Įkraunama...
Įkraunama...

1-2 m. vaikas nenori valytis dantukų

mes su dukryte valomes kartu jai esu nupirkusi tokia vaikiska pasta kuria galima ir nuryti ir jai visai patinka valytis net pati ryte ar vakare inan miegoti praso kad duociau pasta ir sepetuka o suneliui valant nelabai jam tepatinka jis dabar i ji kanda ir pyksta stumia lauk ji su liezuviu gal veliau ir pripras g.gif
Atsakyti
Manieji valosi jau nuo pirmuju dantuku,ispradziu as valiau.Mazoji jau nuo 1,5m."valosi pati",tiesa as po to dar pati isvalau.Labai patinka jai si procedura biggrin.gif O ir su vyresneliu nekildavo jokiu rupesciu.
Atsakyti
QUOTE(augustella @ 2006 02 23, 13:37)
Sveikos, Mamytes,

Mums jau tuoj bus 1 ir 7 menesiukai.Bandom valytis dantukus, dar pries sueinant metukams.Pati panele valydavosi,toks ten ir valymas,daviau i rankas sepetuka,parodziau ir valydavosi,pakramtydavo pora minuciu ir viskas.Gydytoja sake,kad su dantu pasta nuo triju metu valyti,nes vaikas isspjaut nemoka.O dabar beveik visai neleidzia valyt,nebent per prievarta,o pati irgi nelabai nori valytis,zodziu zaidimo formoj valosi,pakarmato,kai prausiasi vonioj irgi biski pazaidzia.Dabar mes jau turime 12 dantu.Parasykit,kaip jus pratinot prie dantu valymo. g.gif

Sveika, teisiopg reikia kiekviena ryta ir vakra juos valyti ir vaikas tada zinos ir pripras. As saviskiui taip valau, sakau einam dantuku valyti ir dabar graziai jau pats valosi. Aisku oziuku is pradziu buvo, bet svarbiausia nenuleisti ranku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 07 06, 11:31)
Sveika, teisiopg reikia kiekviena ryta ir vakra juos valyti ir vaikas tada zinos ir pripras. As saviskiui taip valau, sakau einam dantuku valyti ir dabar graziai jau pats valosi. Aisku oziuku is pradziu buvo, bet svarbiausia nenuleisti ranku  4u.gif

Gerai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 07 06, 13:31)
Sveika, teisiopg reikia kiekviena ryta ir vakra juos valyti ir vaikas tada zinos ir pripras. As saviskiui taip valau, sakau einam dantuku valyti ir dabar graziai jau pats valosi. Aisku oziuku is pradziu buvo, bet svarbiausia nenuleisti ranku  4u.gif

mano sunui dantis jau gest pradejo, tai as vardant vaiko juos pati valu pirma klyke, db issizioja, o jei paciam duodi valytis is laimes galva pamesti gali:)kantrybes ir viskas, reik vaikui parodyt kad tai neisvengiama.

siandien vaistineje pirkau dantu pasta, tas pamate iskar man rodo kad dantukus valyti nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2008 07 08, 15:59)
mano sunui dantis jau gest pradejo, tai as vardant vaiko juos pati valu pirma klyke, db issizioja, o jei paciam duodi valytis is laimes galva pamesti gali:)kantrybes ir viskas, reik vaikui parodyt kad tai neisvengiama.

siandien vaistineje pirkau dantu pasta, tas pamate iskar man rodo kad dantukus valyti nori biggrin.gif

Nu taip svarbiausia nenuleist ranku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musiskis iki siol pamates sepeteli klykia ne savu balsu doh.gif pradejom valyti nuo 1m bet visi valymai baigdavosi stomatitu(3k persirgo,vienas is ju net ant veiduko buvo isplites)kaip isiaiskinom veliau jo dantenos labai jautrios ir nuo kiekvieno brukstelejimo pazeidziame jas.Tai valau tik su suslapintu gabaleliu marles.nors pasta gatavas visa suvalgyti doh.gif
Atsakyti
Maniske valosi pati,labai patinka,jei tik nueina i vonia pamaciusi sepeteli rodo i burnyte,kad valyti reikia.O valom tai su pasta kur specialiai vaikams ir galima nuryti. 4u.gif
Atsakyti
mano sunus nuo mazens patikdavo valytis dantukus daba valosi noriai smile.gif
Atsakyti
Valomės dantukus nuo labai seniai, darome tai noriai: pati nubėga į vonią, tiesia ranką, kad paduotum dantų šepetuką ir rodo, jog būtinai uždėtum dantų pastą biggrin.gif Bet dantukus valau vaikui pati, nes nemanau, jog ji pati juos tinkamai išsivalytų biggrin.gif tik prisipažįstu, kad darau tai tik 1 kartą per dieną (ryte) blush2.gif
Atsakyti
Mano sunelis pagal nuotaika:buna piktas,nepraziodysi,o jei pasiseka isziodinti-ikanda,o siaip pats vaiksto su sepeteliu ir atseit valosi dantukus.Graziai paprasau,tai duoda man jo dantukus pavalyti.Siaip nuo 10 men kazkur valomes dantukus tai labai nebesipriesina,noer is pradziu buvo visko ir klyke ir verke,kol galu gale patikti pradejo.
Atsakyti
Mano mazoji niekaip nesusidraugauja su dantu sepeteliu ir pasta doh.gif . Issizioti issizioja, bet tik dantu sepetelis i burna, tuojau su liezuviu ir lupytemis stumia laukan. Dabar lyg nori valytis pati, bet taip nesekmingai griuvo ir isjudino priekini dantuka (jis dabar kliba), tad negaliu duoti paciai valyti, nes judesiai pas ja dar labai grubus. Tad dantu valymas jai lyg kankinimas cray.gif
Atsakyti