Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau - 3 d.

QUOTE(flooding @ 2009 09 03, 21:27)
Nea, dietos nesilaikau, neturiu tam nei valios, nei noro lotuliukas.gif Kažkokio pagaminto maisto, tai nebuvo idėjusi, tačiau turėjau atsivežus uogienės, rugštynių.  Tai viriausi rūgštynių sriubytės, kurios man užteko trijų dienų vakarienėms, pusryčiams sausi pusryčiai arba duona su uogiene, koses valgiau. Man vienai juk ne daug reikia ax.gif

na gal kaip viena gyveni tai ir nesivalgo g.gif

QUOTE(ulyja @ 2009 09 03, 21:30)
jetkau aš vien vaisiams daugiau išleidžiu biggrin.gif

aš į pardę užeinu pieno kokio tik reikia tai praeidama tiek dar visko prisikraunu kad dar ir 30lt už nieką sugebu sumokėt verysad.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 09 03, 22:31)
aš irgi pirkt nieko neplanuoju būstas yra, automobilis yra, bet bijau dėl ateities, kad turėčiau poto iš ko gyventi g.gif

Kol kas taupau remontėliui šiokiam tokiam, dar kitų metų atostogoms... Na, o po mėnesio baigiasi vyresnėlės dukros draudimas, tai gautą išmoką, kad ir nedidelę, atidėsiu jos studijoms. Už poros metų mažosios draudimas baigsis - irgi į mokslų fondą eis.
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 09 03, 22:39)

aš į pardę užeinu pieno kokio tik reikia tai praeidama tiek dar visko prisikraunu kad dar ir 30lt už nieką sugebu sumokėt verysad.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

būna ir pas many.. ax.gif tokiu atveju reikia greit švilpti per pardę ir nesidairyti į šonus biggrin.gif nes kas nors į kašikėlį ilekia nereikalingo biggrin.gif pvz šiandien žaislą radu norfoj.gerai kad kažkodėl davė 40 proc nuolaidą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 03, 22:30)
jetkau aš vien vaisiams daugiau išleidžiu biggrin.gif

Gal ypatingus vaisius valgote, o aš kokių obuolių ar kažko panašaus nusiperku ax.gif

QUOTE(kastonele @ 2009 09 03, 22:39)
na gal kaip viena gyveni tai ir nesivalgo g.gif
aš į pardę užeinu pieno kokio tik reikia tai praeidama tiek dar visko prisikraunu kad dar ir 30lt už nieką sugebu sumokėt verysad.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Einu į parduotuvę su rašteliu, tada niekas nereikalingas į krepšelį neįkrenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2009 09 03, 22:49)
Gal ypatingus vaisius valgote, o aš kokių obuolių ar kažko panašaus nusiperku ax.gif
Einu į parduotuvę su rašteliu, tada niekas nereikalingas į krepšelį neįkrenta mirksiukas.gif

persikai,arbūzai,vynuogės.bet ir ne viena gyvenu biggrin.gif
su rašteliu ir aš stengiuosi eiti,ir laiko susitaupo ir pinigų.
Atsakyti

jeigu būčiau paskutinius 3m taupiusi o ne švaisčiusi kur papuola, būčiau nežinau ką nusipirksi, arba galėčiau gyvent iš indėlių palūkanų, bet deja, mėgavausi per daug viskuo, ir kuo reikia ir kuo nereikia blush2.gif

Ne jūs viena taip galvojat wink.gif
Atsakyti
Siandien isejau nemokamu beveik trim savaitem verysad.gif beje,ir vyriskis mano nemokamose doh.gif .Laukia ekstremaliu isbandymu metas. Veliau parasysiu ,kaip sekasi isgyventi ...
Atsakyti
aš irgi pirkt nieko neplanuoju būstas yra, automobilis yra, bet bijau dėl ateities, kad turėčiau poto iš ko gyventi g.gif
jeigu būčiau paskutinius 3m taupiusi o ne švaisčiusi kur papuola, būčiau nežinau ką nusipirksi, arba galėčiau gyvent iš indėlių palūkanų, bet deja, mėgavausi per daug viskuo, ir kuo reikia ir kuo nereikia blush2.gif

as dabar irgi galvoju, jeigu buciau taupius tai jau ir paskola buciau pamirsua ir namas jau gal butu pastatytas, o ne tik pamatai islieti doh.gif

QUOTE(ulyja @ 2009 09 03, 22:38)
pasidėjau indelį žūrėsim kaip čia bus biggrin.gif

as ir galvoju apie terminuota

QUOTE(ulyja @ 2009 09 03, 22:45)
būna ir pas many.. ax.gif tokiu atveju reikia greit švilpti per pardę ir nesidairyti į šonus biggrin.gif nes kas nors į kašikėlį ilekia nereikalingo biggrin.gif pvz šiandien žaislą radu norfoj.gerai kad kažkodėl davė 40 proc nuolaidą biggrin.gif

as kai viena tai man kazkaip mazai kas nereikalinga ikrenta i krepsi, bet jai su vyru, tai ziauru, nuvarom batono, paliekam min 50 lt. doh.gif
QUOTE(mergaiciumama @ 2009 09 03, 23:38)
Siandien isejau nemokamu beveik trim savaitem  verysad.gif  beje,ir vyriskis mano nemokamose  doh.gif .Laukia ekstremaliu isbandymu metas. Veliau parasysiu ,kaip sekasi isgyventi ...

sekmes 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
doh.gif na bet ir pliurpiat taupuoles.... nespeju gaudyt blush2.gif

Nuo rugsejo 1-os vel saziningai rankioju cekiukus ir parduotuvej puse isidetu i krepseli prekiu padedu atgal i lentyna lotuliukas.gif . Viskas per jus.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - geda pasidare, kad esu tokia islaidi, sita tema man geras spyris i uzpakali
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2009 09 03, 22:04)
Pernai metais universitete pirkdama knygas labai daug išleidau pinigų, šiemet bandysiu ieškoti kitokių išeičių. Kol kas nusipirkau tik vieną už 14litų.

Gerai, kad naudingos esam blush2.gif Su knygom ir man nusimato išlaidos. Pradžia su 12,20lt. Žiūrėsiu kaip bus toliau...
Siandien isejau nemokamu beveik trim savaitem  verysad.gif  beje,ir vyriskis mano nemokamose  doh.gif .Laukia ekstremaliu isbandymu metas. Veliau parasysiu ,kaip sekasi isgyventi ...

Viskas bus ok. Lauksim komentarų kaip sekasi tą ekstremalumą sutvarkyt mirksiukas.gif
QUOTE(Dusele @ 2009 09 04, 00:00)
doh.gif  na bet ir pliurpiat taupuoles.... nespeju gaudyt blush2.gif

Nuo rugsejo 1-os vel saziningai rankioju cekiukus ir parduotuvej puse isidetu i krepseli prekiu padedu atgal i lentyna lotuliukas.gif . Viskas per jus.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - geda pasidare, kad esu tokia islaidi, sita tema man geras spyris i uzpakali

Dusele, gerai kad čekių rinkimo režimas įsijungė. Dėl temos irgi akivaizdi nauda matosi.

Aš šiandien nukoviau veidui kremą, nes naudojamas į pabaigą. Eurovaistinėj nuolaida Rasos produktams + duoda mėginį nenuplaunamo plaukų balzamo dovanų tai pasinaudojau akcija. Sutaupiau porai dienų ant transporto bilietėlių į paskaitas, nes studento pažymėjimo neturiu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

dirty_kiss ir kitos SM studentems, kurioms tenka pirkti knygas - man irgi tenka jas pirkti....pigiau randu arba pacioje redakcijoje, arba ieskau intike, kas parduotu, arba univere pakabinu skelbimuka. Kitaip doh.gif

Sophi, aciu uz straipsnius - sutrikau del seimos dvieju auto..... blink.gif

Miaška, kas do draudimai, kiek metu mokejai imokas? g.gif

Kastonele - tu nuostabi. 4u.gif tikra pedagoge thumbup.gif

Pabaigai: musu plepalai tokie naudingi, pazekit kiek mamku atsitokejo ir pradejo taupyt...ir as irgi. bigsmile.gif
Papildyta:

Te tau. 4u.gif Laikykites ir rasyk jau dabar.....mes tavy moraliskai palaikysime. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 03, 19:50)
Man reikia geros lentelės - užrodykit, kur matėt mirksiukas.gif

Thomas Phillips man patiko, ką iš paskutinio karto prisimenu. Tiesa, žiūrėjau Klaipėdoje.

QUOTE(fuksė @ 2009 09 04, 07:54)
Sophi, aciu uz straipsnius - sutrikau del seimos dvieju auto..... blink.gif

2 automobiliai gerokai brangiau kainuoja, o daugelyje šeimų be antro automobilio tikrai būtų galima apsieiti. nes kainuoja: draudimas x2, žieminių padangų komplektas x2, vasarinių padangų komplektas x2, remontas x2, kuras x2. jei gyvenate mieste ir darbui automobilio nereikia, tai vienas tikrai gali važiuoti mikriuku - ir patogu, ir pigiau nei automobilis wink.gif
Atsakyti