Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

QUOTE(Awita @ 2010 04 11, 13:37)
Aš irgi bandysiu  dar blush2.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Pabandome, gal pasiseks friends.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 11, 12:42)
drinks_cheers.gif Pabandome, gal pasiseks  friends.gif

irnesakyk.gif Bandykit,bandykit hihihi.gif ,mano vijoklinė net nedengta buvo,nes aš jos niekada nedengiu schmoll.gif ir viskas thumbup.gif ,kambarinės rožikės žydi irgi super thumbup.gif ,laukiu kada į lauką galėsiu jau sodint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 04 10, 18:12)
o mano abi vijoklines rozes isale verysad.gif  pimi metai buvo pasodintos ir jau amen tai dabar nesugalvoju ka daryt ar dar bandyt sodint ar keist kuo nors kitu  g.gif

A pas mani visos gyvos is po ziemos ir mazosios ir vijoklines Nieks nenusalo ir nedengtos buvo thumbup.gif
Atsakyti
Vijoklinės ir mano nenušalo ir su stiebinėmis jos nelyginamos schmoll.gif ,nes nepamirškite, kad stiebinės skiepas yra apie 1,2 m aukštyje, ne taip kaip vijoklinių - žemėje. Pats stiebas - erškėtis taip gyvas, bet....
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 11, 13:16)
A pas mani visos gyvos is po ziemos ir mazosios ir vijoklines Nieks nenusalo ir nedengtos buvo thumbup.gif

pas mane sode vijoklines irgi nedengtos liko ir nieko, nenusalo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės rožių mylėtojos biggrin.gif
Šaunuolės,kurios nepasiduoda ir bandys dar kartelį drinks_cheers.gif nes ši žiema buvo labai šalta,nu kur tau 10metų tokių šalnų nebuvo ir nereikėjo taip šokinėti aplink roželes,užbarstai durpėmis ir kuo puikiausiai išsilaikydavo.Šiemet ir pas mane man atrodo kokių 3-4 neteksiu iš apytiksliai 45.Bet tos nušąlo kurios buvo iš šiltnamių pirktos(super gražios wub.gif verysad.gif )o kurių nedengiau,tai vijoklinės kaip kinrožės žiedeliai(jos nelabai man patiko blush2.gif )puikiausiai išsilaikė bigsmile.gif
mažutės iš maximos pirktos kuo puikiausiai išsilaikė jau su pumpuriukais ir šiaip pas mane dauguma iš maximos,tai tikrai puikiai atlaikė šaltą žiemą,tik va labai stipriai turėjau apkarpyti vos ne iki pat žemės,žiūrėsime kaip čia augs jos toliau,įdomu ar bus daug žiedų g.gif kitais metais teks labiau apdengti,labai noriu kelias įsigyti ant stiebo wub.gif ,gal nebus kita žiema tokia šalta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 11 balandžio 2010 - 14:03
*Bitute*, o gal dar jos atsigaus? g.gif Oho, kiek rožių augini bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 04 11, 11:01)
Aš irgi,jeigu bebus ką lenkt,jeigu nušalė,tai daugiau aš  tokių  nebepirksiu  schmoll.gif

as taipat jai bus susalusi daugiau tokios nepirksiu verysad.gif gaila man pinigeliu kiekvienai vasarai po roze tokia pirkti blush2.gif jau geriau vaikams tada ka nupirkti biggrin.gif
Atsakyti
Pasiėmiau padidinamą stiklą - lupą ir tyrinėjau savo stiebinę lotuliukas.gif Gal trijose vietose matosi raudoni spurgeliukai, vos matomi, gal išsikapstys rolleyes.gif Ir dar pas vieną rožę šiokią tokią gyvybės užuomazgą radau clap.gif
Nenusiminkit, gal vis tik atžels dar žuvusiom laikytos rožytės - nuoširdžiai visom linkiu, tik neskubėkit mest rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 11, 18:54)
Pasiėmiau padidinamą stiklą - lupą ir tyrinėjau savo stiebinę  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prajuokinai.

Šaunu, kad Tavo išsilaikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 11, 18:27)

Šaunu, kad Tavo išsilaikė  thumbup.gif

Viliuosi, kad išsikapstys, bet be lupos nieko dar nesimato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 11, 20:21)
Viliuosi, kad išsikapstys, bet be lupos nieko dar nesimato  blush2.gif

Na tai aš savo dar kuriam laikui paliksiu blush2.gif (lupos neturiu lotuliukas.gif ).
Atsakyti