na pas mus visaip buna,kartais pats pirma pasivalo poto man duoda,kartais as pirma isvalau,po to jis pats pamakaluoja per burnyte. Kai nenori valytis,tai primenu jam viska ka jis valge per diena,todel juos butina isvalyt,arba pasakau ,kad jei neissivalys kirminuku dantukuose atsiras ir juos isgraus ir nebegales valgyti saldainiu daugiau. O priekinius dantukus valau taip, liepiu kaip tigrui urgzti ir dantis issiepti, tai jis juos suciaupia ir ir issiepia ,o as greit nuvalau

QUOTE(drachmaster @ 2009 04 14, 14:56)
Aš savo dukrytei dantukus valau pati,o po to leidžiu dar pačiai pasivalyti

QUOTE(lotta @ 2006 02 25, 14:00)
Mes tai pastu jokiu nenaudojame...O valomes labai paprastai: as valau vaikui, o tuo paciu jis valo man...
Kartais vaikas ziuri TV ir a jam greiti tuo metu isvalau...
Taigi, reikia bandyti...O sepetuko mums reikia ne vaikisko, o mamytes...
Kartais vaikas ziuri TV ir a jam greiti tuo metu isvalau...

Taigi, reikia bandyti...O sepetuko mums reikia ne vaikisko, o mamytes...

Pas mus panasiai. Mamytes sepetukas skanesnis, bet atimu - aiskinu , kad tai mano. O mazius tai turi visa arsenala. Kokiu tik nepripirkau, kad tik valytusi. Ir pastu turim gal kokias 4. Nupirkau ir specialia vokiska pasta su antpirsciu. Galvojau , kad bus lengviau isvalyt , nesupras, kad sepetukas. Nes ten toks antpirstelis guminis. Uzmauni ant savo pirsto ir prasmunki vaikui i burnyte, beeeet isvaliau tokiu budu VIENA kart, o suplojau 32 lt. Tai jis zaidzia , tipo valosi, o veliau as paiimu , bandau valyt ir giriu ir giriu ir giriu, koks saunuoklis, kad nors 1cm burnyte man atveria. Bet labai isgasdint nenoriu, o tai veliau is vis nesiduos. Toks tas musu ir valymasis.
manasis irgi nei pats nenori plautis dantuku
nei man leidzia jam isplauti
jau pastebiu kad toki gelsvi dantukai darosi...atrodo kaip pagede
priekiniai
nezinau kaip pripratinti kad nereiketu kovot kas kart plaunant dantukus

Dukrytei mano ir nelabai patinka valytis dantukus, bet atradau toky buda...dantukus valome kartu...ji mato kaip as darau ir bando atkartoti, zinoma nepavyksta kaip turetu, bet pabaigt valyti noriai man duoda

Mes stengiames sudomint grazesne pastos tubele, dantu siulu, idomesniu dantu krapstuku. Valomes be problemu, svarbiausia be prievartos

as dukrai vis naujus sepetukus perku, kad sudomint:) jai irgi pusantru metu,syengiuos pati su pasta pavalyt, bet tuoj ji atima sepeteli ir pradeda kramtyt,tai toks ir valymas....o nervuoja, nes apatiniai dantys baltik, o priekiniai jau gelsvi

O mano aukselis kokia savaite stebedavo mane ir vyra kaip mes valomes dantukus ir po kiek laiko pastebejau, kad jis reikalauja irgi... Nupirkau dantu sepetuka, pasta ir pirmyn... Valosi savo keturis dantukus ir jam tai labai patinka

QUOTE(tigra_111 @ 2009 04 23, 15:47)
Maniske nesileidzia, kad valyciau dantuku
Pati valo, bet toks ir valymas
pakandzioja sepetuka ir tiek
Kol mazesne buvo tai leidosi valyti kiek norejai

Kol mazesne buvo tai leidosi valyti kiek norejai

Viskas gerai.Neisgasdink jos.Tegul kramto sepetuka.Valykit abi - kiekviena savo , o po to ji duosis "patikrinti" ar visus blogiukus is dantuku isvare.TDar nusipirkit Baby ROCS - skani.Jai patiks.Be fluoro.Nekenksminga.gali valgyti kiek nori.Iki kokiu 6 metuku pabaik valyti jdantukus pati.Ir saugok nuo fluoruotu pastu tol, kol dukrytei atsiras refleksas isspjauti.
mano dukrytei jau greitai 3m. bet dantukus jau valomes senai,buna kad papraso ir valosi pati,bet siaip tai as jai valau visada,manau kad pats laikas kad jau ismoktu pati valytis
reikes duot paciai