Įkraunama...
Įkraunama...

Koncertai

o as rudeni buvau Skye koncerte(Morcheeba atlikeja)- super!!! labai patiko!
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
O as buvau Armin Van Burren koncerte kovo 10d. Buvo nerealu thumbup.gif thumbup.gif ziaurei patiko cool.gif
Atsakyti
sveikos,
čia paskutiniai įrašai apie užsienio atlikėjus, bet aš norėjau parašyt apie artimesnius, lietuviškus ax.gif atvažiuoja pas mane kitą savaitę jaunesnė sesutė, nu nelabai nors jau sesutė, 18metų, bet man vis tiek visad tokia liks biggrin.gif
taigi norėčiau nusivest į kokį koncertėlį, kad nebūtų jai nuobodu išvien namie sėdėt ir kad įspūdžiai nebūtų tik pasivaikščiojimas po senamiestį.. g.gif taigi taigi - aš viena ausim lyg girdėjau kad kitą antradienį vyks kažkoks bardų vakaras.. žinau, kad 19val, bet nei kainos, nei vietos dabar negalėčiau pasakyt..gal jūs kažką girdėjot ? blush2.gif
Atsakyti
Ruosiames i Eros Ramazzotti koncerta 04.06 wub.gif
Su draugu kompanija vyksim is visai kito Lietuvos galo, tad laukia smagi kelione ir tikiuosi dar geresnis koncertas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egle.L: 18 kovo 2010 - 15:04
Pirkti bilietus į Merūno koncertą yra loterija. Triskart pirkau - kartą pamačiau, du atšaukė schmoll.gif , o jei pridėsim dar Operetę Kauno pilyje, tai dar kartas. Gal čia tik man taip nesiseka?
Atsakyti
gal kas jau dalyvavo -Mantas Frank Sinatra show- domina ispudziai, atsiliepimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deime: 13 gruodžio 2010 - 12:35
Labukas!

Ar yra zmogeliuku, kuriems patinka GREGORIAN grupe, ir kurie ruosias vykti i koncerta, kovo 17 d. Vilniuje??? wub.gif wub.gif
Man ju muzikos stilius laaabai prie sirdies. Tokia raminanti, kitokia muzika..
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2011 01 19, 21:56)
Labukas!

Ar yra zmogeliuku, kuriems patinka GREGORIAN grupe, ir kurie ruosias vykti i koncerta, kovo 17 d. Vilniuje???  wub.gif  wub.gif

Man labai patinka GREGORIANS...ir ERA prie tu paciu...laaabai jau relax'as cool.gif bet ruoshiuos eiti i ROXETTE koncerta, todel i Gregorians jau butu per brangu...bet tikrai labai noreciau bigsmile.gif
O gal kas nors dar i ROXETTE'us varo? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
as laaabai norejau ir noriu i Kylie Minogue. vyras norejo padaryti siurpriza, nupirkti bilietus i koncerta, bet like tik stovimos vietos, man kaip nestukei 3 val., stoveti butu per sunku verysad.gif , teks palaukti kitu laiku. verysad.gif
Atsakyti
Monro, galėjote rizikuoti, nes tokiuose koncertuose tikrai ne visi sėdi savo vietose, ypač ten apačioje, šalia stovinčiųjų, žmonės nueina šokti ir būtų jums atsilaisvinusi vieta atsisėsti 4u.gif

Gal kas važiuos į Kylie koncertą iš Kauno? Labai labai ieškau su galėčiau parvažiuoti(na ir nuvažiuoti), nes neturiu Vilniuje kur pasilikti, o naktį bijau su autobusais ar traukiniai žabaliotis blush2.gif Žinoma, susimokėčiau.
Mano pirmasis toks koncetas, tikiuosi kažko vauuuuuu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nicoletta: 17 vasario 2011 - 20:50
Gal yra važiuojančių į ROXETTE koncertą iš Klaipėdos?
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2011 01 19, 22:56)
Labukas!

Ar yra zmogeliuku, kuriems patinka GREGORIAN grupe, ir kurie ruosias vykti i koncerta, kovo 17 d. Vilniuje???  wub.gif  wub.gif

Mano draugė juos labai mėgsta, į kovo 17 d. koncertą važiuoja. Ji taip pat iš Kauno mirksiukas.gif
Atsakyti