Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

QUOTE(zebrina @ 2009 10 14, 12:30)
O  gerokai ,tai kiek? g.gif Nes pas mane kitos sakos virs 2 metru doh.gif ..dar zydi,nors siandien jau snigt pradejo..
IR AR GALIMA ISKARTO SU AGROPLEVELE UZDENGT KELIAS ROZES,AR BUTINA JAS ATSKIRT PO VIENA?

tai gal Tavo krūminės ar vijoklinės - šitų tai netrumpinu, tik poliantines ir arbatines hibridines ax.gif
Atsakyti
Aš tai savo vijoklines , turiu dvi , nukerpu visas šakas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 10 14, 19:35)
Aš tai savo vijoklines , turiu dvi , nukerpu visas šakas bigsmile.gif

Nieko sau bigsmile.gif , aš tai nekerpu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 14, 19:47)
Nieko sau  bigsmile.gif , aš tai nekerpu  tongue.gif

Man tos senos šakos negražiai atrodo , o kaip nukerpu atauga jaunos gražios šakos thumbup.gif
Atsakyti
noreciau paklausti. rugpjucio menesi parsiveziau vijokline rozyte. ji jau metuose buvo brandi, bet nukarpytos visos sakos. ir isleistas ugliukas naujas. taciau transportuojant jis nuluzo. o iki siol neisleistas nei vienas daigelis naujas... jauciu jau kerdikt ar dar pavasari tiketis kazkokiu naujienu?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 14, 18:14)
tai gal Tavo krūminės ar vijoklinės - šitų tai netrumpinu, tik poliantines ir arbatines hibridines  ax.gif

Kad ne vijoklines -tai tikrai,gal krūminės, g.gif nors tu saku kokios 6,bet tokios stambios,ir aukstos,dideli lapai ir ziedai..bijau kad perdaug nenurezciau,dar neatzels blush2.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, jus cia kalbat apie rozes, bet as noreciau pasiteiraut apie kambariniu, tu mazu rozyciu auginima doh.gif
man padovanojo viena krumeli, taip graziai zydejo, dabar dar vienas ziedelis yra, bet pati gelyte mirsta jau akyse, dziusta vysta, kad ir ka bedaryciau doh.gif nezinau kaip ja priziuret g.gif
o paskui isigalvojau, kad gal ir tos kambarines rozytes ziemoja g.gif tai gal kas nors galetumet man visa procesa papasakot kaip man ja augint, nes gaila, jeigu numirs, labai brangus zmogus padovanojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 10 15, 09:30)
sveikos, merginos, jus cia kalbat apie rozes, bet as noreciau pasiteiraut apie kambariniu, tu mazu rozyciu auginima  doh.gif
man padovanojo viena krumeli, taip graziai zydejo, dabar dar vienas ziedelis yra, bet pati gelyte mirsta jau akyse, dziusta vysta, kad ir ka bedaryciau  doh.gif  nezinau kaip ja priziuret  g.gif
o paskui isigalvojau, kad gal ir tos kambarines rozytes ziemoja  g.gif  tai gal kas nors galetumet man visa procesa papasakot kaip man ja augint, nes gaila, jeigu numirs, labai brangus zmogus padovanojo  wub.gif

Aš irgi turėjau kambarinę rožytę mažutę,bet dabar paliko laukinė,žiemos jau antrą žiemą lauke,pernai tai net nebuvau uždengus ir žydėjo visą vasarą ir dabar dar žydi thumbup.gif Pasodink lauke,jei yra tokia galimybė ir gal atsigaus dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 10 15, 09:30)
sveikos, merginos, jus cia kalbat apie rozes, bet as noreciau pasiteiraut apie kambariniu, tu mazu rozyciu auginima  doh.gif
man padovanojo viena krumeli, taip graziai zydejo, dabar dar vienas ziedelis yra, bet pati gelyte mirsta jau akyse, dziusta vysta, kad ir ka bedaryciau  doh.gif  nezinau kaip ja priziuret  g.gif
o paskui isigalvojau, kad gal ir tos kambarines rozytes ziemoja  g.gif  tai gal kas nors galetumet man visa procesa papasakot kaip man ja augint, nes gaila, jeigu numirs, labai brangus zmogus padovanojo  wub.gif

As nusipirkau tokiu mazuciu,susodinau i vazonelius ir visa vasara lauke laikiau zydejo ,ir dabar dar zydi,kai prasides salciai nesiu namo o pavasari vel i lauka. ax.gif
Atsakyti
Mano kambarinės taip pat tapo laukinėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 10 15, 08:38)
Aš irgi turėjau kambarinę rožytę mažutę,bet dabar paliko laukinė,žiemos jau antrą žiemą lauke,pernai tai net nebuvau uždengus ir žydėjo visą vasarą ir dabar dar žydi  thumbup.gif Pasodink lauke,jei yra tokia galimybė ir gal atsigaus dar  unsure.gif

QUOTE(pelytė @ 2009 10 15, 08:57)
As nusipirkau tokiu mazuciu,susodinau i vazonelius ir visa vasara lauke laikiau zydejo ,ir dabar dar zydi,kai prasides salciai nesiu namo o pavasari vel i lauka. ax.gif

QUOTE(jediara @ 2009 10 15, 09:46)
Mano kambarinės taip pat tapo laukinėmis  ax.gif

neturiu galimybes jos lauke laikyti verysad.gif tai nezinau kaip man ja isgelbet... tokia grazi buvo wub.gif veliau nufotkinsiu ikelsiu, kaip jinai dabar vargsyte beatrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 10 15, 10:54)
neturiu galimybes jos lauke laikyti  verysad.gif  tai nezinau kaip man ja isgelbet... tokia grazi buvo  wub.gif  veliau nufotkinsiu ikelsiu, kaip jinai dabar vargsyte beatrodo  verysad.gif

Tai gal ji irgi susiruošė miegot žiemą kaip ir laukinės mastau.gif ,aš kambarį neauginu,tai nelabai ir žinau blush2.gif
Atsakyti