Sveikutes as lauke pernai ir radnicioka sodinau
na jis man geriausias
vakavimui o siltnamy tai tik pora daigu turim kad greiciau butu galima valgyti
jau reiktu pradet dairytis seklu
man tai lauko agurkai zymiai skanesni
nepalyginsi su siltnamio..pernai ivertinau galutinai..
o kada pasisėti agurkų sėklikių daigams,noriu auginti šiltnamyje ir lauke?
QUOTE(satanele @ 2010 02 06, 19:20)
Aš šiltnamy sodinu agurkų daigus greitam vartojimui, o lauke dyyyyyyydelę lysvę marinavimui
Kokią veislę rekomenduotumėt lauke sodinti ir kad neišaugtų per dideli bei nebūtų kartūs? Vakar Žalioj stotelėj net pasimečiau nuo sėklų gausos
Siemet sesiu Paska ir Rafael. Abu ilgi pantenokarpiniai. Is trumpu - Pasadoro, Dirigent ir Fason. Pastariji du tinka lauke augint. Jie ir
gi pantenokarpiniai. As visus auginsiu siltnamyje. Ankstyvam gerliui Atos. Jis ne pantenokarpinis, tikiuos, kad nieko tokio nenutiks jei su kitais sodinsiu.
gi pantenokarpiniai. As visus auginsiu siltnamyje. Ankstyvam gerliui Atos. Jis ne pantenokarpinis, tikiuos, kad nieko tokio nenutiks jei su kitais sodinsiu.
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 17, 17:08)
Aš šiltnamy sodinu agurkų daigus greitam vartojimui, o lauke dyyyyyyydelę lysvę marinavimui
Kokią veislę rekomenduotumėt lauke sodinti ir kad neišaugtų per dideli bei nebūtų kartūs? Vakar Žalioj stotelėj net pasimečiau nuo sėklų gausos
http://www.schetelig...=...=168&lng=lt
MANDY F1 daugelis giria,reiks man įsigyti.
sveikutes
siaip man ir labai idomu kokias veisles jus patartumet seti, nes apart RADNICIOK ir KRAK nesu girdejusi ... turiu galvoje kad sitos dvi tai jau pacios geriausios ir vertois demesio. siaip greitam naudojimui ir i salotas noreciau gal koki keleta i siltnami o visus kitus marinavimui. pernai marinamau KRAK tai tikrai super ir kieti ir ne kartus buvo...
siaip man ir labai idomu kokias veisles jus patartumet seti, nes apart RADNICIOK ir KRAK nesu girdejusi ... turiu galvoje kad sitos dvi tai jau pacios geriausios ir vertois demesio. siaip greitam naudojimui ir i salotas noreciau gal koki keleta i siltnami o visus kitus marinavimui. pernai marinamau KRAK tai tikrai super ir kieti ir ne kartus buvo...
Kas auginote octopusF1, kokie atsiliepimai?
as situ neauginau..bet daugelis agurku rusiu auga gerai
priklausomai nuo vasaros..na,siemet auginsiu naujas rusis,tarp ju ir Mandy,tada bus galima palyginti..