Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

QUOTE(satanele @ 2009 08 22, 21:54)
jediara,ta bordinė rožytė tikra pasakėlė,norėčiau tokios,kaip vadinasi?
o mano rožes užpuolė amaras,kuom galėčiau nupurkšti g.gif

Tai "Abra Kadabra" - ji turėtų būti marga, bet turiu 4 ir visos tokios tamsios. Iš tikrųjų tai džiaugiuosi, nes dar tokios tamsios spalvos rožių nesu turėjusi (ji dar tamsesnė nei foto).
Atsakyti
man toks klausimas kilo. sako vienas krūmines rožes reik nukirpti žiemai, kitas ne. kaip žinoti kokia pas mane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 24 rugpjūčio 2009 - 12:37
QUOTE(satanele @ 2009 08 22, 21:54)
jediara,ta bordinė rožytė tikra pasakėlė,norėčiau tokios,kaip vadinasi?
o mano rožes užpuolė amaras,kuom galėčiau nupurkšti g.gif

drinks_cheers.gif Man irgi ta bordinė labai graži thumbup.gif wub.gif ,pas mane irgi ant vienos rožės atsirado amaras,bet šeip nubraukiu su pirštais,gal nebepurkšiu verysad.gif ,šeip su deciu purškiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2009 08 24, 13:00)
man toks klausimas kilo. sako vienas krūmines rožes reik nukirpti žiemai, kitas ne. kaip žinoti kokia pas mane?  g.gif

Aš savo visas nukerpu,tik vijoklinės nekerpu schmoll.gif
Atsakyti
merginos,gal galit patart 4u.gif iš kur man gauti rožę vijoklinę,geltonos spalvos...gal kuri žinos g.gif žinau kad tose mugėse būna bet aš nė karto nebuvus ten tai nieko apie jas nežinau,nei kur vyksta nei kainų.. doh.gif
Atsakyti
Prieš savaitę purškiau Actaros, Efektoriaus ir Topazo mišiniu.
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2009 08 24, 18:54)
merginos,gal galit patart  4u.gif iš kur man gauti rožę vijoklinę,geltonos spalvos...gal kuri žinos g.gif  žinau kad tose mugėse būna bet aš nė karto nebuvus ten tai nieko apie jas nežinau,nei kur vyksta nei kainų.. doh.gif

blink.gif blush2.gif O aš geltonos vijoklinės nesu net mačius blush2.gif ir net baltos,kažin ar tpkių būna mastau.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2009 08 24, 18:54)
merginos,gal galit patart  4u.gif iš kur man gauti rožę vijoklinę,geltonos spalvos...gal kuri žinos g.gif  žinau kad tose mugėse būna bet aš nė karto nebuvus ten tai nieko apie jas nežinau,nei kur vyksta nei kainų.. doh.gif

Labai nebloga vijoklinė geltona "GOLDEN SHOWERS" - atspari šalčiams ir žiedai nemaži. Kaina turėtų būti panašiai kaip ir kitų rožių.
Papildyta:
QUOTE(Perlen @ 2009 08 24, 20:03)
blink.gif   blush2.gif  O aš geltonos vijoklinės nesu net mačius  blush2.gif  ir net baltos,kažin ar tpkių būna  mastau.gif  wub.gif

Žiedai gelsvai balti - "Ilse Krohn Superior" ; "Swan Lake" - balti su rausvu atspalviu. Vieną baltą ir aš auginu ax.gif
http://lh5.ggpht.com...12/DSCN1824.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 24 rugpjūčio 2009 - 19:34
[quote=jediara,2009 08 24, 21:33]
Labai nebloga vijoklinė geltona "GOLDEN SHOWERS" - atspari šalčiams ir žiedai nemaži. Kaina turėtų būti panašiai kaip ir kitų rožių.
va va aš ir norėjau sakyti šitą veislę...esu apie ją tik skaičius doh.gif kur ja gaut?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 24, 20:33)
Žiedai gelsvai balti - "Ilse Krohn Superior" ; "Swan Lake" - balti su rausvu atspalviu. Vieną baltą ir aš auginu  ax.gif
http://lh5.ggpht.com...12/DSCN1824.JPG

wub.gif Ir aš noriu,reiks ieškot rudeniop user posted image
Atsakyti
[quote=emiliute,2009 08 24, 21:06]
[quote=jediara,2009 08 24, 21:33]
va va aš ir norėjau sakyti šitą veislę...esu apie ją tik skaičius doh.gif kur ja gaut?biggrin.gif
[/quote]
Manau mugėse, pas rožių pardavėjus jų turėtų būti.
Atsakyti
o kada vyksta mugės? ir kur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2009 08 24, 22:26)
o kada vyksta mugės? ir kur?  ax.gif

Spalio 1-3 bus LŽŪU, dar turėtų būti Senukų prekybos centre mugė. Nors aš rožes mėgstu sodinti pavasarį ax.gif
Atsakyti