Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

QUOTE(čikibari @ 2010 05 06, 10:52)
kaip tą lapą atskirti , ar paprastai nuskinti prie pat žemės  ? blush2.gif

man jis kai kažkiek nudžiuvo nupjoviau pažemiau ir viskas
Atsakyti

Geriausia atskyrinėti, kai vazonėlyje žemė yra sausoka - tuomet mažiau traumuojamos šaknelėes, lengvai nubyra žemės. Išimame motininį lapą su jaunais augaliukais. Viena ranka laikant motininį lapą, kita atsargiai atskiriami jauni augaliukai, kurie jau turi turėti savo šakneles. Jie išsodinami į atskirus mažus indelius po vieną, jeigu norisi iškart tankesnio krūmelio - po kelis. Atskirtus jaunus augalus patartina iki 2 savaičių laikyti polietileno maišeliuose, periodiškai pravėdinant. Taip apie augalą palaikoma didesnė drėgmė, reikalinga adaptacijai ir geresnės šaknų sistemos formavimuisi.
[attachmentid=197767] [attachmentid=197766]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 06 gegužės 2010 - 11:26
AČIŪ DIDELIAUSIAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 05 06, 11:10)

O kas čia toks baltas? Akmenukai? unsure.gif
Atsakyti
Gintute, ten - perlito granulės.
Justa
[attachmentid=197791]
Winter
[attachmentid=197792]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 06 gegužės 2010 - 19:04

Jei ir nesupranti rusu, bet viskas labai gerai parodyta http://www.youtube.c...feature=related
Sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2010 05 06, 20:02)
Justa, Winter

Grazuoles, pas mane kasko melynos tik zydi, o raudonos dar miega doh.gif (nors pumpuriuku yra) Tikriausia joms daugiau sviesos reikia g.gif
Atsakyti
Ačiū, Skarpionuke. Dėl tų mėlynųjų, tai apsižiūrėjau, kad jų pas mane jau perdaug. Reikės atsirinkti pačias mėgstamiausias, o kitų atsisakyti. Pas mane šį pavasarį pirmas pražydo rausvas žiedas.
Atsakyti
Justa ir Winter tikrai labai panašūs bigsmile.gif , gražuoliai wub.gif

Man dar norisi turėt baltą, šviesiai rausvą wub.gif
Atsakyti
Dzūke, šviesiai rausvų - pažadu. Su baltais - kebliau, dabar laukiu, kaip sėkmingai mano 'Bela' išsikapanos iš sunkios būklės g.gif Beje, kažkada kitame forume klausei, kaip su mano sėjinukais. Nieko neatsakiau, nes nežinojau, kad ten su jais bus. Žiemą vis neturėdavai laiko ir jėgų užsiimti retinimu, išpikiavimu. Galiausiai tas baisus tankumynas pradėjo ruduoti, įgavo šviesią, vos žalsvą spalvą. Kelis įdomumo dėlei išsodinau rečiau, dabar irgi stebiu, ar atsigaus. Augalams, kaip ir kiekvienam darbui, reikia atsidavimo ir dėmesingos priežiūros. Tačiau gyvenime sudėtingų laikotarpių, kai hobis pasitraukia į vos ne paskutinį planą. O paskui raškai savo apsileidimo vaisius. Ir pasiguodi, kad ne viskas pražuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 05 07, 11:37)
Dzūke, šviesiai rausvų  - pažadu.

thumbup.gif friends.gif

Mano Vesenyje Griozy atžėlė gesvut gelsvutėlė, bet paskui pažaliavo g.gif

Kad daugiau laiko liktų hobiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 05 06, 23:53)
Jei ir nesupranti rusu, bet viskas labai gerai parodyta [

ačiū. čia rodo po vieną lapelį išdalinti blink.gif aš susodinau kupsteliais į du vazonėlius ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Ausrazs, Avocete - puikūs žiedai thumbup.gif

Aš džiaugiuosi savo Burgundija(V.Paramonov). Pirmas žydėjimas rolleyes.gif Mane ši veislė žavi savo spalva wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 07 gegužės 2010 - 13:15