pasėjau šiandien lauke agurkus,žiūrėsiu kaip čia jie augs pas mane
Mano siltnamyje isdygusius jau 3 daigelius kazkas suvalge
Turbut sraiges,tik kotuka vieno radau styranti ir pirmi lapukai salia 'padeti'
QUOTE(georgiana @ 2010 05 17, 15:47)
sveikutes, ar kam pavyko auginti Laginarija, indiska agurka? Loretos soduose skaiciau kad juos reikia apdulkinti res patys neapsidulkina nes moteriski ziedai skleidziasi nakti
apdulkinti galima agurku ziedadulkemis, gal mane paprotinsit kaip tai daroma, dekoju kas atsakysite 
Labutis
Cia netiketai uzklydau
QUOTE(Mantilė @ 2010 05 17, 20:59)
Ar ne per anksti,lauke agurkus geriausia seti alyvoms pražydus
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 18, 18:44)
Varėnos ir vilniaus rajonuos alyvos žydi pilnai, o šalnų tai dar turėtų būti, nes visada būna žydint šermukšniams, o tie dar tik vos vos žydėt pradeda.Sėt agurkus galima, bet jeigu užis šalnos būtina pridengt nakčiai.
QUOTE(Rozarka @ 2010 05 18, 17:58)
Varėnos ir vilniaus rajonuos alyvos žydi pilnai, o šalnų tai dar turėtų būti, nes visada būna žydint šermukšniams, o tie dar tik vos vos žydėt pradeda.Sėt agurkus galima, bet jeigu užis šalnos būtina pridengt nakčiai.
Tai pas jus šilčiau yra,pas mus Žemaitijoj vos vos alyvų pumpurai matosi,na sako šalnos būna ąžuolams sprogstant ir obelims žydint
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 18, 18:47)
Tai pas jus šilčiau yra,pas mus Žemaitijoj vos vos alyvų pumpurai matosi,na sako šalnos būna ąžuolams sprogstant ir obelims žydint
Ir pas mus alyvos pilnai žydi,savaitė kokia .Dabar nakčiai ,net nedengiu agurkų.
QUOTE(karrinta @ 2010 05 18, 17:28)
Labutis
Cia netiketai uzklydau
Pernai auginau siltnamyje. Fotika tik juostini turejau,tai nuotrauku neikelsiu
Bet augo puikiai. Ziedai grazus,dideli,balti
jau prietema,o jie tiesiog sviecia
Labai grazu.uzeme puse siltnamio,vede gausiai be mano isikisimo. Tik,kad man neskanus nei kepti,nei zali
Apdulkinti nereikia.Pora sudziovinau.Fotikas jau kitas,tai ka tik nufotografavau

Cia netiketai uzklydau

wou
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 18, 16:44)
uždengiau agroplėvele,tai nesušals tikiuosi
QUOTE(Mantilė @ 2010 05 18, 22:35)
Tikrai nesušals, o agroplėvelės nenuimk, tegul būna uždengta kol įmanoma
Aš tai visada gegužės 20 dieną sodinu ir vasarą nespėju skint
pomidoruose pasiskundziau apie pomidorus, cia lendu su agurku bedom
rasiau jau kad du dideli agurkai siltnamyje numire
nors jau du agurkus suvalgem nuo ju, pasodinau anuos isrovusi tris maziukus, stai kaip jie atrodo .. paauge biski, ale vienas tamsiai zalias bet su parudavusiais lapais apatiniais (anie visi tokie lapai buvo pasidare), o kiti kazkokie sviesus pasidare baisiai... tai kas jiems cia nepatinka ? pomidorai irgi nususe darosi, sakiau siemet kazkaip cia mane nuziurejo