, kad tavo objektyvas turi autofokusavimo rezima. Nezinau, kaip D80, bet maniskiui D60 reikia tokio tipo objektyvo, norint tureti automatini fokusa. Gal ir klystu, bet berods taviskiui D80 tokio tipo objektyvas nera butinas, nes pats bodis turi automatinio fokusavimo funkcija 4u.gif

VR reiskia, kad objektyvas turi stabilizatoriu, kuris fotografuojant stabilizuoja vaizdo judejima, atsirandanti del ranku drebejimo.

Zoom 18-200 mm reiskia, kad tavo objetyvas yra universalus, t.y. su juo gali fotkinti ir peizazus, ir portretus, ir vabaliukus, nes pritraukia vaizda labai arti.

Rasytce, patikslink mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 11 rugpjūčio 2009 - 13:20
Citra, super spalvos bigsmile.gif

Merginos, atsirado pirkėjas mano panasonicui, taigi jau žiūrinėjuos veidroduko bigsmile.gif bet bėda ta, kad aš nenusimanau visiškai nieko apie objektyvus ir jų skaičiukus, nu visai visai nieko doh.gif jei kuri galėtumėt, į až parašykit trumpai ir aiškiai arba mestelkit keletą aiškių nuorodų, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti