Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

QUOTE(GintareM @ 2010 03 30, 14:34)
Sveikutes,

gal galite imesti kokia nuoroda ar duoti patarimu kaip geneti vijoklines rozes?

Jei skaitai angliškai, čia neblogas puslapiukas, jeigu neskaitai, pasitelk į pagalbą google verteją mirksiukas.gif http://www.bestgarde...03.htm#climber`
Atsakyti
ar jau laikas nukarpyti nusalusias roziu sakeles?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 05, 09:26)
ar jau laikas nukarpyti nusalusias  roziu sakeles?

Man irgi jau nagai niežti biggrin.gif Manau galima, juk jau matosi kur kirpt reikia, kur gyvos, kur negyvos šakelės g.gif

Šiandien stovėjau prie vazoninių rožių ir meldžiausi, kad parodytų gyvybę verysad.gif Ko gero sudžiuvo, atolydžiai gal tik du buvo per žiemą, tai mažai ir laisčiau verysad.gif Plyšta širdis iš skausmo user posted image
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 05, 11:26)
ar jau laikas nukarpyti nusalusias  roziu sakeles?

Galima, juk jos jau nieko neišaugins ax.gif
Atsakyti
o mano dar jokiu pumpureliu nerodo tai nezinau iki kur jas kirpti tai dar vis laukiu ir tikiuos kad gyvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 04 05, 15:36)
o mano dar jokiu pumpureliu nerodo tai nezinau iki kur jas kirpti tai dar vis laukiu ir tikiuos kad gyvos blush2.gif

Nesijaudink, dar labai nesimato. Aš tai net su akiniais apžiūrėjau lotuliukas.gif Ką tik apsikarpiau - tokios skustos, apgailėtinos atrodo, palyginus kai vasarą žydėjo gražuolės g.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 04 05, 17:36)

Mano tik viena pumpurėlių nerodo - stiebinė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 05, 11:50)
Man irgi jau nagai niežti  biggrin.gif  Manau galima, juk jau matosi kur kirpt reikia, kur gyvos, kur negyvos šakelės  g.gif

Šiandien stovėjau prie vazoninių rožių ir meldžiausi, kad parodytų gyvybę  verysad.gif Ko gero sudžiuvo, atolydžiai gal tik du buvo per žiemą, tai mažai ir laisčiau  verysad.gif Plyšta širdis iš skausmo user posted image

Užjaučiu, mano gi toks pats likimas, iš nevilties dar lauke įkišau, sako būna iš šaknų, nors nelabai tikiu..
Manau kad jau viską lauke daryt galima, nes šiandien mao krokai pilni bičių, vadinas atėjo tikras pavasaris, nes bitės žino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 05, 17:50)
nes šiandien mao krokai pilni bičių, vadinas atėjo tikras pavasaris, nes bitės žino wub.gif

Aš taip pat juokiausi, kad bitės nektarą "vagia" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 05, 15:48)
Mano tik viena pumpurėlių nerodo - stiebinė  verysad.gif

O jinai patalpoj žiemojo? Aš mąsčiau ir sumąsčiau, gal joms kitoks prabudimo laikas. Tos, kur lauke pabudo ir greit suregavo atgimimui, o iš rūsiukų išneštos gali vėluot g.gif Nes tulpės, kurios pasodintos lauke jau su ddeliais lapais, o kur vazonuose ir žiemoję sandėliuke - dar tik ruošiasi dygti (buvau atkapsčius žemes pažiūrėti) Na, to labai tikiuosi, o jei ne - teks pirktis naujas, vėl jaunutes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 05, 17:54)
O jinai patalpoj žiemojo? Aš mąsčiau ir sumąsčiau, gal joms kitoks prabudimo laikas. Tos, kur lauke pabudo ir greit suregavo atgimimui, o iš rūsiukų išneštos gali vėluot  g.gif  Nes tulpės, kurios pasodintos lauke jau su ddeliais lapais, o kur vazonuose ir žiemoję sandėliuke - dar tik ruošiasi dygti (buvau atkapsčius žemes pažiūrėti) Na, to labai tikiuosi, o jei ne - teks pirktis naujas, vėl jaunutes  verysad.gif

Ne, ji žiemojo lauke ("verkiau" keletu puslapių atgal). Nors ir buvo aprišta, bet kai tokie šalčiai , tikriausiai buvo per mažai verysad.gif Visos kitos peržiemojo puikiausiai ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O mano visos čiut gyvos,karpau po biški,bet tokios pajuodusios doh.gif unsure.gif
Atsakyti