Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

QUOTE(ausrazs @ 2010 05 17, 21:10)
Vis po truputį žydim:
Mamba Nr.5

thumbup.gif kokia grazuole, pas mane samba irgi prazydo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ojei kokios spalvos bigsmile.gif wub.gif

Reiks ir man pabandyt su pomidorų trašom pamaitint smile.gif

O viena pažystama sanpaules su orchidėjų trašom tręšia.. tai gėlė - vien ziedai ir minimum lapų, o augalo skersmuo koki 30 cm. Kai pamačiau žandikaulis atsikabino unsure.gif
Atsakyti
Gintute, konkrečios veislės turi savo žydėjimo potencialą. Taip su strepsais, taip ir su sanpaulijoms. Pakankamai tręšiant, vienos veislės žydės gausiau, kitos - mažiau. Pavyzdžiui, man patinka 'Pink Souffle' ir visai netrukdo žinojimas, kad iš šios veislės neišgausi "kepurinio" žydėjimo
Svarbu nepersistengti su tomis trąšomis. Strepsai ypač jautrūs druskoms vazonėlio žemėje. Šiems augalams trąšų tirpalą ruošiu silpnesnės koncentracijos nei nurodyta ant pakuotės.
Atsakyti
Laba diena, mergaitės 4u.gif
Labai susidomėjusi strepsiukais (labai gražus man jų pavadinimas ! thumbup.gif )Auginu tik baltus, bet niekur nerandu kur įsigyti kitų spalvų .O baltas pas mus augo apleistam kabinete ant palangės, nežinojau net jo pavadinimo. Ir kaip jis ten dar iš viso išgyveno g.gif Pasidauginau iš lapo, ir sėkmingai auga ir žydi jau antrą sezoną ! biggrin.gif
Gal galima būtų jūsų iš kurios nors nusipirkti kitų spalvų ax.gif g.gif Gyvenu Kaišiadoryse, tai iki Kauno , Elektrėnų atlėkčiau . Mano svajonė išsipildys ar ir toliau tik seilę varvinsiu į jūsų įdėtas nuotraukytes ?.... blush2.gif Pasidalinkite, prašau !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuokle47: 19 gegužės 2010 - 11:49
zibuokle47, mielai pasidalinčiau, bet gyvenu dart gabalas kelio už Kauno - Alytuje g.gif
Atsakyti
Šiandien išsiskleidė 'Arka' (kairėje) - spalva labai panaši į Mamba nr.5. Selekcininko fotogalerijoje atrodė kiek kitaip.
[attachmentid=198470]
Atsakyti
Na ne, mano nervai nelaiko žiūrint į tokius gražius augalus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal Šiauliuose kas augina? Mano gimtasis miestas, dažnai atvažiuoju, o dėl tokio reikalo tai tuoj atlėkčiau.
Gaila, bet Alytaus miesto visai nepažįstu.. blush2.gif Pradėsiu sukti galvą, gal kokia geniali mintis šaus į galvą.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuokle47 @ 2010 05 20, 08:08)
Na ne, mano nervai nelaiko žiūrint į tokius gražius augalus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gal Šiauliuose kas augina? Mano gimtasis miestas, dažnai atvažiuoju, o dėl tokio reikalo tai tuoj atlėkčiau.
Gaila, bet Alytaus miesto visai nepažįstu..  blush2.gif Pradėsiu sukti galvą, gal kokia geniali mintis šaus į galvą.... doh.gif

Aš auginu Šiauliuose, tik pas mane ne veislinukai, o paprasti pramoniniai ax.gif , bet jei tinka, tai galiu pasiūlyti keleto rūšių mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaje, nejau nesapnuoju ir galėsiu turėti jų? thumbup.gif Dar negaliu patikėti...., koks džiaugsmas ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gerai man ir paprasti,kad tik kitokia spalva !
Kokioje gatvėje gyvenate? Aš prie Akropolio, bet mieste atstumas nebaisus, juk gimtasis miestas ! Dabr planuose kelionė apie birželio 12d.
Atsakyti
QUOTE(zibuokle47 @ 2010 05 20, 10:30)
Vaje, nejau nesapnuoju ir galėsiu turėti jų? thumbup.gif  Dar negaliu patikėti...., koks džiaugsmas ! 4u.gif  4u.gif  4u.gif Gerai man ir paprasti,kad tik kitokia spalva !
Kokioje gatvėje  gyvenate? Aš prie Akropolio, bet mieste atstumas nebaisus, juk gimtasis miestas !  Dabr planuose kelionė apie birželio 12d.

parašiau jums až 4u.gif
Papildyta:
[quote=ausrazs,2010 05 19, 19:18]
Šiandien išsiskleidė 'Arka' (kairėje) - spalva labai panaši į Mamba nr.5. Selekcininko fotogalerijoje atrodė kiek kitaip.
Nuostabūs abu wub.gif tokios sodrios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuokle47 @ 2010 05 19, 12:48)
Laba diena, mergaitės  4u.gif
Gyvenu Kaišiadoryse, tai iki Kauno , Elektrėnų atlėkčiau . Mano svajonė išsipildys ar ir toliau tik seilę varvinsiu į jūsų įdėtas nuotraukytes ?.... blush2.gif  Pasidalinkite, prašau !

Kviečiame visus į Egzotinių augalų parodą „ŽALI HORIZONTAI“
PARODA VYKS 2010 M. GEGUŽĖS 28-30 DIENOMIS
RAUDONDVARIO DVARO ORANŽERIJOJE
Adresas: Pilies takas 4, Raudondvaris, Kauno rajonas.
Tikrai pamatysit daug groziu ir galesite isigyti biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Susisiekimas: iš stotelės ,,Kauno pilis“ važiuoja mikroautobusas Nr. 92, išstotelės ,,2-a ligoninė“ – autobusas Nr. 49. Atvykus į Raudondvarį, eiti Instituto gatve iki Raudondvario dvaro sodybos, o įėjus pro vartus lankytojus pasitiks stendas su schema, kurioje pažymėta parodos lokalizacijos vieta.

Egzotinių augalų parodos „Žali horizontai“ lankymo bilietų kainos:
Moksleiviams, studentams, neįgaliesiems, pensininkams po 5 Lt
Dirbantiems suaugusiems po 7 Lt
BŪSIME DĖKINGI JEIGU PASIDALINSITE ŠIA INFORMACIJA SU SAVO ARTIMAISIAIS
LIETUVOS ORCHIDĖJININKŲ DRAUGIJA
Atsakyti
Nuo BD reikia truputi atsipusti, tai maza foto sesija blush2.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti