Įkraunama...
Įkraunama...

1-2 m. vaikas nenori valytis dantukų

Kadangi vaikuciai dideli megdziotojai.. smile.gif tai kas ryta kai valausi dantis,nesislepiu vonioje,o maziukas matydamas kaip valausi ir pats kazka panasaus daro su savo sepetuku savo burnikeje biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazoji nesileidzia valyt dantuku,sukanda sepeteli ir viskas. smile.gif Pasiziurejusi kaip as valau,bando pati makaluot,bet koks ten tas valymas-pastos nuvalgymas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.VAITK. @ 2009 06 18, 20:58)
Mano mazoji nesileidzia valyt dantuku,sukanda sepeteli ir viskas. smile.gif Pasiziurejusi kaip as valau,bando pati makaluot,bet koks ten tas valymas-pastos nuvalgymas. smile.gif

Musu mergyte irgi kandzioja sepeteli, tai as duodu nauja, idomu zaisla (pvz dezute nuo ko nors doh.gif ) ir ji tada uzsiemusi zaidzia, o as ramiai dantukus valau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tesera_Oriono_Zvaigzde: 19 birželio 2009 - 21:27
Sveikos mamytės mano dukryte nemėgo valytis dantukus, kol nupirkau vaistinėje geli dantukams valyti jis nekiankia ji galima praryti ir nieko nebus tikrai rekomenduočiau bent mano vaikui padėjo nes buvo problema su apnašom ant dantukų tai pat ir patiko valytis dantukus nes šis gelis yra skanus lotuliukas.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ehrence: 19 birželio 2009 - 22:11
QUOTE(A.VAITK. @ 2009 06 18, 21:58)

drinks_cheers.gif pas mus tas pats doh.gif
Atsakyti
O mes pratinom po trupuciuka,tai jau dabar kai paprasau,kad isisiziotu,tai issizioja ir as puikiai pavalau visus dantukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.VAITK. @ 2009 06 18, 20:58)

Pas mus tas pats, tik as pastos nededu. Manau, kad visvien kazkiek naudos is to makalavimo yra.
Atsakyti
Mėgdžioja vyresnį brolį ir kartu su juo kiekviena vakarą, su mano pagalba, valomės dantukus.
Atsakyti
QUOTE(A.VAITK. @ 2009 06 18, 18:58)

pas mus is pradziu irgi taip buvo , bet kai tevelis parode kaip reikia valyti juos dabar noriai pats tai daro
Atsakyti
mums nebuvo problemu del dantuku valymo rolleyes.gif
Atsakyti
Dantukus valomes nuo 7,5 mėnesio. is pradziu pirmaji menesi su merliuku prasluostydavau po valgiu pirmaji dantuka, paskui su tuom spec antpirsciu, nuo metuku rytais vaikas pats isivalo, tiksliau pakramto-pravalo, o vakarais jau as gerai isvalau, dar pasitaiko,kad per asaras, ypac kai dygo paskutinieji dantukai, bet dabar tik nuorvargis kartais betrukdo mums valytis dantukus. ir ypac patinka valytis kartu su manim smile.gif
Atsakyti
Aš valau pasisodinusi sau ant kelių. Tada ką nors pasakoju, įjungiu baby tv arba knygutę rodau. O ji sėdi kelias minutes išsižiojusi smile.gif Tada duodu dar pačiai pakramtyti šepetuką kelias minutes. Ir tada įdomioji dalis - ''einam spjauti' biggrin.gif Plaunu burnytę ir mokomės išspjauti vandenį.
Atsakyti