Sveikos

O as buvau Armin Van Burren koncerte kovo 10d. Buvo nerealu

sveikos,
čia paskutiniai įrašai apie užsienio atlikėjus, bet aš norėjau parašyt apie artimesnius, lietuviškus
atvažiuoja pas mane kitą savaitę jaunesnė sesutė, nu nelabai nors jau sesutė, 18metų, bet man vis tiek visad tokia liks
taigi norėčiau nusivest į kokį koncertėlį, kad nebūtų jai nuobodu išvien namie sėdėt ir kad įspūdžiai nebūtų tik pasivaikščiojimas po senamiestį..
taigi taigi - aš viena ausim lyg girdėjau kad kitą antradienį vyks kažkoks bardų vakaras.. žinau, kad 19val, bet nei kainos, nei vietos dabar negalėčiau pasakyt..gal jūs kažką girdėjot ?
čia paskutiniai įrašai apie užsienio atlikėjus, bet aš norėjau parašyt apie artimesnius, lietuviškus

taigi norėčiau nusivest į kokį koncertėlį, kad nebūtų jai nuobodu išvien namie sėdėt ir kad įspūdžiai nebūtų tik pasivaikščiojimas po senamiestį..

Ruosiames i Eros Ramazzotti koncerta 04.06
Su draugu kompanija vyksim is visai kito Lietuvos galo, tad laukia smagi kelione ir tikiuosi dar geresnis koncertas

Su draugu kompanija vyksim is visai kito Lietuvos galo, tad laukia smagi kelione ir tikiuosi dar geresnis koncertas

Pirkti bilietus į Merūno koncertą yra loterija. Triskart pirkau - kartą pamačiau, du atšaukė
, o jei pridėsim dar Operetę Kauno pilyje, tai dar kartas. Gal čia tik man taip nesiseka?

gal kas jau dalyvavo -Mantas Frank Sinatra show- domina ispudziai, atsiliepimai.
Labukas!
Ar yra zmogeliuku, kuriems patinka GREGORIAN grupe, ir kurie ruosias vykti i koncerta, kovo 17 d. Vilniuje???
Man ju muzikos stilius laaabai prie sirdies. Tokia raminanti, kitokia muzika..
Ar yra zmogeliuku, kuriems patinka GREGORIAN grupe, ir kurie ruosias vykti i koncerta, kovo 17 d. Vilniuje???

QUOTE(Atgimusi @ 2011 01 19, 21:56)
Labukas!

Man labai patinka GREGORIANS...ir ERA prie tu paciu...laaabai jau relax'as

O gal kas nors dar i ROXETTE'us varo?

as laaabai norejau ir noriu i Kylie Minogue. vyras norejo padaryti siurpriza, nupirkti bilietus i koncerta, bet like tik stovimos vietos, man kaip nestukei 3 val., stoveti butu per sunku
, teks palaukti kitu laiku.

Monro, galėjote rizikuoti, nes tokiuose koncertuose tikrai ne visi sėdi savo vietose, ypač ten apačioje, šalia stovinčiųjų, žmonės nueina šokti ir būtų jums atsilaisvinusi vieta atsisėsti
Gal kas važiuos į Kylie koncertą iš Kauno? Labai labai ieškau su galėčiau parvažiuoti(na ir nuvažiuoti), nes neturiu Vilniuje kur pasilikti, o naktį bijau su autobusais ar traukiniai žabaliotis
Žinoma, susimokėčiau.
Mano pirmasis toks koncetas, tikiuosi kažko vauuuuuu

Gal kas važiuos į Kylie koncertą iš Kauno? Labai labai ieškau su galėčiau parvažiuoti(na ir nuvažiuoti), nes neturiu Vilniuje kur pasilikti, o naktį bijau su autobusais ar traukiniai žabaliotis

Mano pirmasis toks koncetas, tikiuosi kažko vauuuuuu

QUOTE(Atgimusi @ 2011 01 19, 22:56)
Labukas!

Mano draugė juos labai mėgsta, į kovo 17 d. koncertą važiuoja. Ji taip pat iš Kauno