Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

Sveikos,merginos smile.gif
Atejau ir as pas jus...esu prasidurusi liezuvi pries 5 metus,pora metu panesiojau ir issiveriau..nes isidarbinau vienoje istaigoje,kurioje paprase issiverti,jei noriu dirbti unsure.gif
Dabar vel neapleidzia manes mintis apie auskariuka...kai pagalvoju net seiliu burnoje prisikaupia biggrin.gif Gal kas zinot kaip ten su verimu antra karta?Gal lengviau prasiduria?Ar i ta pacia skyle duria?Nes siaip as matau kur anksciau buvo skyle ax.gif
Papildyta:
Beje siame puslapyje man yra labai daug graziu auskariuku>Gal kas perkat is cia?
http://pirsingas.com...-i-liezuvi.html
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 11 04, 21:32)
Atejau ir as pas jus...esu prasidurusi liezuvi pries  5 metus,pora metu panesiojau ir issiveriau..nes isidarbinau vienoje istaigoje,kurioje paprase issiverti,jei noriu dirbti  unsure.gif
Dabar vel neapleidzia manes mintis apie auskariuka...kai pagalvoju net seiliu burnoje prisikaupia  biggrin.gif  Gal kas zinot kaip ten su verimu antra karta?Gal lengviau prasiduria?Ar i ta pacia skyle duria?Nes siaip as matau kur anksciau buvo skyle  ax.gif
Papildyta:
Beje siame puslapyje man yra labai daug graziu auskariuku>Gal kas perkat is cia?

Apie vėrimą tai nieko nežinau, bet labai ačiū už puslapėlį, pagaliau turėsiu iš kur pirkt:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 11 04, 21:32)
Atejau ir as pas jus...esu prasidurusi liezuvi pries  5 metus,pora metu panesiojau ir issiveriau..nes isidarbinau vienoje istaigoje,kurioje paprase issiverti,jei noriu dirbti  unsure.gif
Dabar vel neapleidzia manes mintis apie auskariuka...kai pagalvoju net seiliu burnoje prisikaupia  biggrin.gif  Gal kas zinot kaip ten su verimu antra karta?Gal lengviau prasiduria?Ar i ta pacia skyle duria?Nes siaip as matau kur anksciau buvo skyle  ax.gif
Papildyta:

As pirma karta kai veriausi, tai man suleido vaistu ir uzsalde. Jokio skausmo nepajauciau, bet uztad prastai gijo tai teko issiverti po poros savaiciu. Taciau auskaro vistiek norejosi todel praejus gal 3 savaitems po issiverimo nuejau vel prasidurt, bet jau i kita salona. Ten jau be nuskausminamuju ir vel i ta pacia vieta vere tai skaudejo ziauriai verysad.gif Jauciau kaip lenda adata plesdama mesas, bet nemalonus jausmas ir skausmas truko tik kelias sekundes. Si karta buvo daug smagiau iskart isiverus, nes nebuvo visa burna uzsaldyta ir galejau pakankamai normaliai sneket, o ir sugijo greitai ir labai gerai. Dabar jau 3 metai kaip su metalu liezuvy ir tikrai nesigailiu, kad antra kart veriausi ir jei tikrai nori tai verkis, nes mnau ir tu nepasigailesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KiKi`` @ 2010 11 09, 01:09)
Apie vėrimą tai nieko nežinau, bet labai ačiū už puslapėlį, pagaliau turėsiu iš kur pirkt:)  4u.gif

Jau prasiveriau...vakar bigsmile.gif O siandien jau liezuvis nebeistines ir neskauda!Labai greitai kazkaip atslugo thumbup.gif
O uz puslapiuka nera uz ka... 4u.gif Geras,jau ten nuziureju kelis...ir visai nebrangu rolleyes.gif
Atsakyti
kur geriausia vertis Vilniuj ir Kaune? biggrin.gif
as labai noriu,bet labai bijau,kad poto nesvepluociau ar receptoriu nepaziestu... g.gif
Atsakyti
Aš irgi labai noriu auskariuko į liežuvį biggrin.gif kadangi gyvenu Kaune, tai manau eisiu vertis į Teo Tattoo, kaip tik vakar parašiau jiems laišką paklaust kiek kainuoja, tai su savo auskaru 50lt, su medicininio plieno 77lt, o su titano 87lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2010 11 11, 17:38)
kur geriausia vertis Vilniuj ir Kaune?  biggrin.gif
as labai noriu,bet labai bijau,kad poto nesvepluociau ar receptoriu nepaziestu... g.gif

Dėl receptorių pažeidimo tai čia grynų gryniausias mitas..žinoma yra kažkokie taškai į kuriuos veria bet bent jau kai aš vėriausi sakė kad receptorių pažeist praktiškai neįmanoma:) o dėl šveplavimo tai manau nuo auskaro priklauso jei didesnis ir ilgesnis tai ir švepluoji, o jei mažas ir trumpas tai bent jau man nieko nesijaučia:)
Papildyta:
QUOTE(Indra666 @ 2010 11 11, 21:58)
Aš irgi labai noriu auskariuko į liežuvį biggrin.gif kadangi gyvenu Kaune, tai manau eisiu vertis į Teo Tattoo, kaip tik vakar parašiau jiems laišką paklaust kiek kainuoja, tai su savo auskaru 50lt, su medicininio plieno 77lt, o su titano 87lt biggrin.gif

Aš tai rekomenduočiau Tabu saloną(Undinėje randas). Vėriausi ten ir į liežuvį ir į bambą, ir visos draugės ten vėrės, nei karto neapvylė ir nusiskundimų neturiu:) Be to kainos labai normalios, su auskariuku medicininio plieno 70lt sumokėjau:) be auskaro kiek žinau 40lt:)
Atsakyti
O šiaip gal kas kaune tą gydomąjį auskarą turėtų parduoti? biggrin.gif man tada pigiau būtų vertis manau smile.gif

O man kažkaip tą Teo Tattoo visi rekomenduoja smile.gif

O kaip Tabu, ar užšaldo liežuvį? Kažkaip bijau kad skaudės kai vers..
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2010 11 11, 23:47)
O šiaip gal kas kaune tą gydomąjį auskarą turėtų parduoti? biggrin.gif man tada pigiau būtų vertis manau smile.gif

O man kažkaip tą Teo Tattoo visi rekomenduoja smile.gif

O kaip Tabu, ar užšaldo liežuvį? Kažkaip bijau kad skaudės kai vers..

Kai aš vėriausi tai nešaldė, bet čia buvo prieš beveik 5m., skausmas žiaurus..Bet va draugė dabar neseniai vėrėsi ten, tai užšaldėsmile.gif sakė nieko nepajautė ir kai pasakė kad įvėrė nepatikėjo:)
Atsakyti
Aš labai noriu kad šaldytų tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2010 11 12, 01:08)
Aš labai noriu kad šaldytų tada biggrin.gif

Iš vis dabar kiek žinau net neveria neužšaldant:) Tai va, sėkmės tau veriantis:)
Atsakyti
Jau galvoju kur pirksiu auskariukus biggrin.gif šiandien apžiūrėjau ką ebay siūlo, tai tikrai labai gražių yra smile.gif
Atsakyti