Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

QUOTE(muminukas @ 2009 08 18, 17:38)
aciuks.gif

fungicidais purkšti?
vis gi man taip pat mintis kirbėjo, kad pasodinau blogai  g.gif

Purkščiau fungicidais, a vdrug padės unsure.gif Kad neatsiliepia didesnę patirtį turinčios g.gif
Atsakyti
aš ir šiemet vasarą pasisodinau vijoklinę ir užpuolė miltligė įtariu, tai nusipirkau fungicido, o kiek ten jo reikia dėti, kad vieną rožę apipurkšti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2009 08 18, 18:17)
aš ir šiemet vasarą pasisodinau vijoklinę ir užpuolė miltligė įtariu, tai nusipirkau fungicido, o kiek ten jo reikia dėti, kad vieną rožę apipurkšti? smile.gif

drinks_cheers.gif maniškė irgi serga tikraja miltlige verysad.gif Jau du k.purškiau, dabar nusipirkau efektoriaus, reiks rytoj pasidaryt skiedinio. Žinok dėsiu iš akies g.gif Jei visas pokelis ant kibiro, tai ant litro?... g.gif įmesiu pusė aukštelio ir tiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 18, 11:33)
laba diena smile.gif

kreipiuosi su klausimu, kas gali mano rožei darytis?  unsure.gif ji vijoklinė, Symphatie veislė (na, kažkaip panašiai rašoma). pirkta iš patikimų žmonių, dar kitas sodinukas prigijo.

O cia negali but del sauletos vietos ? blush2.gif
Pas mane atrode taip rozes kai saule nudegino
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2009 08 18, 20:23)
O cia negali but del sauletos vietos ? blush2.gif
Pas mane atrode taip rozes kai saule nudegino

Gal ne vien saulė g.gif Pastebėjau, kad jei karštą dieną užpili ant lapų šalto vandens irgi panašiai būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 08 18, 21:38)
Gal ne vien saulė g.gif Pastebėjau, kad jei karštą dieną užpili ant lapų šalto vandens irgi panašiai būna g.gif

ant roziu aplamai negalima pilti vandens o laistyti tik pastovejiusiu geriause lietaus tiesiai ant zemes neuzka negalima lieti ant lapu todel jios ir suserga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 19 rugpjūčio 2009 - 10:46
QUOTE(zylute81 @ 2009 08 19, 11:45)
ant roziu aplamai negalima pilti vandens o laistyti tik pastovejiusiu geriause lietaus tiesiai ant zemes neuzka negalima lieti ant lapu todel jios ir suserga smile.gif

Žinau...ale va...paimi šlangą ir užpili blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 08 19, 12:55)
Žinau...ale va...paimi šlangą ir užpili blush2.gif

as tai jau visai slanga kone uzrakinau jau faktiskai nieko siu la nelieju ko negalima smile.gif pasiimam su vyru po laistytuva ir einam laistyt smile.gif o ka daryti nenorim kad susirgtu augaleliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 08 19, 12:15)
as tai jau visai slanga kone uzrakinau jau faktiskai nieko siu la nelieju ko negalima  smile.gif pasiimam su vyru po laistytuva ir einam laistyt  smile.gif  o ka daryti nenorim kad susirgtu augaleliai ax.gif

drinks_cheers.gif o aš katais nusidedu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 08 19, 13:20)
drinks_cheers.gif o aš katais nusidedu  verysad.gif

tai nors rozytes jau neliekit su slanga smile.gif jiuk neturite plantacijui rozynu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 08 19, 12:24)
tai nors rozytes jau neliekit su slanga smile.gif jiuk neturite plantacijui rozynu  bigsmile.gif

Šiaip nelieju, bet būna toks velniūkščio pagundymas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 08 19, 13:30)
Šiaip nelieju, bet būna toks velniūkščio pagundymas blush2.gif

isvrysim tuos velnius lotuliukas.gif kaip rozyte kokia susirgs numirs tada jau bus slanga uzrakinta bigsmile.gif
Atsakyti