Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(Gintut77 @ 2010 07 29, 23:33)
Kol dar svieziai ivertas ,greit uzgytu , jei nakti nurytum ryte be skyles butum  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet per valanda kokia nieko nenutiktu?
Nes bijau,kad galiu nespet visiskai plastikinio man patinkancio auskaro atrast,o reiks darytis rezonansa,o darantis,reik visa metala is kuno isimt arba nuo jo nuimt.O ir dantis tvarkantis noresiu issiimt,kad gydytojui netrukdytu.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 07 31, 02:25)
Bet per valanda kokia nieko nenutiktu?
Nes bijau,kad galiu nespet visiskai plastikinio man patinkancio auskaro atrast,o reiks darytis rezonansa,o darantis,reik visa metala is kuno isimt arba nuo jo nuimt.O ir dantis tvarkantis noresiu issiimt,kad gydytojui netrukdytu.

per valanda tai tikrai neuzgis 4u.gif
Atsakyti
Magnifique - o gal tai jūsų nusiteikimas, kad skaudės? rolleyes.gif o gal vėrėjas/a pataikė į skausmingą vietą? ir jeigu jau pakeitė auskarą, tikrai nebijokit, jei atsisuks, per naktį neužgis. labiau bijokite pasprinkti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilivit4u @ 2010 08 01, 22:34)
Magnifique - o gal tai jūsų nusiteikimas, kad skaudės?  rolleyes.gif  o gal vėrėjas/a pataikė į skausmingą vietą? ir jeigu jau pakeitė auskarą, tikrai nebijokit, jei atsisuks, per naktį neužgis. labiau bijokite pasprinkti  biggrin.gif  4u.gif

Aš nebuvau nusiteikus,tiesog žinojau,kad bus skausminga.Kaip gali būti neskausminga perdurt raumenį?Čia juk ne adatos storio skylė,apie tai,kad neskaudės visai,nustojau kalbėt,kai pasake,kad net jokio lidokaino ar novokaino neužpurškia. doh.gif
Tiesa pasakius buvau įsidėjus trumpesnį auskarą,bet nežinau kodėl po poros parų vėl įsidėjau ilgesnį.Gal todėl,kad dar maudžia..nusprendžiau taip neskubėt ir dar kokią savaitę manau pabūsiu su ilgu auskaru.Tik man kažkaip dar neapleidžia jausmas,kad galiu kokią infekciją pasigaut.Eisiu ryt vėl pirkt skalavimo skysčio doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 02, 01:12)
Aš nebuvau nusiteikus,tiesog žinojau,kad bus skausminga.Kaip gali būti neskausminga perdurt raumenį?Čia juk ne adatos storio skylė,apie tai,kad neskaudės visai,nustojau kalbėt,kai pasake,kad net jokio lidokaino ar novokaino neužpurškia. doh.gif
Tiesa pasakius buvau įsidėjus trumpesnį auskarą,bet nežinau kodėl po poros parų vėl įsidėjau ilgesnį.Gal todėl,kad dar maudžia..nusprendžiau taip neskubėt ir dar kokią savaitę manau pabūsiu su ilgu auskaru.Tik man kažkaip dar neapleidžia jausmas,kad galiu kokią infekciją pasigaut.Eisiu ryt vėl pirkt skalavimo skysčio  doh.gif  blush2.gif

skalauk ,skalauk.. po kiekvvieno valgymo.. ir nebus jokiu infekciju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip jau sakiau auskariuką jau turiu kokius 2 mėn ax.gif šiandien nusipirkau auskariuką metalinį, bet žymiai trumpesnį (14 mm) jis visai prie liežuvio ir pirkau galiuką tokį su baltom akutėm o per viduriuką raudona akutė, gan platus pats burbuliukas blush2.gif už viską salone mokėjau 35 lt gal kas Šiauliuose kur nors perkat pigiau auskariukus? wink.gif dabar ieškau ant draugės vestuvių juodo metalo su mėlyna akute auskariuko prie suknelės thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tai va,po 4 dienų bus mėnuo,bet dar maudžia aplink pasaitėlį liežuvio doh.gif Pas mane jis taip durnai...kiek per arti priaugęs prie liežuvio,nes kaip lyg ir minėjau-paga idėją piercintoja sakė,kad truputį toliau turėjo vert,bet neišejo,dėl anatomijos liežuvio.Nieko,paskaudės-praeis.Juolab pūlių nėra,liežuvis nepatinęs.Tai nusipirkau vėl skalavimo skysčio su chlorhexadinu,tai paskalausiu kokias 5d.praeit turėtų.
Atsakyti
As irgi turejau liezuvyje auskara apie metus. Labai patiko grazu. Uzgijo man visiskai per dvi savaites. Tikriausiai labiausiai skaudejo pirma diena, o toliau vis silpnyn smile.gif Bet galiausiai pradejo vis atsisukineti tas burbuliukas, buvau pakeitusi ir auskara, taciau nepadejo. Viena karta prarijau viena ir po keliu dienu kita ir man prasidejo baisus pilvo skausmai... As dvi savaites negalejau iseit niekur, nes labai kankinausi.. Tai vat po to issiemiau auskara ir uzgijo. Truputeli nostalgija yra.. bet ka padarysi smile.gif
Atsakyti
As turiu auskara liezuvyje jau kokie 5 metai, kai isiveriau neskaudejo, kazkaip uzmarine buvo. Po to skaudejo, negalejau normaliai valgyti, bet greitai praejo. Buvo tokiu momentu, kad auskaras atsisukdavo bevalgant, ar siaip, bet dabar jau taip nebera. As jau taip pripratau prie to auskaro, kad jo net nejauciu ir galiu neprisiminti, kad turiu kokius 3 menesius. bigsmile.gif Dabar dirbu toki darba, kad geriau auskaru liezuvyje netureti, bet jis mane palyginus toli yra tai kaip ir niekas nepastebi, o as placiai ir nesizioju biggrin.gif Kai issiimu auskara tai toks jausmas lyg kazko truktu, kazkaip dar nesinori issiverti. Patinka man jis, o kodel turbut net pati nezinau. smile.gif Beje gal zinot, kur klaipedoj yra pirkti kokiu nors idomiu auskaru i liezuvi?? Tai va, tokie mano ispudziai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisonuke @ 2010 09 03, 16:54)
As irgi turejau liezuvyje auskara apie metus. Labai patiko grazu. Uzgijo man visiskai per dvi savaites. Tikriausiai labiausiai skaudejo pirma diena, o toliau vis silpnyn smile.gif Bet galiausiai pradejo vis atsisukineti tas burbuliukas, buvau pakeitusi ir auskara, taciau nepadejo. Viena karta prarijau viena ir po keliu dienu kita ir man prasidejo baisus pilvo skausmai... As dvi savaites negalejau iseit niekur, nes labai kankinausi.. Tai vat po to issiemiau auskara ir uzgijo. Truputeli nostalgija yra.. bet ka padarysi smile.gif

labas smile.gif

Na, manau, paskubėjai tu su tuo išssivęrimu. Gal tiesiog pilvo skausmai sutapo, apsinuodijai ar dar ką, nes daugeliui mano pažįstamų, kurios turi auskariukus, teko jų "paskanauti" ir nei viena nepajuto jokių "šalutinių poveikių".

Na realiai auskariuką liežuvį turiu pusantrų metų, kažkaip gal man jį tiesiog gerai ir kokybiškai įvėrė ar kad higienos tinkamos laikausi, bet niekada neturėjau jokių problemų dėl jo smile.gif O dėl atsisukinėjimo, tai manau tiesiog reikėjo kuo smarkiau nepagailėti ir jį užveržti, nes man pats atsisukęs dar nei karto nebuvo, o kai noriu jį profilaktiškai išssiimti ir išvalyti, tai tenka gerokai paplušėti... smile.gif

Arba čia dėl paties auskariuko problema buvo, gal tiesiog tie spalvoti ir įvairiausi auskarai, kainuojantys neįpatingai daug ir be "gydomojo metalo" tiesiog pagaminti "ant durniaus". Mano viena draugė buvo nusipirkusi auskarą su ryškia svarofskine akute, tai dar pirmą kartą tą auskarą jai bandant įsivert jį, akutė iškrito doh.gif Tad kažkaip jau geriau nepagailiu tų kelių litukų ir už 30-35 lt perku. tad ir problemų neturėjau dėl to niekad smile.gif
Atsakyti
Oj tie auskariukai, auskariukai doh.gif Turejau ir as , ko tik neprisigalvojus ax.gif bet issiveriau nepatiko man jis, tas nuolatinis metalo jausmas burnoj, o ir siaip valgant kabindavosi, nu zodziu ne tame esme, dziaugiuosi uz visas kurios dziaugiasi savo auskariukais thumbup.gif Pamenu ejom karsu su seserim vertis, jai tai nieko ivere ir tiek, o man pamenu vaistus leido paskui kei perdure kraujas nezmoniskai pradejo bekt, vu vaizdas turejo but kaip is siaubo filmo, pamenu gryzau namo ir verkt pradejau, viska skaudejo, valgyt negalejau, paskui po truputi, po truputi... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esante @ 2010 09 24, 20:59)
Oj tie auskariukai, auskariukai  doh.gif  Turejau ir as , ko tik neprisigalvojus  ax.gif  bet issiveriau nepatiko man jis, tas nuolatinis metalo jausmas burnoj, o ir siaip valgant kabindavosi, nu zodziu ne tame esme, dziaugiuosi uz visas kurios dziaugiasi savo auskariukais  thumbup.gif  Pamenu ejom karsu su seserim vertis, jai tai nieko ivere ir tiek, o man pamenu vaistus leido paskui kei perdure kraujas nezmoniskai pradejo bekt, vu vaizdas turejo but kaip is siaubo filmo, pamenu gryzau namo ir verkt pradejau, viska skaudejo, valgyt negalejau, paskui po truputi, po truputi...  blush2.gif  blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif čia tai žiauriai..
Atsakyti