Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

QUOTE(Fira @ 2010 05 07, 14:08)

Aš džiaugiuosi savo Burgundija(V.Paramonov). Pirmas žydėjimas rolleyes.gif Mane ši veislė žavi savo spalva wub.gif

Tikrai žavingas bigsmile.gif wub.gif
Dar ir tokio noriu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Fira, už pagyrimus. Jūsų 'Burgundija' - puiki thumbup.gif Ši veislė graži ne tik spalva (jei patinka vyšininės-burokinės). Man patinka ir įdomesnės formo forma: apatinis lapelis kitoks. "Burgundijos" net jauni augalai pradeda žydėti anksti, žydi gausiai, beveik be pertraukų.
Atsakyti
Klausimėlis streptokarpininkėms: gal kuri nors bandėte tręšti strepsus per lapus? Jeigu taip, kokios koncentracijos tirpalu? Labai noriu pabandyti šitą būdą, nes kai kurie strepsai po žiemos blyškūs, salotiniais lapais, nors persodinti. Gal geriau ir greičiau maisito medžiagas pasisavintų per lapus?
Atsakyti
Smerf
[attachmentid=197834]
Snow Rose
[attachmentid=197835]
Atsakyti
Ausrazs, koks grožis wub.gif wub.gif
Kodėl būtinai nori per lapus tręšti g.gif palaistyk su Vita-3 pora kartų (rezultatą greit pamatysi)...
Atsakyti
ausrazs, kokios nuostabios spalvos wub.gif

doh.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės blush2.gif Paieškosiu Vita-3, lyg mačiau, kad naujuose buteliukuose dabar leidžia. Tą patarimą tręšti per lapus perskaičiau "Dimetrio" forume. Pagalvojau, pomidorams tai visai tinka, gal pabandysti su strepsais g.gif Čia merginos kai įdeda nuotraukų, tai tokie sodriai žali lapai, o mano tik kelių "normalūs". Na, gal atsigaus.
Beje, 'Smerf' kažkoks atsivertęs atgal, kaip kokia 'Burgundija'. Anksčiau to nebūdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 08 gegužės 2010 - 12:21
Kiek daug nuostabių žiedų pas jus visas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Pas mus žydėjimas irgi įsisiautėjo thumbup.gif ir nors šie grožiai neveislinukai, bet vis tiek laaabai gražūs wub.gif
user posted image
šito spalvos neinasi išgauti doh.gif vidurėlis geltonas natūroje
user posted image
user posted image
user posted image
o čia visi grožiai kartu
user posted image
Ir dar žinovių noriu paklausti, ar šita svyranti gražuolė irgi yra streptokarpas? g.gif Kai pirkau, toks pavadinimas buvo ant vazono blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Astersita labai grazus thumbup.gif
O svyranti tikrai steptokarpas,Streptocarpus saxorum Engl., Streptocarpella , jis dar vadinamas kalnu g.gif
Atsakyti
Po truputi bandom zydet blush2.gif
Papildyta:
Na va nebeduoda kelti nuotrauku, isnaudojau limita doh.gif
Atsakyti
Merginos, labai gražūs žiedukai wub.gif Skarpionuke, o strepcarpus saxorum tas pat, kas ir streptocarpella? Maniau, kad tai skirtingi augalai blush2.gif
Jau pati susiradau ir perskaičiau. Streptocarpella - porūšis, apimantis svyrančius ir kusptinius streptokarpus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 09 gegužės 2010 - 13:19
QUOTE(skarpionuke @ 2010 05 09, 11:08)
Astersita labai grazus  thumbup.gif
O svyranti tikrai steptokarpas,Streptocarpus saxorum Engl., Streptocarpella , jis dar vadinamas kalnu  g.gif

Na tada puiku thumbup.gif , dėkoju už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti