Įkraunama...
Įkraunama...

1-2 m. vaikas nenori valytis dantukų

QUOTE(sssssss @ 2009 01 15, 02:39)
Norėjau paklaust, kur rasti ant piršto užmaunamų vaikiškų dantų šepetėlių?
Ačiū. 4u.gif  4u.gif

buvo prie dantų pastos
Atsakyti
Mes naudojames silikoniu dantu sepeteliu,kuris uzsimauna ant pirsto.Taciau sunelis visiskai neleidzia jam valyti dantuku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakine @ 2009 02 07, 10:56)
Mes naudojames silikoniu dantu sepeteliu,kuris uzsimauna ant pirsto.Taciau sunelis visiskai neleidzia jam valyti dantuku schmoll.gif

mes jau nusipirkę vaikišką, rimtesnį...... ax.gif
Atsakyti
daba du metai su trupuciu tai dar pati valau dantukus sukrai ,nes pacios valymas tai juokingas nuvalgo pasta rekia dar uzdek....po to jau leisiu jai paciai valyt nuo kokiu 3 metuku 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip sunkus reikalas, nebent be pastos, nes viska nuryja doh.gif , bet retkarciais pavalom, duodam ir paciai pazulinti sepeteliu dantukus ax.gif .
Atsakyti
Mum dabar 1,5 m. - su dantuku valymu irgi ne kas doh.gif Man isvis neleidzia valyti, tetis dar siaip ne taip per zaidimus pavalo. rolleyes.gif Nu o pati kai pasiima dantu sepetuka, tai tik apciulpia ir imeta i kriaukle blink.gif
Atsakyti
Mano vyresniajai labai gerai suveike senelio palydejimas pas stomatologa, kai pamate kaip grezia unsure.gif . Dar aukle pora kart pavezem pas stomatologa su skaudanciu danciu, tai dabar bijo skyluciu ir valo dantis 2k per diena be jokiu problemu cool.gif Tik dabar bijau, kad jei reiks kada vest pas stomatologa, tai bus ojojoj kaip baisu unsure.gif Nes anas yra priesas Nr.1 biggrin.gif
Atsakyti
maniskis irgi sunkiai duodavo isvalyti, pats noredavo, tai tada daviau jam i rankas savo dan tu sepetuka, pasodinu priesais save, ir jis valo man, o as jam tongue.gif vat toks buvo geras budas kelis menesius, o dabar jau ir man nenori valyti, kaip kada...
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 02 07, 11:36)
buvo prie dantų pastos

Kur pirkote ta pasta, nes niekaip nerandu, tik esu girdejusi iš mamyčių mokyklėlėje g.gif
Atsakyti
Dantukus pradejom valyti kasdien nuo kazkur 1 metuku, pradzioj normaliai, patiko zaisti, paskui pradejo priesintis, bet uzsispyriau, nors ir verke, valiau dantukus ryte ir vakare, praejo kelios dienos, suprato kad niekur nedings, tai iki pat siol leidzia valyt dantukus ryte ir vakare, pradzioj pasta nurydavo (nes ja galima nuryti kuri skirta butent maziesiems) o dabar jau skalaujam burnyte ir isspjaunam thumbup.gif
Atsakyti
Is pradziu nenoredavo valytis dantuku ir man neleisdavo,bet po biski matydavo kaip mama valo dantis tai pats prieina papraso sepetuko ir man poto duoda dar pravalyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamagdalina @ 2009 02 17, 16:10)
maniskis irgi sunkiai duodavo isvalyti, pats noredavo, tai tada daviau jam i rankas savo dan tu sepetuka, pasodinu priesais save, ir jis valo man, o as jam  tongue.gif  vat toks buvo geras budas kelis menesius, o dabar jau ir man nenori valyti, kaip kada...

Gera ideja thumbup.gif Reiks isbandyt.
Atsakyti