kokiam čia mieste pirkai?
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 26, 20:36)
o sėklas tiesiai į dirvą sėjate ar daigus namie reiktų pasiauginti?
Aš sėju tiesiai į dirvą ,kai žemė būna jau išilus .Padarau su kauptuku tokį griovelį. pripilu vandens išdėlioju kas 5 cm. sėklas ir atsargiai lengvai užberiu žemėmis ,po keliu dienų kai sudygsta lengva ir paliet į griovelį ir kai paauga truputi užpilti iš kraštų žemėm .gaunasi kaip ir apkaupiami jie
laba, norejau paklasuti ar matet kada nors toki agurka gal 2metru ilgio bet ji galima atsipjauti kiek nori ir jis toliau auga. mano teta turguj nusipirko
D
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2010 03 02, 14:18)
laba, norejau paklasuti ar matet kada nors toki agurka gal 2metru ilgio bet ji galima atsipjauti kiek nori ir jis toliau auga. mano teta turguj nusipirko
D
Čia ne agurkas , o ilgmoliūgis
http://sodai.lietuvo...enarija (1).jpg
QUOTE(satanele @ 2010 03 02, 15:50)
o man sake kad agurkas
QUOTE(Karosė @ 2010 03 01, 13:30)
Aš sėju tiesiai į dirvą ,kai žemė būna jau išilus .Padarau su kauptuku tokį griovelį. pripilu vandens išdėlioju kas 5 cm. sėklas ir atsargiai lengvai užberiu žemėmis ,po keliu dienų kai sudygsta lengva ir paliet į griovelį ir kai paauga truputi užpilti iš kraštų žemėm .gaunasi kaip ir apkaupiami jie
kas 5 cm ne per tankiai susodinta? jie gi išauga dideli
QUOTE(satanele @ 2010 03 02, 23:08)
Užsisakiau iš e-sėklos šiuos agurkus ''Aladyn'' ir ''Anulka'' , gal kuri jau auginot tokius 
ALADYN vienais metais auginau pabandymui,normalūs,bet kažko jie man "neužkibo". ANULKA augina mano giminaitė ir baisiai patenkinta jų derliumi
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 02, 22:36)
as ir labai tankiai sodinu agurkus,daugiau derlio,o jei jau yra agurku ,tai yra ir nepriklauso ar tankiai ar retai seti.
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 04, 15:09)
as ir labai tankiai sodinu agurkus,daugiau derlio,o jei jau yra agurku ,tai yra ir nepriklauso ar tankiai ar retai seti. 
As tai jau pasimokiau,pernai susejau tankiai ,tai prasikeikiau nerealiai
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 04, 16:09)
Man atrodo dar nuo agurkų veislės priklauso, kokiu tankumu sodinti
Sodinu lauke, nors rašo, jog jie šiltnaminiai. Pasėjus iškart uždengiu agroplėvele ir nudengiu tik nuravėti ir kai jau reikia agurkus skinti. Dera super gausiai - užtenka dviejų pakelių. Prikonservuoju ir savo šeimai, ir tėvams