Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

Turbut,sake,jai is parduotuves skanesni.Kiekvienam savo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 15:01)
Turbut,sake,jai is parduotuves skanesni.Kiekvienam savo. biggrin.gif

Nu jau ne,niekad nemainyčiau parduotuvės į savo pačios marinuotus lotuliukas.gif
Atsakyti
As stebiuosi,pas mane kaimyne,juk turi daugybe zemes,o viska perka ir parduotuves.Na suprantu patys suauge valgykit ta chemija,bet augina vos trejeto metu anuka,tai manau bent vaikui kazka uzaugintu naturalaus. ax.gif
Atsakyti
Vakar apturėjau nemažai svečių,tai stebėjosi iš manęs ,kam tų daržovių tiek augini juk kainuoja centus,apsisėk žolynus ir kam to vargo,nu ne sakau ne piniguose esmė,jau tos chemijos gaunam per akis,tai nors daržoves noriu valgyti natūralias smile.gif
Atsakyti
Man irgi daug kas sako velniam tau tas vargas,o as sakau man ne vargas,o vienas malonumas. biggrin.gif
Atsakyti
O ką reiktų veikti jei neturėčiau daržo,nebent prie kompo džiūčiau,kaip ir dabar,turiu tiek darbo o sėdžiu čia tongue.gif
Atsakyti
Bet vien ka reiskia skonis,va dabar prie kepsnio pasidariau agurku salotu,kvepia visa virtuve.O is parduotuves gali desimt kg pjaustyti,jokio kvapo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2009 08 18, 13:22)
O mano agurkai labai sipni sad.gif((( 
na ner ko norėt - pirmi metai ....
O dėl konservavino -visu pirma neturiu tiek kad galėčiau konservuot - visu antra kol kas mama tuom užsiima  blush2.gif  pas ją geriau užaugo  wub.gif
AveM gal paprasčiausiai tavo brolienei nepribrendo reikalas - konservuoti smile.gif)

O didelių agurkų receptuką butinai išbandysiu smile.gif)) ačiukas

Tas astrus receptukas nebutinai dideliems, as ir normalius agurkiukus taip vakuoju. Tik tiek , kad agurkiukus reik pjaustyti, tai tam reikalui siek tiek perauge pats tas! Siandien radau du peraugusius, kazkaip nepamaciau gerai pasislepe buvo. Bet jau ir pagal ta recepta bus per dideli. doh.gif lotuliukas.gif Vos ne cukinijos. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandiena pririnkau ir įsidėjau 4 07l stiklainiukus,o rytoj bus darbo nes gavau kibirą agurkų,nemažai arklinių,tai iš tų salotas daryiu bigsmile.gif
Atsakyti
O as siandien kaip vovere uzsuktam rate ir pasekoje to nieko nespejau. biggrin.gif Agurku rytoj laukia trys kibirai,bet vaziuosiu dar su dukra mokyklai apsipirkti,vel puse dienos nueis be darbo.
Atsakyti
Šiandiena ir aš suksiuosi kaip voverė,gavau kibirą agurkų,cukiniją,moliūgą,ir arklinių agurkų,pritrūkau stiklainių,duos kaimynė bet be dangtelių,ir tų reikės eiti nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Nors visos pavargstam , kol sutvarkom sodo derliu , bet koks dziaugsmas , zinant , kad sheimynai galime duoti naturalias , sveikas, kokybiskas darzoves .
As vakar irgi daug uzkonservavau ziemai .Dazniausiai stengiuos daryti vienos rusies konservus ir vienu receptu . O vakar taip nepavyko. Tiek visko uzaugo , kad padariau 12 litru agurku , 7 litrus pomidoru , 5 litrus sparaginiu pupeliu . Pomidoru jau uzkonservavau 25 litrus . Ir dar l daug laukia savo eiles .
Atsakyti