Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

pasėjau šiandien lauke agurkus,žiūrėsiu kaip čia jie augs pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano siltnamyje isdygusius jau 3 daigelius kazkas suvalge g.gif doh.gif Turbut sraiges,tik kotuka vieno radau styranti ir pirmi lapukai salia 'padeti' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 05 17, 15:47)
sveikutes, ar kam pavyko auginti Laginarija, indiska agurka? Loretos soduose skaiciau kad juos reikia apdulkinti res patys neapsidulkina nes moteriski ziedai skleidziasi nakti g.gif apdulkinti galima agurku ziedadulkemis, gal mane paprotinsit kaip tai daroma, dekoju kas atsakysite 4u.gif

Labutis smile.gif
Cia netiketai uzklydau blush2.gif Pernai auginau siltnamyje. Fotika tik juostini turejau,tai nuotrauku neikelsiu blush2.gif Bet augo puikiai. Ziedai grazus,dideli,balti wub.gif jau prietema,o jie tiesiog sviecia biggrin.gif Labai grazu.uzeme puse siltnamio,vede gausiai be mano isikisimo. Tik,kad man neskanus nei kepti,nei zali schmoll.gif Apdulkinti nereikia.Pora sudziovinau.Fotikas jau kitas,tai ka tik nufotografavau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 05 17, 20:59)
pasėjau šiandien lauke agurkus,žiūrėsiu kaip čia jie augs pas mane lotuliukas.gif

Ar ne per anksti,lauke agurkus geriausia seti alyvoms pražydus
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 18, 18:44)

Varėnos ir vilniaus rajonuos alyvos žydi pilnai, o šalnų tai dar turėtų būti, nes visada būna žydint šermukšniams, o tie dar tik vos vos žydėt pradeda.Sėt agurkus galima, bet jeigu užis šalnos būtina pridengt nakčiai.
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 05 18, 17:58)
Varėnos ir vilniaus rajonuos alyvos žydi pilnai, o šalnų tai dar turėtų būti, nes visada būna žydint šermukšniams, o tie dar tik vos vos žydėt pradeda.Sėt agurkus galima, bet jeigu užis šalnos būtina pridengt nakčiai.

Tai pas jus šilčiau yra,pas mus Žemaitijoj vos vos alyvų pumpurai matosi,na sako šalnos būna ąžuolams sprogstant ir obelims žydint
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 18, 18:47)
Tai pas jus šilčiau yra,pas mus Žemaitijoj vos vos alyvų pumpurai matosi,na sako šalnos būna ąžuolams sprogstant ir obelims žydint

Ir pas mus alyvos pilnai žydi,savaitė kokia .Dabar nakčiai ,net nedengiu agurkų.
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 05 18, 17:28)
Labutis  smile.gif
Cia netiketai uzklydau  blush2.gif  Pernai auginau siltnamyje. Fotika tik juostini turejau,tai nuotrauku neikelsiu  blush2.gif  Bet augo puikiai. Ziedai grazus,dideli,balti  wub.gif jau prietema,o jie tiesiog sviecia biggrin.gif Labai grazu.uzeme puse siltnamio,vede gausiai be mano isikisimo. Tik,kad man neskanus nei kepti,nei zali  schmoll.gif Apdulkinti nereikia.Pora sudziovinau.Fotikas jau kitas,tai ka tik nufotografavau  blush2.gif
user posted image

wou bigsmile.gif bigsmile.gif rimtas dydis, net juokas sueme, aciu, kad paraete, tad bandysiu simet ne siltnamyje auginti o ant komposto tvoros, turiu labai didele medine tvorele nuo raganes atlikusia tai bandysime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 18, 16:44)

uždengiau agroplėvele,tai nesušals tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 05 18, 22:35)
uždengiau agroplėvele,tai nesušals tikiuosi ax.gif

Tikrai nesušals, o agroplėvelės nenuimk, tegul būna uždengta kol įmanoma
Atsakyti
Aš tai visada gegužės 20 dieną sodinu ir vasarą nespėju skint
Atsakyti
pomidoruose pasiskundziau apie pomidorus, cia lendu su agurku bedom doh.gif rasiau jau kad du dideli agurkai siltnamyje numire unsure.gif nors jau du agurkus suvalgem nuo ju, pasodinau anuos isrovusi tris maziukus, stai kaip jie atrodo .. paauge biski, ale vienas tamsiai zalias bet su parudavusiais lapais apatiniais (anie visi tokie lapai buvo pasidare), o kiti kazkokie sviesus pasidare baisiai... tai kas jiems cia nepatinka ? pomidorai irgi nususe darosi, sakiau siemet kazkaip cia mane nuziurejo doh.gif
Atsakyti