Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

Nu ką brangiosios mamos, Man už mėnesiuko sueis 18 metų, todėl tėvų išsiprašiau išankstinės dovanos. o teko prašyti ilgai, net 3 metus, bet per tuos metus noras nė kiek neišblėso, na ir ką, jau šią savaitę (ryt arba pirmadienį) veriuosi, tad būtinai parašysiu visus savo "išgyvenimus" clap_1.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
as pries 4 metus isiveriau pirma auskara, tada po 1 metu isiveriau dar viena auskara,tada po puses metu issiveriau viena ir dar po metu issiveriau paskutini biggrin.gif
dabar pusantru metu neturiu nei vieno cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atira01: 28 rugsėjo 2010 - 17:16
Sveiko merginos smile.gif
Pas jus, kas turite ausakriukus liežuvyje iš "blogosios" liežuvio pusės prie auskariuko, nu aplink jį yra pabalę? Grynai aplink skylutę galima sakyti toks baltas ratukas, ar čia todėl, kad skylutė randėja ir taip turi būti ar todėl, kad kažkas negerai? Man neskauda ten visai, tik tiek, kad ta spalva balta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuttee @ 2010 10 20, 20:34)
Sveiko merginos  smile.gif
Pas jus, kas turite ausakriukus liežuvyje iš "blogosios" liežuvio pusės prie auskariuko, nu aplink jį yra pabalę? Grynai aplink skylutę galima sakyti toks baltas ratukas, ar čia todėl, kad skylutė randėja ir taip turi būti ar todėl, kad kažkas negerai? Man neskauda ten visai, tik tiek, kad ta spalva balta  doh.gif

Normalu čia.Pas mane irgi balkšva apačioj.Bet ten toks dangalas liežuvio yra,kad jis pažeistas pabąla.
Atsakyti
pasmane taip pat pabale 4u.gif
Atsakyti
Ačių Jums merginos, nuraminot mane 4u.gif
Atsakyti
negrazu man schmoll.gif
Atsakyti
Man tai labai nepatinka. Kažkaip nepriimtina man.
Iškart labai atsiprašau jeigu ką įžeisiu, bet man (neminėsiu to žodžio), labai negražiai atrodo. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O kaip bučiuotis, ir kaip nehigieniška, purvas renkasi, feee
Atsakyti
QUOTE(lebarde @ 2010 10 28, 17:34)
O kaip bučiuotis, ir kaip nehigieniška, purvas renkasi, feee

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ko tik liaudis neprisigalvoja.
Atsakyti
Visi esame individualybes ir negalime visiems itikti mirksiukas.gif man grazu ir tai dariau ne del kitu o tik del Saves tongue.gif kiekvienas turi savo nuomone mirksiukas.gif

o apie purva tai sory jei nesivalai dantu tai ir renkasi purvas o jei valaisi tai valant dantis tikrai nesunku ir auskariuko pavalyt thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
buvau įsivėrus... bet prieš porą metų išsivėriau... Nu nematau tikslo turėt tokį... Man dabar nei gražu nei negražu rolleyes.gif o kai vėriausi tai laaabai gražu buvo, tik nezinau kas lotuliukas.gif
Atsakyti