Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

O as iki siol skinu ir tempiu kibirais agurkus is darzo.Bet jau nemarinuoju,o tik valgau ir draugams dalinu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 09, 16:25)
O as iki siol skinu ir tempiu kibirais agurkus is darzo.Bet jau nemarinuoju,o tik valgau ir draugams dalinu. ax.gif

tai turbut markizo karabaso agurku laukai kiek turi buti agurku kat tiek skinti thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
Na nemaza nemaza,tokia viena lysve.Bet kad taip deretu,dar nebuvo. bigsmile.gif
Atsakyti
tai matai kazkas jiem patiko ,o maniskiai tai jai butu laku sudyge nuo pavasario manau irgi butu daug dave agurkiuku nes auga graziziai bet dar ne ta stadija kad dauk butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 09, 14:25)

drinks_cheers.gif ir aš tempiu. Kas norėjo, tuos apdalinau. Dabar toliau konservuoju - išmest gaila lotuliukas.gif Turbūt kitais metais galėsiu nesodint, nes konservuotų turėtų užtekt keliems metams. Ale eik žinok, gal bus baisingai skanūs ir bus suryti dar iki Kalėdų lotuliukas.gif
Pas mus kiekvienais metais daug agurkų. Tik reik sodint į skirtingas vietas, kur neaugę jie 2-3 metus. Kadangi žemės daug, tai tokių vietų vis dar atrandam.
Atsakyti
Aš jau prieš savaitę nuroviau ,vienu žodžiu agurkų derliaus neturėjau schmoll.gif
Atsakyti
Maniskiai vis dar duoda derliu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 13, 18:59)
Maniskiai vis dar duoda derliu. biggrin.gif

Tikrai ar pas tave sėkla gera derlinga,ar klimatas kitas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 13, 19:14)
Tikrai ar pas tave sėkla gera derlinga,ar klimatas kitas lotuliukas.gif

Manniškiai irgi.Dirigentas ,melody hibridai.
Atsakyti
Vieta jiems turbut patiko.As kiekvienais metais ja keiciu.Nors ir veisles man libella ir kauniai tikrai patinka.
Atsakyti
AveM
pas jus tikrai stebuklingai ilgai dera agurkai . As savus vakar nuroviau jau . O dirva vietoj trasu apsejau sideratais . Siaip grazu daba darze . Dirva zaliuoja nuo rugiu , lubinu . rapso . avizu . garstyciu .
Atsakyti
Klausiau ora,savaitgaliui pranese salnas,tai bus kaput agurkams.Jie pas mane tokioje daubeleje,tarp pupu ir buroku.Tai turbut jiems ten silta,ramu,tai ir zaliuoja. ax.gif
Atsakyti