Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

Sveikutės, matau kalba eina apie stiebines rožes,o jus jas žiemai lauke paliekat?
Mano yra pasodintos į vožonus ir kekviena rudeni raunu sodinu į dideni (apmulčiuoju) ir pastatau prie garažo po pastoge.Taip atrode vasara ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 05 gruodžio 2009 - 23:35
QUOTE(plateliai @ 2009 12 05, 23:26)
Sveikutės, matau kalba eina apie stiebines rožes,o jus jas  žiemai lauke paliekat?
Mano yra pasodintos į vožonus ir kekviena rudeni raunu sodinu į dideni (apmulčiuoju) ir pastatau prie garažo po pastoge.Taip atrode vasara ax.gif
user posted image

Sveikos 4u.gif ,aš dvi turiu,viena auga žemėje nejudinama,kita pernai augo vazone,tai žiemą įnešus buvau į plėvelinį šiltnamį ir pavasarį pasodinau ,tai jau ir tos šią žiemą neberausiu,o aprišusi buvau maišais nuo bulvių,vieną ant galvos užmoviau,o tai šiltnamį nieko nedariau,taip ir žiemojo,dar eglišakiais apdėjus buvau,bet vienos mano pažeistas yra kamienas prie šaknų ir neilgai turbūt gyvens verysad.gif ,nes aš ją pirkau nukainuotą verysad.gif

blink.gif Ir toičiką dar matau user posted image,tas irgi šalčių nemėgsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlen: 06 gruodžio 2009 - 09:25
QUOTE(plateliai @ 2009 12 06, 00:26)
Sveikutės, matau kalba eina apie stiebines rožes,o jus jas  žiemai lauke paliekat?
user posted image

thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Perlen @ 2009 12 06, 10:22)
Sveikos  4u.gif ,aš dvi turiu,viena auga žemėje nejudinama,kita pernai augo vazone,tai žiemą įnešus buvau į plėvelinį šiltnamį ir pavasarį pasodinau ,tai jau ir tos šią žiemą neberausiu,o aprišusi buvau maišais nuo bulvių,vieną ant galvos užmoviau,o tai šiltnamį nieko nedariau,taip ir žiemojo,dar eglišakiais apdėjus buvau,bet vienos mano pažeistas yra kamienas prie šaknų ir neilgai turbūt gyvens  verysad.gif ,nes aš ją pirkau nukainuotą  verysad.gif

Ar jos nelenki prie žemės, apriši taip? g.gif Ši mano trečioji stiebinė, tai nesinorėtų vėl per žiemą "numarinti" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 06, 12:12)
thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:

Ar jos nelenki prie žemės, apriši taip? g.gif  Ši mano trečioji stiebinė, tai nesinorėtų vėl per žiemą "numarinti"  verysad.gif

blink.gif O jau dvi numarinai? doh.gif Nelenkiu schmoll.gif ,aprišau stačią ,eglišakiais buvau aprišus,tai gyva dar,o šiais metais dar nieko nedariau jom,tik durpėm apipyliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 12 06, 13:27)
blink.gif  O jau dvi numarinai?  doh.gif  Nelenkiu  schmoll.gif ,aprišau stačią ,eglišakiais buvau aprišus,tai gyva dar,o šiais metais dar nieko nedariau jom,tik durpėm apipyliau  g.gif

Taip, jau dvi numarinau blush2.gif Dabar taip pat tik durpėmis užpyliau ir stovi neaprišta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 06, 12:29)
Taip, jau dvi numarinau  blush2.gif  Dabar taip pat tik durpėmis užpyliau ir stovi neaprišta  ax.gif

Aš net eglišakių neturiu ir bijau dabar į mišką važiuot,sakys,kad egles vagiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 12 06, 13:48)
Aš net eglišakių neturiu ir bijau dabar į mišką važiuot,sakys,kad egles vagiu  blush2.gif

Visko gali būti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
kažkokia nesamonė mano visos rožės pradėjo leist naujus lapelius,o vyjoklinė ir ant koto pražydo doh.gif ,nors tie žiedeliai tik keli,nu bet jug dabar gruodis.Jau dabar kaip ir toj pasakoje snieguoliu greit parsinešim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2009 12 09, 15:20)
Jau dabar kaip ir toj pasakoje snieguoliu greit parsinešim doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 12 06, 13:48)
Aš net eglišakių neturiu ir bijau dabar į mišką važiuot,sakys,kad egles vagiu  blush2.gif

Iš tikrūjų , sakau vyrui , važiuojam ryt į mišką šakų, sako žinai kiek gali jos tau kainuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 09, 20:36)
Iš tikrūjų , sakau vyrui , važiuojam ryt į mišką šakų, sako žinai kiek gali jos tau kainuoti lotuliukas.gif

blink.gif Tai ką daryt,kur nusipirkt tada ? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2009 12 09, 14:20)
kažkokia nesamonė mano visos rožės pradėjo leist naujus lapelius,o vyjoklinė ir ant koto pražydo doh.gif ,nors tie žiedeliai tik keli,nu bet jug dabar gruodis.Jau dabar kaip ir toj pasakoje snieguoliu greit parsinešim doh.gif

pas mane tas pats,rožės visai nesiruošia miegoti,tiek naujų šakelių išleidusios,vijoklinės dar žali žali lapai bigsmile.gif ,bet paėmiau ir užpyliau durpėm,o eglišaliais dar per anksti dengti,sušus jos doh.gif
Atsakyti