Įkraunama...
Įkraunama...

1-2 m. vaikas nenori valytis dantukų

QUOTE(vaidusee @ 2009 01 13, 19:12)
musiske tai pazaidzia, lyg pabruzina, pasta nuvalgo ir viskas. Isvalyt mums su teciu neleidzia verysad.gif

drinks_cheers.gif mums lygiai taip pat doh.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, kur rasti ant piršto užmaunamų vaikiškų dantų šepetėlių?
Ačiū. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2009 01 15, 03:39)
Norėjau paklaust, kur rasti ant piršto užmaunamų vaikiškų dantų šepetėlių?
Ačiū. 4u.gif  4u.gif

Specializuotose vaikiškų prekių parduotuvėse, mes "Čipoline" pirkom mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir neleisdavo valyti kol nepamate kad as valau ir skalauju tai jam didziausia intriga tas skalavimas tai pats valo su vienu sepetuku su kitu as valau paskui skalauja kiek vandens nuryja kita ispjauna thumbup.gif
Atsakyti
kadangi pas mus dantukai pradejo dygti nuo 4,5 men. tai mes jau senai valomes. ispradziu ant pirsto uzsimaudavau spec. sepetuka, db jau pilnai pats valosi su vaikisku dantu sepetuku. aisku pirma as isvalau, paskui dar uzdedu pastos i td jau pats thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre g: 26 sausio 2009 - 00:13
maniskei irgi nepatinka valytis dantukus,tad tenka vargti verysad.gif vos ne per prievarta kisu dantu sepetuka i burnyte ir valau dantukus.o ka darysi?reikia...... verysad.gif
Atsakyti
mano dukrai 1m. 5 mėn. dantukus nori valytis pati, nebesileidžia net padėti
bet kokybė to valymo doh.gif nuvalgo pastą, paskui trina liežuvį ir šiek tiek pabrūžina per dantis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2008 12 08, 22:12)
turim tik 8 dantukus, bet mazei valytis dantukus kaip svente kokia biggrin.gif

neduodu paciai to daryt, valau arba as arba tetis. Naudojam colgate dantu pasta  smile.gif

oi kaip puiku thumbup.gif kad mums taip bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(Monrutė @ 2009 01 26, 15:12)
mano dukrai 1m. 5 mėn. dantukus nori valytis pati, nebesileidžia net padėti
bet kokybė to valymo doh.gif nuvalgo pastą, paskui trina liežuvį ir šiek tiek pabrūžina per dantis bigsmile.gif

va va, ir mes taip darom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manoji leidzia man truputeli pavalyti, o paskui pati ima ir ciulpia... Ir dar bedele - nemokam skalauti ir isspjauti. As rodau, o ji nuryja viska ir tada sako - pfiu ax.gif
Atsakyti
O maniskiui patinka, nors is pradziu nesileido, bet parodziau keleta kartu, kaip pati sau valau, dabar valomes be problemu, o jei dar pries veidrodi, tai isviso, taip jam idomu save stebet biggrin.gif
Atsakyti
na, o mes isvis su paprastu vaikisku negalim valytis, pastos valgyt nenoriu duot, tai valom iki siol su kudikiaim skirtu sepeteliu, kuris ant pirsto uzmaunamas silikoninis su sereliais, istepu "kamistadu", tai ir pramasazuojam ir dantukus pavalom, nors mastau apie pasta dantu, bet dar abejoju, nes tikrai nuris g.gif
mum 1.5
Atsakyti
na manoji tai ir mėgsta valyti, pirma aš išvalau jai, poto pati sau valau ir tada pati dukrytė sau, tai kaškaip sutariam smile.gif o pasta tai ir manpji nuryja,bet perku tą kurią kaip ir galima nuryt ir juk nedaug ten uždedu smile.gif
Atsakyti