Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

QUOTE(Astaite1 @ 2009 12 12, 11:58)
Dabar, kai jau yra pašale, ar prieš šalnas? Aš kažkur skaičiau, kad iki šalnų turi užgyti nukirptos vietos, todėl bijau, kad dabar nukirpus nenušaltų.

Visa tai dariau prieš šalnas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 12, 12:02)
Visa tai dariau prieš šalnas  ax.gif

O aš laiku nepadariau, o dabar nagus graužiuosi. Parveš vyras eglišakius, tai reikės tuos krūmus ilgesnėm šakom uždengti ir laukti sniego, nes jei bus sniegas, tai jokios šalnos gėlėm nebaisios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2009 12 12, 12:14)
O aš laiku nepadariau, o dabar nagus graužiuosi. Parveš vyras eglišakius, tai reikės tuos krūmus ilgesnėm šakom uždengti ir laukti sniego, nes jei bus sniegas, tai jokios šalnos gėlėm nebaisios biggrin.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
AŠ šiemet bandyma darau.Šioje sodyboje kur gyvenu rožytes patrumpinau,nuskyniau lapus,nupurškiau su previkuru ir nuo kenkėju,apipyliau su durpėm,ir šendien turbut su eglėšakiais uždengsiu.O savo senojoje sodyboje rožės tik su eglėšakiais esu pridengtos,bet tas eglėšakis tik kad ju katinas nedarytu savo reikalų g.gif .Šiandien nuvažiuosiu ir truputuka durbem pabarstysiu.Pažiūrėsiu ,korios geriau pavasari augs,tos kurios buvo iš rudens aptrumpintos,ar pavasari (nebuna taip kad nereiktu pavasari trumpin,viena kita šakelė vistiek pašala).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 12 gruodžio 2009 - 11:39
QUOTE(plateliai @ 2009 12 12, 12:33)
AŠ šiemet bandyma darau.Šioje sodyboje kur gyvenu rožytes patrumpinau,nuskyniau lapus,nupurškiau su previkuru ir nuo kenkėju,apipyliau su durpėm,ir šendien turbut su eglėšakiais uždengsiu.O savo senojoje sodyboje rožės tik su eglėšakiais esu pridengtos,bet tas eglėšakis tik kad ju katinas nedarytu savo reikalų g.gif .Šiandien nuvažiuosiu ir truputuka durbem pabarstysiu.Pažiūrėsiu ,korios geriau pavasari augs,tos kurios buvo iš rudens aptrumpintos,ar pavasari (nebuna taip kad nereiktu pavasari trumpin,viena kita šakelė vistiek pašala).

Lauksime "bandymo " rezultatų pavasarį mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai kaip uždengiau savo stiebinę - tikiuosi sulauks pavasario ax.gif

user posted image
Atsakyti
As tai dar tik durpem apipyliau o su eglisakiais dar palauksiu nes pas mum -2 tai dar manau jom nieko blogo mirksiukas.gif tegul grudinasi iki-10 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2009 12 13, 16:02)
As tai dar tik durpem apipyliau o su eglisakiais dar palauksiu nes pas mum -2 tai dar manau jom nieko blogo mirksiukas.gif tegul grudinasi iki-10 biggrin.gif

Aš pati nemėgstu šalčio, todėl šiandien ir uždengiau ax.gif
Atsakyti
Ale jau kad gražiai atrodo tik žaisliukų dsar prikabint thumbup.gif Nežinau, kažkaip labai aš neperdangstau, šiemet per sverikatą išvis nieko neturiu, ir jaučiu bus normaliai nešalta pas mus.. O tas ekspermentas liuks, bet galvoju, kad vistiek geriau bus tom kuriom salygos bus geresnės, o nuo nukirpimo laiko nelabai kas priklausys..
Aš savo mini namie šiandien žiauriai, labai gaila, bet kad viena šakelė taip ne į temą išstypus, ir lapus vistiek numetė, jaučias kad kažkiek ir jai ramybė, bet ir sprogti bando, gal nieko ta viena šakėlė..
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 12 13, 15:59)
Ale jau kad gražiai atrodo tik žaisliukų dsar prikabint thumbup.gif

drinks_cheers.gif labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 12 13, 16:59)
Ale jau kad gražiai atrodo tik žaisliukų dsar prikabint thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien maciau sode kaimyne denge savo rozes(o saltukas tai normalus blink.gif -17)kazi ar ne pervelai ji ten? g.gif ar jos nebus per nakti apsale?ir tai ji tik su tokiais dideliais maisais apriso,o maziukes tik su agroplevele.. ir viskas -sako bus gerai g.gif blink.gif ar uztenka tik tiek?
Atsakyti