Įkraunama...
Įkraunama...

1-2 m. vaikas nenori valytis dantukų

dantukus sūnui valau nuo metukų, bet tfu tfu tfu, jokių nusiskundimų iš vaiko negirdžiu ax.gif
Atsakyti
na pas mus visaip buna,kartais pats pirma pasivalo poto man duoda,kartais as pirma isvalau,po to jis pats pamakaluoja per burnyte. Kai nenori valytis,tai primenu jam viska ka jis valge per diena,todel juos butina isvalyt,arba pasakau ,kad jei neissivalys kirminuku dantukuose atsiras ir juos isgraus ir nebegales valgyti saldainiu daugiau. O priekinius dantukus valau taip, liepiu kaip tigrui urgzti ir dantis issiepti, tai jis juos suciaupia ir ir issiepia ,o as greit nuvalau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drachmaster @ 2009 04 14, 14:56)
Aš savo dukrytei dantukus valau pati,o po to leidžiu dar pačiai pasivalyti
drinks_cheers.gif as dukrytei irgi pati valau dantukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 23 balandžio 2009 - 12:59
Maniske nesileidzia, kad valyciau dantuku schmoll.gif Pati valo, bet toks ir valymas doh.gif pakandzioja sepetuka ir tiek doh.gif
Kol mazesne buvo tai leidosi valyti kiek norejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 02 25, 14:00)
Mes tai pastu jokiu nenaudojame...O valomes labai paprastai: as  valau  vaikui, o tuo paciu jis valo man...
Kartais vaikas ziuri TV ir a jam greiti tuo metu isvalau... mirksiukas.gif

Taigi, reikia bandyti...O sepetuko mums reikia ne vaikisko, o mamytes... blush2.gif

Pas mus panasiai. Mamytes sepetukas skanesnis, bet atimu - aiskinu , kad tai mano. O mazius tai turi visa arsenala. Kokiu tik nepripirkau, kad tik valytusi. Ir pastu turim gal kokias 4. Nupirkau ir specialia vokiska pasta su antpirsciu. Galvojau , kad bus lengviau isvalyt , nesupras, kad sepetukas. Nes ten toks antpirstelis guminis. Uzmauni ant savo pirsto ir prasmunki vaikui i burnyte, beeeet isvaliau tokiu budu VIENA kart, o suplojau 32 lt. Tai jis zaidzia , tipo valosi, o veliau as paiimu , bandau valyt ir giriu ir giriu ir giriu, koks saunuoklis, kad nors 1cm burnyte man atveria. Bet labai isgasdint nenoriu, o tai veliau is vis nesiduos. Toks tas musu ir valymasis.
Atsakyti
manasis irgi nei pats nenori plautis dantuku doh.gif nei man leidzia jam isplauti unsure.gif jau pastebiu kad toki gelsvi dantukai darosi...atrodo kaip pagede doh.gif priekiniai unsure.gif nezinau kaip pripratinti kad nereiketu kovot kas kart plaunant dantukus unsure.gif
Atsakyti
Dukrytei mano ir nelabai patinka valytis dantukus, bet atradau toky buda...dantukus valome kartu...ji mato kaip as darau ir bando atkartoti, zinoma nepavyksta kaip turetu, bet pabaigt valyti noriai man duoda ax.gif
Atsakyti
Mes stengiames sudomint grazesne pastos tubele, dantu siulu, idomesniu dantu krapstuku. Valomes be problemu, svarbiausia be prievartos smile.gif
Atsakyti
as dukrai vis naujus sepetukus perku, kad sudomint:) jai irgi pusantru metu,syengiuos pati su pasta pavalyt, bet tuoj ji atima sepeteli ir pradeda kramtyt,tai toks ir valymas....o nervuoja, nes apatiniai dantys baltik, o priekiniai jau gelsvi verysad.gif
Atsakyti
O mano aukselis kokia savaite stebedavo mane ir vyra kaip mes valomes dantukus ir po kiek laiko pastebejau, kad jis reikalauja irgi... Nupirkau dantu sepetuka, pasta ir pirmyn... Valosi savo keturis dantukus ir jam tai labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2009 04 23, 15:47)
Maniske nesileidzia, kad valyciau dantuku  schmoll.gif Pati valo, bet toks ir valymas  doh.gif pakandzioja sepetuka ir tiek  doh.gif
Kol mazesne buvo tai leidosi valyti kiek norejai  biggrin.gif

Viskas gerai.Neisgasdink jos.Tegul kramto sepetuka.Valykit abi - kiekviena savo , o po to ji duosis "patikrinti" ar visus blogiukus is dantuku isvare.TDar nusipirkit Baby ROCS - skani.Jai patiks.Be fluoro.Nekenksminga.gali valgyti kiek nori.Iki kokiu 6 metuku pabaik valyti jdantukus pati.Ir saugok nuo fluoruotu pastu tol, kol dukrytei atsiras refleksas isspjauti.
Atsakyti
mano dukrytei jau greitai 3m. bet dantukus jau valomes senai,buna kad papraso ir valosi pati,bet siaip tai as jai valau visada,manau kad pats laikas kad jau ismoktu pati valytis g.gif reikes duot paciai
Atsakyti