Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

QUOTE(Edexa @ 2010 05 14, 12:21)
Nu ne visi tokie kupranugariai,
Vien gerais norais nedaug žolės apš....si.

Tai ne TAU, Gaudvile, asmeniškai skirta kupranugario epitetas....normalūs tie tavo patarimai.
Ir tiesiog turėjau vieną žodį ne suasmeninti, bet parašyti bendrąja prasme, suklydau.

PATAISAU: ne apš..si, o ĮMANOMA APŠ...TI. Atsiprašau, jei įžeidžiau.
Šiaip dar labai stebiuosi, kad viską prisitaikai tik sau. Ne pirmas kartas...
Tiek to, nekibinsiu daugiau tavęs. Paskui kitos patarimų negaus.

Ir visų atsiprašau, kad ne į temą išėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 14 gegužės 2010 - 13:21
merginos,kokiu atstumu sėti lauke agurkus?
turiu Rodniciok H.
Ir kiek palikti vietos iki tarpueilių?
juk jie išsikeroja labai,tai kad butu kur kojas paskui padėti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantilė: 14 gegužės 2010 - 17:01
Ei, mačiau kažkur važiuodama besiskleidžiančias alyvas bigsmile.gif
O mano daigeliai su 1 - 2 tikraisiais lapeliais cool.gif
Kažin, JAU sodinti lauke? g.gif
Ką jūs darytumėt? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos
siemet pirma karta pati dariausi agurku daigelius siltnamiui, keleta jau pasodinau siltnamyje,o like vargsta namie - jau ir ziedelius pradeda kraut
idomu gal jau nebus salnu-gal galima jau ir likusius i siltnami susodint???
va kokie mano augintiniai :

user posted image

Atsakyti
Sodink,nevargink ju smile.gif
Atsakyti
as irgi sodinciau,bet atsargai pasiseciau papildomu seklyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 15, 19:22)
as irgi sodinciau,bet atsargai pasiseciau papildomu seklyciu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nes atsitikti gali kaip man doh.gif
Atsakyti
vakar padirbėjau agurku šiltnamyje visiem šniūriukus padariau lipti tokie paūgėja paūgėja gražūs palikau ir duris šiltnamio atidarytas nakčiai
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
jungiuosi prie jusu,siemet bandysiu uzsiauginti agurkeliu lauke ax.gif nors mano anyta burba,kad nesamone lauke auginti schmoll.gif o mano mama augindavo lauke ir kiek daug agurku turedavo,tai net nespedavom vakuot bigsmile.gif tik jipries sodindama padaigindavo seklytes ir neklodavo net agro plevele ir viskas budavo thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, ar kam pavyko auginti Laginarija, indiska agurka? Loretos soduose skaiciau kad juos reikia apdulkinti res patys neapsidulkina nes moteriski ziedai skleidziasi nakti g.gif apdulkinti galima agurku ziedadulkemis, gal mane paprotinsit kaip tai daroma, dekoju kas atsakysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 05 17, 10:47)
sveikos merginos  4u.gif
jungiuosi prie jusu,siemet bandysiu uzsiauginti agurkeliu lauke  ax.gif nors mano anyta burba,kad nesamone lauke auginti  schmoll.gif  o mano mama augindavo lauke ir kiek daug agurku turedavo,tai net nespedavom vakuot  bigsmile.gif tik jipries sodindama padaigindavo seklytes ir neklodavo net agro plevele ir viskas budavo  thumbup.gif

as [raitais metais sejau tiesiai i lauka nedaiginau,ir turejau daug agurku biggrin.gif siemet taipat taip dariau jau esu pasisodinus bet buvau uzdejus agro plevele nes buvo salnos o dabar man agurkai jau zydi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zemuoge1 @ 2010 05 15, 16:30)
sveikos
siemet pirma karta pati dariausi agurku daigelius siltnamiui, keleta jau pasodinau siltnamyje,o like vargsta namie - jau ir ziedelius pradeda kraut
idomu gal jau nebus salnu-gal galima jau ir likusius i siltnami susodint???
va kokie mano augintiniai :

user posted image

o siltnaminius taipat pasisodinus siltnami daigeliais drasiai jau sodink sako jai obelis zydi nebus daugiau salnu lotuliukas.gif visi sodai jau zydi smile.gif
Atsakyti
tai manau ir as sesiu lauke ir pati pamatysiu ar sulauksiu agurkeliu ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti