Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

QUOTE(ausrazs @ 2010 04 27, 15:20)
Yra ir strepsų pilnaviduriais žiedais
Panašus vaizdas būna, kai strepsį užpuola erkutės.

AR ŠITAIP ? user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gintute @ 2010 04 27, 15:22)
Taip, baltas iš tavęs  thumbup.gif
O tas raudonas tai natūroj daugiau "burokinis" (ot tai spalva parašiaus smile.gif )

ale gražus užaugo wub.gif

o realiai tamsiai raudonas?

tas violetavas irgi gražus blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2010 04 27, 15:24)
AR ŠITAIP ?

Nelabai galiu kelti hipotezes pagal šią nuotrauką. Nuo galo džiūti lapai gali ir dėl senėjimo. Esant erkučių, apatinėje lapo pusėje matosi smulkių rusvų taškelių, kurie paskui susilieja, sudarydami didesnius plotelius. O tas lapo džiūvimas įgauna tokią pilkšvoką spalvą. Įdomu, gal ką pagal nuotrauką pasakytų Skarpionukė , Wėtra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 27 balandžio 2010 - 14:33
Baisiau sad.gif
Va taip :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2010 04 27, 15:38)
Baisiau sad.gif
Va taip :
user posted image

oho taip neteko susidurt unsure.gif

man dar taip buvo user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 04 27, 15:02)
Nuostabi šeimynėlė thumbup.gif Beje, gal būtų galima kada nors 'Bristol's Leopard Skin' lapuko gabaliuką blush2.gif
Tikrai turėtų būti, strepsai Lietuvoje jau senokai nebe retenybė

g.gif jei labai norisi, galėčiau parduoti suaugusį ax.gif parašyk man į AŽ (parašyk, kokie labiausiai patinka, gal dar ką galėsiu pasiūlyti blush2.gif )
Strepsiai tikrai ne retenybė, bet, sutik, strepsis strepsiui nelygu smile.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2010 04 27, 16:57)
Strepsiai tikrai ne retenybė, bet, sutik, strepsis strepsiui nelygu

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Ir tikriausiai kiekvienas augintojas turi būtent savo favoritus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 04 27, 15:02)
Nuostabi šeimynėlė thumbup.gif Beje, gal būtų galima kada nors 'Bristol's Leopard Skin' lapuko gabaliuką blush2.gif
Tikrai turėtų būti, strepsai Lietuvoje jau senokai nebe retenybė
Kaip galima pykti - juk toks grožis drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif
'Bristol's Leopard Skin' buvo beveik visiškai sunykęs, bet atsigavo thumbup.gif
Žinoma galėsiu, juk žinai, kas mano - tas ir tavo biggrin.gif

Kai prasidėjo žydėjimai , vėl man gėliūmanija prasidėjo wacko.gif , norisi naujų veislių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 27, 18:05)
Žinoma galėsiu, juk žinai, kas mano - tas ir tavo biggrin.gif

Ir mano gėlyne šis principas Tau galioja. Todėl, jeigu sėkmingai užaugs vaikučiai, galėsiu kai kokių strepsų jau gana greitai pasiūlyti ax.gif
Atsakyti
Labai ieškau streptokarpų....Jau esu susidraugavusi su sanpaulijomis, orchidėjomis ir amariliais... ir kuo toliau tuo labiau mane traukia streptokarpų žiedai...Todėl labai apsidžiaugčiau jeigu kas pasiūlytų parduoti atliekamą lapuką arba vaikutį
Lauksiu pasiūlymų į AŽ
Atsakyti
Labai prasau pagalbos mielosios streptokarpu myletojos,
perlaisciau as savaji - stovejo aukstai - lapeliai nusviro - maniau isdziuvo, dar paliejau - zodziu dabar visi lapai nusvire. Ar dar yra kokiu sansu ir ka daryti?
Atsakyti
Vida123456, smagu, kad streptokarpai užbūrė ir jus 4u.gif Manau, gėlininkės tikrai Jums ką nors pasiūlys
Dar labai nedrąsus žydėjimas: Bristol's Blackbird, [attachmentid=197392]
Night Beacon[attachmentid=197393]
visiškai susportavęs Bristol's Psychedelic Sun[attachmentid=197394]
Papildyta:
QUOTE(reg @ 2010 04 27, 19:57)
Labai prasau pagalbos mielosios streptokarpu myletojos,
perlaisciau as savaji  - stovejo aukstai - lapeliai nusviro - maniau isdziuvo, dar paliejau - zodziu dabar visi lapai nusvire. Ar dar yra kokiu sansu ir ka daryti?

Cituoju keliais puslapiais anksčiau parašytą Wėtros patarimą: "Perlaistytą strepsiuką ištraukit iš vazono ( žemių nenukratykit), palaikykit su visu žemių gniužulu 2-3 val. ant servetėlių ar virtuvinių rankšluostukų, kad drėgmę ištrauktų, po to pasodinkit į naują žemytę...dažniausiai atsigauna"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 27 balandžio 2010 - 19:10
QUOTE(ausrazs @ 2010 04 27, 20:13)
Cituoju keliais puslapiais anksčiau parašytą Wėtros patarimą: "Perlaistytą strepsiuką ištraukit iš vazono ( žemių nenukratykit), palaikykit su visu žemių gniužulu 2-3 val. ant servetėlių ar virtuvinių rankšluostukų, kad drėgmę ištrauktų, po to pasodinkit į naują žemytę...dažniausiai atsigauna"

aciu 4u.gif is to strioko nieko nebeskaiciau
Atsakyti