mūsų valymas dar lygus brūžinimui, bet intensyviai tobulėjam

Mano ir tik pabruzina, kaip zaidimas isivaizduoja
bet vis ziuredama i mane tobulina savo valymo mena

O mes pradejome valyti kai atsirado du pirmieji dantukai, nuo 6 menesiu. Is pradziu tetukas, mamyte ar sesute padeda, o paskui paciai sepetuka duodame i rankas. Jai labai patinka
Mes cia biski ne i tema.. ta prasme musu amzius neatitinka
Mes cia biski ne i tema.. ta prasme musu amzius neatitinka
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 07 18, 00:29)
as saviskiui paciam duodu bruzint po burna, kol pati valaus, tada pravalau jam.

QUOTE(laukine @ 2008 08 06, 17:32)
mes irgi viena karta ryte valomes...
jau jei vienąkart valot, tai geriau vakare valyti. Naktį švari burnos ertmė yra be galo svarbi, nes apnašos, kurios susikaupė per dieną, nėra apvalomos maistu, kadangi naktį nei geriama, nei valgoma, nei kalbama, mažėja seilių išsiskyrimas, taigi burna mažiau skalaujama. Vienu žodžiu, pilnos salygos kariesui ir ėduoniui...

Maniškis labiau nori dideliu šepetuku valytis, nors turi 2 mažiukus - vaikiškus.
Papildyta:
Pirma nučiulpia dantų pastą (bananinę), o tik vėliau bando valytis.
Papildyta:
QUOTE(energy666 @ 2008 09 16, 16:18)
siaip geriau butu, kad dantu pastos skonis butu artimesnis musu krastams (pvz. braskes, metos ar kt., kas pas mus auga)

Aš tai pati vakarais valau mažulei dantukus, ji jau žino, kad prieš gulant miegelio laukia datukų valymas
Šiaip ir vidury dienos mėgsta pagraužti savo ar mamytės šepetuka: atbėga prie vonios durų ir šaukia "lily!" (valyt)

As pati isvalau dantukus,o jis sauniai iskalauja ir isspjauna

Sveikutės
Maniškė nelabai ir gi mėgsta valytis dantukus, bet stengiuosi ryte, kai pati valausi ja sudominti, tai padeda, tada paprašo, sako aš ir gi noriu

Maniškė nelabai ir gi mėgsta valytis dantukus, bet stengiuosi ryte, kai pati valausi ja sudominti, tai padeda, tada paprašo, sako aš ir gi noriu

as tai pati valau jai dantukus, nors ir nelabai noriai ji leidziasi. o jei paduodu paciai valytis tai ji kramto dantu sepetuka.

QUOTE(augustella @ 2006 02 23, 12:37)
Sveikos, Mamytes,
Mums jau tuoj bus 1 ir 7 menesiukai.Bandom valytis dantukus, dar pries sueinant metukams.Pati panele valydavosi,toks ten ir valymas,daviau i rankas sepetuka,parodziau ir valydavosi,pakramtydavo pora minuciu ir viskas.Gydytoja sake,kad su dantu pasta nuo triju metu valyti,nes vaikas isspjaut nemoka.O dabar beveik visai neleidzia valyt,nebent per prievarta,o pati irgi nelabai nori valytis,zodziu zaidimo formoj valosi,pakarmato,kai prausiasi vonioj irgi biski pazaidzia.Dabar mes jau turime 12 dantu.Parasykit,kaip jus pratinot prie dantu valymo.
Mums jau tuoj bus 1 ir 7 menesiukai.Bandom valytis dantukus, dar pries sueinant metukams.Pati panele valydavosi,toks ten ir valymas,daviau i rankas sepetuka,parodziau ir valydavosi,pakramtydavo pora minuciu ir viskas.Gydytoja sake,kad su dantu pasta nuo triju metu valyti,nes vaikas isspjaut nemoka.O dabar beveik visai neleidzia valyt,nebent per prievarta,o pati irgi nelabai nori valytis,zodziu zaidimo formoj valosi,pakarmato,kai prausiasi vonioj irgi biski pazaidzia.Dabar mes jau turime 12 dantu.Parasykit,kaip jus pratinot prie dantu valymo.

Mes valomes dantukus jau nuo pat pirmojo dantuko

Mes jau seniai dantukus valome. Mes abu einame dantukų valytis. Jis žiūri ir kiekvieną kartą kartoja ką aš darau. Taip mokinamės valytis dantukus ir tai jis daro noriai. O paskui ir burną skalaujame.