Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 27, 22:10)
Gal turit kokiu ideju, kur ta amerikona rast?

Skype per paiešką pasirink tik sau tinkamo amžiaus vyrus iš Amerikoa ir pradėk kalbinti ax.gif Paklausinėk apie orą, apie to miesto sportininkus ir t.t.

Taip ne vieną santuoką jau žinau ax.gif
Atsakyti
infene, as savo istorijos pradzia aprashiau 7 psl. biggrin.gif tesinys butu labai paprastas biggrin.gif po 5 men. as susiradau darba,kur dirbau ofise, dabar ta pati , jau beveik 5 metai, dirbu namie biggrin.gif MB susirado savo svajonu darba po 8 men. biggrin.gif manau,kad,atsidurem reikiamu laiku rekiamoj vietoj biggrin.gif kazkada MB paprotino zmones, kuriu profesija - "troku vairuotojas", kad "nesesk uz barankos" ir nepriprask prie "geru" pinigu 4u.gif taip, po truputi ir pasiekem to, ko LT patys nebutumem tureje 4u.gif tiesa, LT turejom ir buta Kaune, 3 mashinas ir t.t. bet tai buvo ne musu darbu uzdirbta, bet dovanota MB ir mano tevu 4u.gif o,juk taip gyvenime norisi uz neka niekam nebut skolingam 4u.gif tad ir pradejom viska svetimoj shaly nuo 0 4u.gif
dar karta sekmes,vsems besiruoshantiems i shia balos puse biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2009 09 27, 22:34)
infene, as savo istorijos pradzia aprashiau 7 psl.  biggrin.gif  tesinys butu labai paprastas  biggrin.gif  po 5 men. as susiradau darba,kur dirbau ofise, dabar ta pati , jau beveik 5 metai, dirbu namie  biggrin.gif  MB susirado savo svajonu darba po 8 men.  biggrin.gif manau,kad,atsidurem reikiamu laiku rekiamoj vietoj  biggrin.gif  kazkada MB paprotino zmones, kuriu profesija - "troku vairuotojas", kad "nesesk uz barankos" ir nepriprask prie "geru" pinigu  4u.gif taip, po truputi ir pasiekem to, ko LT patys nebutumem tureje  4u.gif  tiesa, LT turejom ir buta Kaune, 3 mashinas ir t.t. bet tai buvo ne musu darbu uzdirbta, bet dovanota MB ir mano tevu  4u.gif  o,juk taip gyvenime norisi uz neka niekam nebut skolingam  4u.gif tad ir pradejom viska svetimoj shaly nuo 0  4u.gif
dar karta sekmes,vsems besiruoshantiems i shia balos puse  biggrin.gif  4u.gif

Mano toks didelis troskimas isvykti i JAV ,jau nebezinau ar yra daugiau ir stipriau norinciu uz mane smile.gif Jei kada pavyktu tikrai esu pasiruosi viskam kas manes laukia 4u.gif .Neturiu as cia nei namo,nei masinu,,tad manau nera labai ko ir prarasti cia Lietuvoj ,tad suspaudus kumscius sedesiu po to kaip issiusiu GC.
Atsakyti
QUOTE(infene @ 2009 09 27, 14:45)
Mano toks didelis troskimas isvykti i JAV ,jau nebezinau ar yra daugiau ir stipriau norinciu uz mane smile.gif Jei kada pavyktu tikrai esu pasiruosi viskam kas manes laukia 4u.gif .Neturiu as cia nei namo,nei masinu,,tad manau nera labai ko ir prarasti cia Lietuvoj ,tad suspaudus kumscius sedesiu po to kaip issiusiu GC.

sekmes jums, siekant savo svajones 4u.gif mes kai gyvenom LT , ir buvom jau pamirshe apie ZK loterija, tada , kaip ish giedro dangaus suzinojom, kad laimejom, as diena ish denos per asharas nemaciau zemes doh.gif nes mano ir drauges/ai, buvo visi shalia, tevai, diedukai ir t.t. bet MB "pametejo" keleta rimtu argumentu, del kuriu vertejo ieshkot laimes kitur ,i,r del to, kaip gyvenam ir ka turim cia, esu labai dekinga jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2009 09 27, 22:22)
Skype per paiešką pasirink tik sau tinkamo amžiaus vyrus iš Amerikoa ir pradėk kalbinti  ax.gif  Paklausinėk apie orą, apie to miesto sportininkus ir t.t.

Taip ne vieną santuoką jau žinau  ax.gif

Tikrai taip - sitas budas geras wink.gif Dar galima ivairiausiose pazinciu svetainese rast padoriu vyriskiu.... Nesneiai per tv matem laida apie nuotakas is Rusijos - vyrukai susipazista per pazinciu agentura, susitinka koki karteli (arba ne) ir pasipersa, o merginos aisku sutinka teket ir atskrenda cia. Nu butu juokinga, jei nebutu graudu - tie amerikonai iki ausu isimyli, o jos jau ima po vieno pasimatymo ir myli juos is visos sirdies (kad dar bent grazus diedai butu...). lotuliukas.gif Nors is kitos puses, tai is tu rusaiciu juokemes - tokios truputi stotines.... Tai pagalvojau normali lietuvaite jiems kaip kokia nezemiska grazuole butu.
Atsakyti
Sveiki, bandysiu siais metai dalyvauti loterijoje, nusprendziau istikruju tai padaryti del savo sirdies draugo kuris gyvena amerikoje, pats jis irgi amerikietis smile.gif
bet turiu jums pora klausymeliu, jei kas zinote buciau labai dekinga:)
1. ar zaidziant sioje loterijoje, belaukiant atsakymo, galima isvykti i USA porai savaiciu su turistine viza, na noreciau belaukiant atsakymo dar ji ir aplankyti, ar geriau nepatartina?
2. turiu vidurini issilavinima, veliau baigiau manikiurininkes kursus(mokamus), ir siuo metu studijuoju kolegijoje 3 kurse, tai kaip man anketoje uzpildyti sita? arba ka man rasyti?
3. dar gal but toks klausymelis, vaziuojant jau i USA kiek mazdaug su savim pinigeliu reiketu tureti, vienam asmeniuj, kad issilaikyti kuri laika?
4. gal kas zino kur galima butu ta nuotrauka Vilniuje pasidaryti? anketai?
aciu merginos uz pagalba ir sekmes jums smile.gif
Atsakyti
Labukas,

Kaip mes su draugu svajojam keliaut į Ameriką... Mėginsim pirmą kartą lošti, tai tikimės,kad pavyks. Šiaip Lietuvoje neturim ko prarasti, tai kol jauni norim pradėt ten kurtis. ax.gif flirt.gif Tik vat irgti tokie klausimukai kyla, kiek reikia pradžiai atsidėti pinigėlių?
Atsakyti
gal zinot kur kaune galima, zaliajai kortai nuotrauka pasidaryt? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaune Hyper Maximoj prie Kikos.Ir diskelį duoda,ir popierinį variantą.Ta mergina kuri dirba(-o),labai faina,viską žino,visus reikalavimus ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braskexxx @ 2009 09 28, 14:02)
gal zinot kur kaune  galima, zaliajai kortai nuotrauka pasidaryt?  mirksiukas.gif

Labas visoms 4u.gif
skaiciau temele, mes su draugu ir kudikeliu taip pat labai norime i JAV, dabar gyvenam UK, ir taip su draugu bekalbedamki beplanuodami kaip toliau gyventi, kilo mintis, kad jai iseitu i JAV atvykti - cia ir liktumem, traukia ta salis, LT nieko savo neturime, atvykome i UK,bet nelabai sirdeles musu cia prigyja, paprasciausiai nelabai miela salis. norejau paklausti mamyciu :

1. kaip dalyvauti toje loterijoje?esu zalia ir nk nk nezinau, gal galetumete nukreipt teisinga kryptim?

2. i koki sali JAV geriausia vykti?

Buciau labai dekinga jai atsakytumete, beje, o kaip ten gyvenimas?isivaisduoju kad labai smagu wub.gif ir faina
Papildyta:
radau googlej.. ;( as nebaigiau 12 kl, todel neatitinku reikalavimu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif eina sau,,, o taip noriu tenais, kai pasakaiciau reikalavimus.. tai liudna pasidare kad tokia ziople esu....
Atsakyti
QUOTE(Shatanka @ 2009 09 28, 09:35)
1. ar zaidziant sioje loterijoje, belaukiant atsakymo, galima isvykti i USA porai savaiciu su turistine viza, na noreciau belaukiant atsakymo dar ji ir aplankyti, ar geriau nepatartina?
2. turiu vidurini issilavinima, veliau baigiau manikiurininkes kursus(mokamus), ir siuo metu studijuoju kolegijoje 3 kurse, tai kaip man anketoje uzpildyti sita? arba ka man rasyti?
3. dar gal but toks klausymelis, vaziuojant jau i USA kiek mazdaug su savim pinigeliu reiketu tureti, vienam asmeniuj, kad issilaikyti kuri laika?
4. gal kas zino kur galima butu ta nuotrauka Vilniuje pasidaryti? anketai?
aciu merginos uz pagalba ir sekmes jums smile.gif

1. Niekas nemato ar jus uzpildzius loterijai anketa ar ne, todel galit drasiai vaziuot. Bet gerai pagalvokit apie suzadetines viza wink.gif

2. Nepamenu jau kaip ten klausia anketoje, bet jei klausia koki auksciausia mokslo laipsni turit, tai tada vidurine. Jei pasakytumet kaip konkreciai ten suformuluotas klausimas, aiskiau atsakyciau.

3. Priklausomai nuo miesto, valstijos, kur gyvent pradzioj zadat. Ar su draugu gyventumet? Jei ne, tai mazdaug grubiai paskaiciuokit, kad koki menesi gali tekt viesbutyje/motelyje pagyvent, turbut ir daiktu daug neatsivesit, tai kazka reikes nusipirkt apsirengti, jei keisis orai, na maistui dar prisidekit ir atgaliniam bilietui turekit smile.gif Manau Pasiskaiciuokit taip, kad kokius 3 menesius isbut galetumet, o per ta laika tikrai rasit darbeli.

4. Manau daro bet kuris foto salonas - jiems pasakai, kad zaliai kortai, tai jie zino reikalavimus. As usb nusinesiau ir irase - tik mum zinau pagal pixelius atvirksciai padare, tai is pradziu nejo prikabint prie anketos. Tai siulau dar ir pixelius jiems pasakyt.

QUOTE(braskexxx @ 2009 09 28, 13:02)
gal zinot kur kaune  galima, zaliajai kortai nuotrauka pasidaryt?  mirksiukas.gif

Atsakiau auksciau 4 punktu.

QUOTE(Uuoga @ 2009 09 28, 13:26)
1. kaip dalyvauti toje loterijoje?esu zalia ir nk nk nezinau, gal galetumete nukreipt teisinga kryptim?

2. i koki sali JAV geriausia vykti?

*Buciau labai dekinga jai atsakytumete, beje, o kaip ten gyvenimas?isivaisduoju
kad labai smagu wub.gif ir faina

**radau googlej.. ;( as nebaigiau 12 kl, todel neatitinku reikalavimu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  eina sau,,, o taip noriu tenais, kai pasakaiciau reikalavimus.. tai liudna pasidare kad tokia ziople esu....

1. Dalyvauti galima TIK uzpildzius anketa sitam puslapyje: http://www.dvlottery.state.gov/ Visi kiti puslapiai yra pasipelnytoju, kurie is jusu paims pinigus ir neaisku ar jusu duomenys bent bus issiusti i zaidima. Loterija nemokama, bet nepamirsk,it, kad laimejus tenka tvarkytis dokumentus, tikrintis sveikata ir pan, o visa tai susideda i nemenka sumele.

2. Tikiuosiu jus turejot valstija omeny, nes jei tikrai klausiat i kokia sali JAV vykti, tai siulau dar pirma pasidometi, kas yra JAV.... ax.gif

*O kaip gyvenimas LT, UK ar kitoj kurioj saly? Na cia taip pat: yra kam gerai ir smagu, yra kam nelabai kaip..... Jei gyveni juoduku kvartale, kur nuolat saudosi ir diena baltam praeit nelabai iseina, tai nezinau kiek smagumo.... O jei gyveni geram rajone tarp milijonieriu, tai aisku faina. biggrin.gif Pinigais cia nelyja, tai jeigu dirbi, uzsidirbi ir gyveni smagiai. Bent jau galimybes tam tikrai yra.

**Jei pildysit ir jus, ir draugas, tai laaabai laaabai menka tikimybe abiems laimet. Taip, kad jei kazkuris is jusu laimes, isvaziuot abu negalesit, nebent susituoksit ir vaziuosit kaip seima. O jusiskej situacijoj, tai gali pildyt draugas ir jei laimetu, susituokiat ir abu vaziuojat be problemu. Reikalavimai taikomi tik dalyviui ir laimetojui, o ne jo seimos nariams.
Papildyta:
QUOTE(Fiorella @ 2009 09 28, 11:46)
Labukas,

Kaip mes su draugu svajojam keliaut į Ameriką... Mėginsim pirmą kartą lošti, tai tikimės,kad pavyks. Šiaip Lietuvoje neturim ko prarasti, tai kol jauni norim pradėt ten kurtis.  ax.gif  flirt.gif Tik vat irgti tokie klausimukai kyla, kiek reikia pradžiai atsidėti pinigėlių?

Jau rasiau vienam atsakyme i kita posta apie losima kai tik draugaujate ir kad abu draugaudami neisvaziuosit.... Na nesikartosiu, manau paskaitysit. wink.gif

O del pinigeliu, tai loterija laimejus susitvarkyt kainuoja nelabai mazai (vaziavimas i Varsuva i ambasada, sveikatos tikrinimas, skiepai, pazymu issiemimas is iv. istaigu, dokumentu vertimai ir tt.). Pinigais nesakysiu, nes turbut dabar jau zymiai viskas pabrange (sprendziu is to, kad teko is LT paprasyt vieno vertimo, tai kaina buvo ohoho). O pradziai kaip rasiau kitam poste, atsidekit bent 3 menesiam - kazka paprasto vistiek rasit per ta laika dirbt, tai pragyvenimui uzdirbsit. Na jei 6 menesiams, tai pilnai pakaks. Bet aisku reikai pasidomet is anksto dominancia valstija, miestu, pragyvenimo lygiu, atlyginimais ir pan.
Atsakyti
4. Manau daro bet kuris foto salonas - jiems pasakai, kad zaliai kortai, tai jie zino reikalavimus. As usb nusinesiau ir irase - tik mum zinau pagal pixelius atvirksciai padare, tai is pradziu nejo prikabint prie anketos. Tai siulau dar ir pixelius jiems pasakyt.

kokie turetu buti pixeliai? blush2.gif ACIUKAS
Atsakyti