Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

Derliususer posted image
Papildyta:
Cia gerai matosi,kaip perauge. biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Na tikrai Uspaschix,agurkeliai butent tokie kokiu noriu.Saldziai astrus.Einu ir kita derliu sukrausiu i stiklainius pagal si recepta.
Atsakyti
AveM, oho, kiek agurkų thumbup.gif man ir uspaskicho agurkai patiko drinks_cheers.gif aš jau ir pernai dariau tuo receptuku smile.gif
Atsakyti
Pas mane dabar kita problema,stiklainiu peritukau kai tiek agurku.
Atsakyti
O pas mane atvirkščiai, stiklainių pilna, o agurkų nėra biggrin.gif
Atsakyti
AveM
vaje. Agurku piliakalnis supiltas. Fantastika ..Stirybes jums juos ruosiant ziemai .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2009 08 15, 18:32)
AveM
vaje. Agurku piliakalnis supiltas. Fantastika ..Stirybes jums juos ruosiant  ziemai .

Aciu,tikrai nusivariau negyvai.Tik galvoju,kad kur nors ko nors nepamirsciau ideti.Nes vienais metais keturis stiklainius uzvakavau be acto. biggrin.gif Stebejausi,kodel vos ne sekancia diena keturis dangtelius nurove.
Atsakyti
AveM ,agurkų pas tave kaip konservų fabrike,aš šiandiena daugiau kaip puskibirį priskyniau,tik dėsiu rytoj,žinai kad ir man paiko tas receptas bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip mano mama sako"agurkai is namu isvarys." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 15, 22:19)
Kaip mano mama sako"agurkai is namu isvarys." biggrin.gif

Jau gali drąsiai kriės laukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad jau krize,acta pabaigiau,stiklainius pabaigiau,pipiru lauro lapu nieko neliko.Rytoj viska reikes uzsipirkti,negalvojau,kad agurkai taip deres. biggrin.gif
Atsakyti
Astriu agurku receptukas

4 kg agurku
1 st acto
1 st aliejaus
1 st cukraus
4v.s. druskos
2-3v.s spautu cesnaku
1v.s. maltu pipiru
As dar idejau biski svogunu ir krapu.

Agurkus supjaustyti ziedeliais. Visus produktus pilti ant agurku. Ir kartais pamaisant laikyti 4-5val. Tada atsiranda skystimo. Deti agurkus i stiklainius ir uzpilti tuo skystimu. Pakaitinti puode 15-20minuciu.

Visada bijodavau kaitinti, bet pernai pabandziau ant dugno patiesus maza ranksluostuka i karsta vandeni dedavau stiklainiukus, tik dangteliu nereik sandariai uzdaryti kol kaitini. Isemus is puodo stipriai uzdarau ir apverciu aukstielnikus. Taip palikdavau per nakti uzklojus dekuciu.
Dar kazkoki straipsni skaiciau, kad reik kaitinant i puoda biski druskos ibert, tada tikrai neskils stiklainiai, bet man ir ranksluostuko ant dugno uzteko. Nei vienas nesprogo.
Siandien vel prie saslyko sveciams daviau situ agurku, tai nebuvo nei vieno, kuriam nepatiktu. Mazi vaikiukai ir tie skaniai valge thumbup.gif thumbup.gif

Ir tuos vadinamus Uspaskicho agurkiukus nenupilinedavau po 3kart kaip recepte rase,o karstu marinatu uzpyldavau ir dar 10-15min pakaitindavau, maziau zaidimo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga3: 15 rugpjūčio 2009 - 22:13