Musiske tai su mielu noru kol kas duoda valyti dantukus. Tik pasakau, kad reikia dantukus valyti, atsiseda ir issizioja. Is pradziu as jai nuvalau silikoniniu sepetuku su pasta, paskui duodu paciai makaloti. Pasta tokia specialia vaikiska be fluoro perku vaistineje (Nenedent-baby vadinasi)
QUOTE(auguste9 @ 2009 02 17, 20:22)
Kur pirkote ta pasta, nes niekaip nerandu, tik esu girdejusi iš mamyčių mokyklėlėje 

Maciau Vilniuje Zirmunu HyperRimi vaistineje

Mums dantu valyme ...tiesa vis dar slypi kazkur anapus....
Man valyti jo dantuku neleidzia, pats pasibruzina apatinius dantukus (kaip noredamas nukasti sepeteli) ir tuom baigiasi... as jam rodau pati valydama dantis sau.. galvoju gal ismoks i mane ziuredamas...
Bet kol kas jokios pazangos....gal dar ir per mazas- jam dar tik metukai ir men.
Baltu pavydu pavydziu tom mamytem, kuriu vaikiukai jau valosi dantukus - saunuoles

Man valyti jo dantuku neleidzia, pats pasibruzina apatinius dantukus (kaip noredamas nukasti sepeteli) ir tuom baigiasi... as jam rodau pati valydama dantis sau.. galvoju gal ismoks i mane ziuredamas...
Bet kol kas jokios pazangos....gal dar ir per mazas- jam dar tik metukai ir men.

Baltu pavydu pavydziu tom mamytem, kuriu vaikiukai jau valosi dantukus - saunuoles

Dukra nuo kokių 9 mėn. įprato valytis (na, pradžioje tik aš valiau) ir dabar pabandyčiau neišvalyti
Čia pats būtiniausias dalykas
Stebiuosi iš kur tas noras.

QUOTE(asta_lapute @ 2009 02 19, 02:36)
Mums dantu valyme ...tiesa vis dar slypi kazkur anapus....

tikrai pavydu

Jo mano mergina priesinasi, nors jai jau 1m ir 5 men, neleidzia isvalyt, o pati tik kandzioja sepeteli

Is pradziu savo merginai duodavau sudrekinta vandeniu sepeteli, tai ji pati ,, valydavos,, dantukus, o as salia atsistojus valydavausi. Kai pamate, kad pas mane putuoja is burnos, pati paprase, kad uztepciau pastos. Na ir pati ji keverzojos. Po kiek laiko as jau jai pradejau valyti dantukus (jau leisdavo)
Kai giliau reikia pavalyti sakau sakyk aaaaaa, o kai priekinius dantukus sakau sakyk yyyyyyyyyyyy

mes dantukus valomes kartu ...ir ryte ir vakare pastatau ant kedutes ir as valausi ir mazius valosi ...ir vis pasiziuri kaip tai daryti ..tik kad prazioj is manes atimdavo mano dantu sepetuka ,o dabar jis valosi su dviem vaikiskais iskarto ...ir kazkokiu budu bet issivalo ,nes nei pagelte ,nei sugede
mano mergina 1.4 men labai megsta valytis dantis
turi jau 14 dantuku
bet toks ir valymasis, makaluoja po burna ir viskas
viena sepetuka jau sugadino, vales burnyte pakuj sugalvojo klozeta pasveisti
kol rimtai prades valytis, ir 2-3 metai sueis manau:)

Valau nuo 1 dantuko ,labai gražiai leidosi ,tik dabar jau kelinta diena keleidžia,nes dygsta dantukas,bet tikiuosi paskui vėl leisis...
O kai dygsta dantukas leidžia su vatyte
prajuokinu,išsižioja ir valau ,kai pamato kad nei skauda nei kas leidžia
reikia gražiai ,švelniai ... ir manau leisis

QUOTE(Berry22 @ 2009 03 18, 00:22)
Valau nuo 1 dantuko ,labai gražiai leidosi ,tik dabar jau kelinta diena keleidžia,nes dygsta dantukas,bet tikiuosi paskui vėl leisis...
prajuokinu,išsižioja ir valau ,kai pamato kad nei skauda nei kas leidžia
reikia gražiai ,švelniai ... ir manau leisis 

tai gerai, maniske tai ikalbinet reikia,jei pati jai noriu isvalyt, girebia sepetuka ir savarankiskai makaluojasi:)
QUOTE(Inga421 @ 2009 03 18, 16:55)
tai gerai, maniske tai ikalbinet reikia,jei pati jai noriu isvalyt, girebia sepetuka ir savarankiskai makaluojasi:)
geras