Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

QUOTE(uoga3 @ 2009 08 23, 13:43)
Eik tu sau, kokie idomus  doh.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Auginciau, ziureciau kas isaugs. O kaip viduj? Agurku seklos ar ne? g.gif  bigsmile.gif

nu čia stebuklas,ne tik žmonės durnavoja,bet ir agurkai lotuliukas.gif
Atsakyti
O cia perpjauto agurko foto
user posted image

QUOTE(AveM @ 2009 08 23, 15:53)
Na idomus cia pas tave augalai,bet juk skiltele atpjovusi gali paragauti,man tai idomu butu. biggrin.gif

Kadangi,jau paraginai,tai perpjoviau ir paragaviau ax.gif Nu ir nieko ypatingo negaliu pasakyti,skonis kaip paprasto agurko tongue.gif

QUOTE(satanele @ 2009 08 23, 16:16)
nu čia stebuklas,ne tik žmonės durnavoja,bet ir agurkai lotuliukas.gif

As manau kad turi buti priezastis kodel jie taip pasikeite
O siaip tai ju dar auga keletas,juos laikysiu neskinsiu,ziuresiu kiek augs.
Atsakyti
Labai gi skaniai viduriukas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 23, 15:15)
Kaip saldai,cielus ar kaip nors pjaustai. g.gif

Aš supjaustau kubeliais, o kaimynė sutarkuoja.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2009 08 23, 20:27)
Aš supjaustau kubeliais, o kaimynė sutarkuoja.

Aciu,pameginsiu ir as juk agurku daugybe,tai ir uzsaldyti galiu. ax.gif
Atsakyti
Na apie agurkų šaldymą dar negirdėjau biggrin.gif
Atsakyti
As irgi negirdejau,bet kai pas mane siemet tiek agurku,tai galiu ir saldyti meginti.
Atsakyti
pas mane juodai gelsta agurkai,tai vienu žodžiu nėra šansų sulaukti,bet viena bobulytė žadėjo dar užfundyti bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena

Noriu paklasuti antri metai is eiles siltnamyje uzpuola agurkus voratinkline erkute doh.gif nezinau ka ir daryti ir su siera duminau tiksliau barsciau ir sejau grastycias o jos vitsiek agurku lapus uzpuola o jau paskui ir viska, lapus skainiojau roviau pazeistus augalus ale jos jau viska apeme unsure.gif

Dekui uz patarimus tongue.gif
Atsakyti
Yra tema apie visokius kenkejus ir kaip su jais kovoti,paieskok gal ten ka rasi. ax.gif
Atsakyti
Kas agurkus šaldyt susiruošė bigsmile.gif , o aš dar jų neprisimarinavau kiek norėjau ax.gif šiltnamyje, tai nieko gero iš agurkų, o lauke nebespės turbūt užaugt g.gif yra 8 daigeliai, po kelis nuskinu jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 08 27, 00:04)
Kas agurkus šaldyt susiruošė bigsmile.gif , o aš dar jų neprisimarinavau kiek norėjau ax.gif šiltnamyje, tai nieko gero iš agurkų, o lauke nebespės turbūt užaugt g.gif yra 8 daigeliai, po kelis nuskinu jau smile.gif

galvojau ir aš taip ,po kelis nusiskinsiu ir į sidėsiu,bet įsidėjau keletą,bet norėtųsi dar,bet jau beveik nudžiuvo agurkų lapai schmoll.gif
Atsakyti