Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

Va, paauginau roželę beveik mėnesį. Galiausiai praeitą savaitę žiūriu, žiedai dar besiskleisdami sudžiūva. Dabar ėmė mesti visus lapus.
Ar gali taip būti dėl saulės ir šilumos trūkumo? Ruduo saule tikrai nedžiugina, todėl ir stovi vargšės gėlytės tamsoje.
Kas nutiko mano rožei ir ką man daryti?
Ačiū iš anksto už patarimus!!
Atsakyti
QUOTE(balvane @ 2009 10 11, 09:12)
Va, paauginau roželę beveik mėnesį. Galiausiai praeitą savaitę žiūriu, žiedai dar besiskleisdami sudžiūva. Dabar ėmė mesti visus lapus.
Ar gali taip būti dėl saulės ir šilumos trūkumo? Ruduo saule tikrai nedžiugina, todėl ir stovi vargšės gėlytės tamsoje.
Kas nutiko mano rožei ir ką man daryti?
Ačiū iš anksto už patarimus!!

Čia turbut kambarine rožę ax.gif visos jos taip daro, bent jau panašiai. Tai jas lauke pasodinau ir baigesi visis bedos rolleyes.gif
Atsakyti
merginos ar jau apdenginejate savo rozeles ziemai?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 10 11, 10:21)
merginos ar jau apdenginejate savo rozeles ziemai?

Mano dar puikiausiai žydi - mokytojų dienai puikias puokštes padariau ax.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat žydi , odengti neturiu kada galėtų šalčiai palaukti , nes reikia į mišką eglišakių g.gif
Atsakyti
Tai gal dar nereikia rožių slėpt? unsure.gif O vazonuose augančias kada nešat į sandėliuką?
Atsakyti
Juk dar šalčių nėra- per anksti dengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 11, 16:33)
Juk dar šalčių nėra- per anksti dengti  ax.gif

drinks_cheers.gif Aš net persigandau - pas mane dar gražiausiai žydi wub.gif
Atsakyti
Pas mane ir dar zydi , bet persigandau kai pamaciau kaimyne ziuriu nukarpe ziedus ir uzdenge unsure.gif tai persigandau kad gal jau as cia kazka pramiegojau . o tikrai vazonuose augancias rozes i sandeliuka dar ne laikas nesti?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 10 11, 17:51)
Pas mane ir dar zydi , bet persigandau kai pamaciau kaimyne ziuriu nukarpe ziedus ir uzdenge unsure.gif  tai persigandau kad gal jau as cia kazka pramiegojau . o tikrai vazonuose augancias rozes i sandeliuka dar ne laikas nesti?

blink.gif Taigi jos uždengtos tokiu oru nušus doh.gif ,pas mane irgi dar vienos žydi thumbup.gif ,kurios nežydi ir nebežydės jau irgi apkarpiau ir palengva ruošiu žiemai,bet kol nėra - ,tai tikrai nedengsiu schmoll.gif ir medis mano lauke dar žydi,kai prasidės šalčiai tai ir įneši į sandėliuką unsure.gif
Atsakyti
Kažin ką man reikės su kamienine rože daryti - iškasti ir nešti į rūsį, ar bandyti dengti? g.gif
Atsakyti
Sveikos roželės smile.gif Aš irgi čia nauja šuose reikaluose - turėjau 2pirmametes iš maximos tai viena šį rudenį gausiai žydėjo smile.gif nukarpiau žiedus pirmųjų šalčių išsigandusi blush2.gif
bet turu jums klausimą. šiandien uošvienė atvežė iš savo sodo didžiulį rožės kerą ir sako - žydėjo tik pirmais metais o paskui tik į šakas viskas, net lapeliai sumažėjo. sako "suvyriškėjo"!?! kažkokios bobučių pasakos man tas vyriškumas rožių. kokia čia gali būti problema? gal ją gerokai nugenėt reikia? dabar jinai 2metus gyveno visiškai netvarkoma tai tikra kerėpla biggrin.gif
Atsakyti