Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

O siaubas,jei šalnos tai tikrai bus kaput bigsmile.gif
Atsakyti
Reikes rytoj tiksliau paklausyti,as kazkaip viena ausim isgirdau,jog galimos salnos o kur ir kada neisgirdau. biggrin.gif
Atsakyti
Mano agurkiukai irgi dar auga, zydi ir maziuku dar yra. Tik siltnami ilgiau uzdaryta laikau, kad daugiau silumos turetu.
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 09 13, 23:13)
Mano agurkiukai irgi dar auga, zydi ir maziuku dar yra. Tik siltnami  ilgiau uzdaryta laikau, kad daugiau silumos turetu.

maniškiai lauke dar žydi ir agurkiukus augina bigsmile.gif Vakar nuėjau į daržą ir išsižiojau. Nebesitikėjau, kad bus, o vėl į kibirą netilpo.
Atsakyti
Na va ne pas mane viena vis dar dera agurkai. ax.gif
Atsakyti
Pas mane tai nurudo lapai ir agurkiuku privesta bet neauga tai nuskyniau viska kas dar buvo ir isroviau, o gal yra kokia tema apie komposto duobes, nes as nelabai randu gal nezinau kur ieskot...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 09 15, 08:23)
Pas mane tai nurudo lapai ir agurkiuku privesta bet neauga tai nuskyniau viska kas dar buvo ir isroviau,

Pas mane šiltnamyje lapai nurudavo,apskyniau juos ir matau ant stiebo vėl pradeda žaliuoti lapai ir šviežiai žiedai sukrauti.Gal sulauksime antro derliaus? g.gif Juk agurkų,kai peržydi, greitai auga vaisiai.
Atsakyti
Siandien buvo toks siaubingas rukas,kad ziuriu jau pagelto lapu virsunes.
Atsakyti
Pas mus rūkas irgi buvo , tai išsisklaidė apie 12 val,maniau kad nebeprasiblaivys tongue.gif
o tavo AveM ,kaunių reikės ieškoti kitiems metams,nes šiemet kaip ir neturėjau agurkų bigsmile.gif
Atsakyti
Butinai pasisek Kauniu,tikrai nebloga veisle. ax.gif
Atsakyti
Sveikos gal žinot kokį patarimą, kad agurkai nebūtų kartūs. Mama atvežė iš sodo agurkų ir dar tiek nemažai, o jie kartūs doh.gif .
Ar jau nieko čia nepadarysi. g.gif
Atsakyti
Na kai uzmarinuoji ju kartumas dingsta,o jei sviezius valgyti,tai lupena reikia lupti. ax.gif Kitokiu budu nezinau.
Atsakyti