Įkraunama...
Įkraunama...

Koncertai

aš laukiu Shakiros, seku turo papildymus, Vilniaus vis dar nėra...

o rytoj į Roxette assa.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 13, 10:08)
o rytoj į Roxette assa.gif

kaip faina bigsmile.gif labai norėčiau į jų koncertą.
Atsakyti
Amberlife akustinis koncertas kovo 19 diena (sestadieni) klube Nautilus - siandien perkant cia 50% nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 03 13, 11:59)
kaip faina  bigsmile.gif labai norėčiau į jų koncertą.

nė kiek nesigailiu, kad ėjau bigsmile.gif žiniasklaida rašė, atseit po ligos dainininkė suprastėjusi doh.gif nei jie matė ją iki tol, nei girdėjo, bet vis tiek reikia deguto papilt... doh.gif iš tikro viskas buvo puikiai - prisidainavome, prisiplojome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 16, 15:35)
nė kiek nesigailiu, kad ėjau  bigsmile.gif žiniasklaida rašė, atseit po ligos dainininkė suprastėjusi  doh.gif nei jie matė ją iki tol, nei girdėjo, bet vis tiek reikia deguto papilt...  doh.gif iš tikro viskas buvo puikiai - prisidainavome, prisiplojome  biggrin.gif

as irgi buvau, nepatingėjau prie scenos ankščiau atskubėti, tikrai viskas buvo super, kam patinka Roxette-tas supras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnusha @ 2011 03 16, 17:23)
as irgi buvau, nepatingėjau prie scenos ankščiau atskubėti, tikrai viskas buvo super, kam patinka Roxette-tas supras thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš irgi ten buvau ir pritariu, kad buvo super. thumbup.gif
Ypač nustebino jų sugroti "Balnuokit broliai žirgus". thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnusha @ 2011 03 16, 16:23)

o kaip ten prie scenos su stovimais bilietais būna? kas pirmesnis, tas arčiau? šįkart mes negalėjome dėl nestuke.gif tokio dalyko sau leisti, bet šiaip normaliomis aplinkybėmis tikriausiai ten geriausia unsure.gif
iš tiesų dar labai gailėjomės, kad senoviška mada neatnešėme gėlių ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, nezinau kur taikyti kad pataikyciau parasyti ax.gif , bet turiu klausima - gal kas zinote kokiu nors vaikisku dvd geru koncertu vaikams, kad galetumem ziureti ir dainuoti. Turime viena telebimbam koncerta ir db daugiau nesugalvojam. Gal galite kas patarti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 17, 09:19)
o kaip ten prie scenos su stovimais bilietais būna? kas pirmesnis, tas arčiau? šįkart mes negalėjome dėl  nestuke.gif tokio dalyko sau leisti, bet šiaip normaliomis aplinkybėmis tikriausiai ten geriausia  unsure.gif
iš tiesų dar labai gailėjomės, kad senoviška mada neatnešėme gėlių  ax.gif

tikrai taip, kas pirmesnis, tas arčiau scenos. Mes buvome vieni pirmųjų, kuriuos įleido jau į pačią salę, o jau bėgančių prie scenos doh.gif , na mes pagreitintu žingsneliu nužygiavome, ir atsistojome beveik prie scenos, man nei minties nebuvo pirkti sėdimą bilietą, tiesa iki pačio koncerto teko laukti 2 val., ir pats koncertas truko apie 2...bet buvo verta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Gaila, nepabuvojom Roxette koncerte. verysad.gif
Gal kada užsuks Marijos žemėn Celine Dion wub.gif
Atsakyti
Mamytes, gal visdelto zinote kokiu vaikisku koncertu kuri galeciau savo mergytem paleist? ax.gif Kad galetu ziureti ir pasimaivyti?
blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif O aš jau laukiu bendro Maiklo Boltono ir
Kenny G koncerto ax.gif Bus birželio pab. Vilniuje bigsmile.gif O kol kas vis pažiūriu YouTube Maiklo Boltono live koncerto Albert Hall Londone įrašą, seilę pavarvinu ir
tikiuosi, kad ir pas mus ne prastesnis šou bus cool.gif
Atsakyti