Įkraunama...
Įkraunama...

1-2 m. vaikas nenori valytis dantukų

QUOTE(missK @ 2009 10 14, 14:47)
Mano dukryte tai visai negaliu pati valyti, karta bandziau tai rekt pradejo. Dabar po truputi mane megdzioja. Mes turim dar ir tokia bedele, priekiniai virsutiniai dantukai nuskile,tai galvoju ,kai bandau pati pavalyt tikriausiai jai skauda. Negaliu net apziuret,nes uzciaupia burnyte.

Miegančiai bandykite apžiūrėti... smile.gif
Atsakyti
reikia suzaisti su vaiku, mes kas vakara valomes dantukus,ir labai mums patinka... pirmiau as pavalau,o paskui jau savarankiskai valosi,nors i jo valyma dar nepanasu,bet tegu stengiasi smile.gif
Atsakyti
Mes tai labai noriai valomes dantukus,galetu visa vakara valytis,kad tik leisciau 4u.gif Is pradziu leidau paciam terliotis,kad tik priprastu prie dantuku valymo,o veliau jau ir pati pavalydavau 4u.gif
Atsakyti
Mes valomes nelabai noriai. Bet paskutiniu metu jau pradeda ilgiau leistis pavalyt, pirma paziuri kaip as issivalau, po to as jos sepetuku su spec geliu, kuri gali nuryti, pavalau, bet leidziasi vos keles sekundes, tada turiu atiduoti jai sepetuka, "valosi" pati - istikruju kramto, bet sakau gal pripras, kad reikia valyti.
Atsakyti
Mano mergytė valosi, nes net nežino, kad galima ir nesivalyti. Jai tai savaime suprantama būtinybė nuo pat gimimo.
Pradėjau vayti, kai dar iš tikrūjų nebuvo ko valyti.
O dabar dar turi skanią dantų pastą rolleyes.gif
Tai galėtų ir pusvalandį stovėti išsižiojus thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat nupirkau savajam skania valgoma dantu pasta ir kas kart kai as valausi jis tiesiog reikalauja ir jam sepeteli tuoti. Beje, turim 3 skirtingus, jis pats asirenka:) gumini, su koteliu ar be, arba astresni. Vakar net miegot ejo su sepeteliu, neatidave kol neuzmigo, burnoje laike:)
Atsakyti
dažnausiai išsivalom be pykčių,bet kai dantukai dygo,buvo vargo,oj buvo doh.gif čiut ne kaskart iš naujo "prisijaukint" reikėdavo, kad leistų man išvalyt cool.gif
Atsakyti
Dantu sepetukas mums is pradziu buvo zaidimas - pakandziojimas, taciau, kai virshutiniuose dantukuose eme matytis karieso pradzia, pradejau valyti pati. Pirmus kartu ishvaliau rekiant, o veliau leisdavau jai viena sepetuka laikyt, kitu tuo metu valydavau. Geriausiai valosi "uzkalbant dantis" - kol ji ishsiziojusi klauso, ka jai sapalioju, speju abi eiles bruksteleti lotuliukas.gif
Atsakyti
iki siol kariaujam nors mums jau 2 metai doh.gif kiekviena vakara su teciu zaidimo forma patys valom tada jinai pavalo mums taip ir zaidziam rolleyes.gif
Atsakyti
Pritariu, kad geriausias būdas - patiems rodyti pavyzdį. drinks_cheers.gif Vaikai nori būti kaip jų suaugę super-truper-viską-mokantys tėvai biggrin.gif
Atsakyti
Mes kiekviena vakara valomes (kol kas tik su ant pirsto dedamu sepeteliu) maziui patinka, issizioja ir laukia. Tik kartais megsta i pirsta ikasti lotuliukas.gif manau kad reiks greitu laiku pereiti prie normalaus sepetelio (nes pirsto gaila). Nuo kada pradejote valytis su dantu pasta ir kaip isskalaujate dantukus po valymo?
Atsakyti
Dantukus pradejom valyt visai nesenai,aisku tos ten ir valymas smile.gif ,bet kiekviena ryta ir vakara bandom pratintis,kartais patinka,kartais ne.
Atsakyti