QUOTE(Poisonuke @ 2010 09 03, 16:54)
As irgi turejau liezuvyje auskara apie metus. Labai patiko grazu. Uzgijo man visiskai per dvi savaites. Tikriausiai labiausiai skaudejo pirma diena, o toliau vis silpnyn

Bet galiausiai pradejo vis atsisukineti tas burbuliukas, buvau pakeitusi ir auskara, taciau nepadejo. Viena karta prarijau viena ir po keliu dienu kita ir man prasidejo baisus pilvo skausmai... As dvi savaites negalejau iseit niekur, nes labai kankinausi.. Tai vat po to issiemiau auskara ir uzgijo. Truputeli nostalgija yra.. bet ka padarysi
labas
Na, manau, paskubėjai tu su tuo išssivęrimu. Gal tiesiog pilvo skausmai sutapo, apsinuodijai ar dar ką, nes daugeliui mano pažįstamų, kurios turi auskariukus, teko jų "paskanauti" ir nei viena nepajuto jokių "šalutinių poveikių".
Na realiai auskariuką liežuvį turiu pusantrų metų, kažkaip gal man jį tiesiog gerai ir kokybiškai įvėrė ar kad higienos tinkamos laikausi, bet niekada neturėjau jokių problemų dėl jo

O dėl atsisukinėjimo, tai manau tiesiog reikėjo kuo smarkiau nepagailėti ir jį užveržti, nes man pats atsisukęs dar nei karto nebuvo, o kai noriu jį profilaktiškai išssiimti ir išvalyti, tai tenka gerokai paplušėti...
Arba čia dėl paties auskariuko problema buvo, gal tiesiog tie spalvoti ir įvairiausi auskarai, kainuojantys neįpatingai daug ir be "gydomojo metalo" tiesiog pagaminti "ant durniaus". Mano viena draugė buvo nusipirkusi auskarą su ryškia svarofskine akute, tai dar pirmą kartą tą auskarą jai bandant įsivert jį, akutė iškrito

Tad kažkaip jau geriau nepagailiu tų kelių litukų ir už 30-35 lt perku. tad ir problemų neturėjau dėl to niekad