Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

QUOTE(jediara @ 2010 04 05, 17:05)
("verkiau" keletu puslapių atgal)

QUOTE(Perlen @ 2010 04 05, 17:07)
  O mano visos čiut gyvos,karpau po biški,bet tokios pajuodusios  doh.gif  unsure.gif

Neliūdėkim dar, mergaitės, bus daugiau šilumytės, gal atsigaus dar, turėkim vilties friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 05, 15:54)
O jinai patalpoj žiemojo? Aš mąsčiau ir sumąsčiau, gal joms kitoks prabudimo laikas. Tos, kur lauke pabudo ir greit suregavo atgimimui, o iš rūsiukų išneštos gali vėluot  g.gif 

pas mane išneštos iš patalpos stiebinės rožės jau su pumpuriukais. Lauke esančios dar visiškai nepanašu, kad reaguotų į pavasarį. Deja, jau matau, kad nemažai lauke žiemojusių nepridengtų, sušalo verysad.gif Nebent nuo šaknų atžels.. Labai gaila, bet ir dvi vijoklinės tik prie žemės žalios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 06, 10:54)
pas mane išneštos iš patalpos stiebinės rožės jau su pumpuriukais.

Tikrai? Gal jas labiau laistei žiemą? O gal anksti išnešei į lauką? Papasakok smulkiau, gal aš ką ne taip padariau unsure.gif

Manau, kad tavo ir lauke augančios atsigaus, jos nuo šaknų labai greitai šakeles užaugina console.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 06, 11:19)
Tikrai? Gal jas labiau laistei žiemą? O gal anksti išnešei į lauką? Papasakok smulkiau, gal aš ką ne taip padariau  unsure.gif

Manau, kad tavo ir lauke augančios atsigaus, jos nuo šaknų labai greitai šakeles užaugina  console.gif

nelaisčiau. Nieko išvis nedariau. Tik stovėjo jos per žiemą šviesioj patalpoj. Nešildomam, bet gerai apšiltintam priepirtyje. Bijojau, ar nebus sušąlusios, bet nieko. Visos šakelės žalios, krauna pumpurėlius. O į lauką ištempiau ne šį, bet praėjusį savaitgalį.

Tikiuosi, kad atsiaugins.. tik vijoklinėms ilgai užtruks. Ypač Simpathy gaila. Jau tokias ilgas šakas buvo užsiauginus. Na, žiūrėsim. Laukiu labai šilumos ir gyvybės ženklų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 06, 11:53)
nelaisčiau. Nieko išvis nedariau. Tik stovėjo jos per žiemą šviesioj patalpoj.  Nešildomam, bet gerai apšiltintam priepirtyje. Bijojau, ar nebus sušąlusios, bet nieko. Visos šakelės žalios, krauna pumpurėlius. O į lauką ištempiau ne šį, bet praėjusį savaitgalį.

Aš truputį laisčiau g.gif Pas mane sandėliuke vienas langas, gal ir ne visai šviesu žiemos laikotarpiu, bet vis vien ne tamsu g.gif Jei būtų nušąlę ten, tai būtų pajuodę dabar, bet šakelės žalios g.gif

Linkiu sulaukt gražių žiedų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 06, 13:12)
Linkiu sulaukt gražių žiedų  4u.gif

ačiū 4u.gif Neabejoju, kad ir jūs sulauksit gausybės nuostabių žiedų wub.gif
Atsakyti
Kažin ar latvių rožininkai prekiauja Kaune parodoje? ax.gif
Atsakyti
Latvių rožininkai kasmet prekiaudavo Kaune, sodininkų mugėje prie "Megos". Šiemet bus berods balandžio vidury.
Atsakyti
QUOTE(lugnė @ 2010 04 09, 17:33)
Latvių rožininkai kasmet prekiaudavo Kaune, sodininkų mugėje prie "Megos". Šiemet bus berods balandžio vidury.

Ačiū 4u.gif Ir vėl reikės važiuoti prie "Megos" ax.gif (vargšas mano vyras doh.gif [COLOR=yellow])
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 09, 20:43)
Ačiū  4u.gif  Ir vėl reikės važiuoti prie "Megos" ax.gif (vargšas mano vyras  doh.gif [COLOR=yellow])

Iš toli važiuosi?

O nežinot, ar jie stiebinių rožių atveža? Ko gero ir man viską teks iš naujo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 10, 17:20)
Iš toli važiuosi?

O nežinot, ar jie stiebinių rožių atveža? Ko gero ir man viską teks iš naujo cool.gif

Iš Jurbarko r. ax.gif

Buvau šiandien parodoje - latvis prekiavo, bet jau daug rūšių neturėjo, taip pat ir stiebinių. Žadėjo atvežti prie "Megos". Gavau "pylos", kad stiebinę nelenkiau prie žemės, kaip jis sakė, taip prilenktos ir uždengtos gerai išsilaiko. Pas kitus rožininkus buvo stiebinių, bet iš jų nenorėjau pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 10, 17:05)
Iš Jurbarko r. ax.gif

Buvau šiandien parodoje - latvis prekiavo, bet jau daug rūšių neturėjo, taip pat ir stiebinių. Žadėjo atvežti prie "Megos". Gavau "pylos", kad stiebinę nelenkiau prie žemės, kaip jis sakė, taip prilenktos ir uždengtos gerai išsilaiko. Pas kitus rožininkus buvo stiebinių, bet iš jų nenorėjau pirkti  blush2.gif

Tai toli tau g.gif Gaila, kad per visą Lietuvą mažai kur jomis prekiauja unsure.gif
Atsakyti