Įkraunama...
Įkraunama...

1-2 m. vaikas nenori valytis dantukų

sveikutės 4u.gif
mes dantukus valomės kartu: aš savus, o mažė savus ax.gif dar ir pažiūri, kaip aš valau ir pati pradeda makaluoti dar smarkiau biggrin.gif anksčiau valydavau su antgaliu ant piršto, tai duodavosi nesispyriodama, o po to nupirkau jai normalų dantų šepetuką, nes iš manęs pradėjo atiminėti ax.gif
Atsakyti
neleidžia net į burnytę pirštuko įkišti, užčiaupęs burnytę laiko, o apie dantų šepetųką tai visai be šansų doh.gif taigi nevalom...
ryte kai sėdi ant puoduko duodu pačiam šepetuką, kartais pakramto , o kartais sviedžia į šoną... tuo pačiu metu ir aš valausi dantis, kad ir jam tas noras būtų pamėgdžioti lotuliukas.gif

o dantukų turi šešis, ryt metai mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskei jau 2.5 m. bet vis dar sunkiai duoda dantukus valyti. Priklauso nuo nuotaikos. Kai buvo mazesne tai valydavau su tokiu specialiu guminiu sepetuku, kuris ant pirsto uzsideda. Va su tuo, tai nebudavo problemu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,na su pirstuku tai tikrai,kad galiu pamirsti manajam dantukus valyti,nes galiu savojo pirstelio ir netekti blink.gif blink.gif doh.gif ,labai jau gali greit nukasti... biggrin.gif biggrin.gif ,na o va biskuti stebuklas ivyko.....jei jus nieko pries as papasakosiu......Tai va viena diena draugai atveze tokiu juodu sausainuku,ne jis su arbata juos valge.....po keliu valandu paziurejusi i galinius dantukus vos soko negavau,jie atrode lyg sugede dantukai butu,greitai vaikiukui sakau,begam paziureti i veidrodi dantukai gesti pradejo,tai kai mazulis pamete,liepe man greitai pasiimti jo dantu sepeteli ir isyziojo,likau trumpam apsalusi,bet jis greit liepe valyti,kad balti butu,tai kol kas,tfu tfu tfu,leidzia lengvai ir svelniai pavalyti dantukus,sako mama balta danti,nu tai as jau suprantu kad einam valytis dantuku.................aciu juodiem sausainukam..........tai ctai kokia istorija........ ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erjota @ 2009 08 20, 09:54)
Sveikutes,na su pirstuku tai tikrai,kad galiu pamirsti manajam dantukus valyti,nes galiu savojo pirstelio ir netekti  blink.gif  blink.gif  doh.gif ,labai jau gali greit nukasti... biggrin.gif  biggrin.gif ,na o va biskuti stebuklas ivyko.....jei jus nieko pries as papasakosiu......Tai va viena diena draugai atveze tokiu juodu sausainuku,ne jis su arbata juos valge.....po keliu valandu paziurejusi i galinius dantukus vos soko negavau,jie atrode  lyg sugede dantukai butu,greitai vaikiukui sakau,begam paziureti i veidrodi dantukai gesti pradejo,tai kai mazulis pamete,liepe man greitai pasiimti jo dantu  sepeteli ir isyziojo,likau trumpam apsalusi,bet jis greit liepe valyti,kad balti butu,tai kol kas,tfu tfu tfu,leidzia lengvai ir svelniai pavalyti dantukus,sako mama balta danti,nu tai as jau suprantu kad einam valytis dantuku.................aciu juodiem sausainukam..........tai ctai kokia istorija........ ax.gif  ax.gif

lotuliukas.gif neblogai suveike sausainiukai biggrin.gif , mes ir pradejom su dviem sepetukis zaisti, tai visai neblogai, ir as salia dar sau valausi dantukus tai ir ji po truputi makaluojas sau burnytei ir karts uo karto jaau ir man leidzia jai pavalyti, aciu mamytem uz nuomone ir ivairius budus, manau po truputi kazkas jau gausis mums ax.gif
Pas mus tik 6-tas dantukas lenda ax.gif
Atsakyti
bandyt zaidimo forma pratint, arba valgoma dantu pasta is chicco firmos nupirkt, mum padejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Na mums jau greit bus 2 metukai bet turejom tikrai dideliu sunkumu su valymusi.Tai ispradziu su antpirsciu o poto parsisiunciau is UK toli vibro sepeteli.Tai mazoji laimingiausiai valosi dantukus ir net man leidzia jai padeti. thumbup.gif
Atsakyti
Musu mazylei 1,7m. Bet dantuku neleidzia valyti doh.gif , nusisuka i kampa ir nebandyk lysti prie jos su sepeteliu, jei duodu sepetuka i rankas, tada pati valosi, bet koks ten valymas, tik makaluoja po burnyte ir tiek doh.gif
Atsakyti
Na,mes pradejom valyti dantukus kai tik isdygo pirmasis dantukas,t.y. 6 men. smile.gif bet kazkaip niekad nebuvo stresu,kaip tik jai labai patinka valytis dantis biggrin.gif ,kai pasakau "einam valytis dantuku" iskart atbega biggrin.gif man kazkaip atrodo,kad dantis reikia pradeti valyti isdygus pirmam dantukui,tada ir streso buna maziau rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mergaitei greit metai, turi 6 dantis. Pries dvi dienas nupirkome graziausia sepeteli, vaikiskos pastos ir galvojam - oi, bus smagu, valysim dantukus biggrin.gif tai cia tik teveliui su mamyte smagu, o dukryte kad pradejo zviegti, mustis rankomis, visa net raudona pasidare - zodziu, kosmaras doh.gif irgi neisivaizduoju, ka daryti. Bet as tos nuomones, kad kai yra keli dantys isdyge ir vaikas viska valgo - tai reiktu nors karta per para valyti... g.gif Nors praktikoje nekas su tuo valymu unsure.gif
Atsakyti
jei su šepetuku neprisileidžia, tai merliuko gabaliuką ant piršto apsivynioju ir trinu lengvais judesiais, kartais visai neblogai išsivalo smile.gif
Atsakyti
laba diena,na ir mes jungiames prie tu kur nesiduoda valyti dantuku,pati ten bando makaluoti po burnyte,bet man tai nesileidzia,o per jega kazkaip nesinori g.gif
o kazin kur yra pirkti tos kramtomos pastos g.gif
Atsakyti