as pries 4 metus isiveriau pirma auskara, tada po 1 metu isiveriau dar viena auskara,tada po puses metu issiveriau viena ir dar po metu issiveriau paskutini 
dabar pusantru metu neturiu nei vieno
dabar pusantru metu neturiu nei vieno
Sveiko merginos
Pas jus, kas turite ausakriukus liežuvyje iš "blogosios" liežuvio pusės prie auskariuko, nu aplink jį yra pabalę? Grynai aplink skylutę galima sakyti toks baltas ratukas, ar čia todėl, kad skylutė randėja ir taip turi būti ar todėl, kad kažkas negerai? Man neskauda ten visai, tik tiek, kad ta spalva balta
Pas jus, kas turite ausakriukus liežuvyje iš "blogosios" liežuvio pusės prie auskariuko, nu aplink jį yra pabalę? Grynai aplink skylutę galima sakyti toks baltas ratukas, ar čia todėl, kad skylutė randėja ir taip turi būti ar todėl, kad kažkas negerai? Man neskauda ten visai, tik tiek, kad ta spalva balta
QUOTE(Vikuttee @ 2010 10 20, 20:34)
Sveiko merginos
Normalu čia.Pas mane irgi balkšva apačioj.Bet ten toks dangalas liežuvio yra,kad jis pažeistas pabąla.
pasmane taip pat pabale
Ačių Jums merginos, nuraminot mane
negrazu man
QUOTE(lebarde @ 2010 10 28, 17:34)
O kaip bučiuotis, ir kaip nehigieniška, purvas renkasi, feee
Visi esame individualybes ir negalime visiems itikti
man grazu ir tai dariau ne del kitu o tik del Saves
kiekvienas turi savo nuomone
o apie purva tai sory jei nesivalai dantu tai ir renkasi purvas o jei valaisi tai valant dantis tikrai nesunku ir auskariuko pavalyt
o apie purva tai sory jei nesivalai dantu tai ir renkasi purvas o jei valaisi tai valant dantis tikrai nesunku ir auskariuko pavalyt