Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

Skarpionuke, žavinga kolekcija wub.gif Pataisau - 'Pink Souffle'
Atsakyti
Aciu wub.gif
Atsakyti
Skarpionuke, labai gražūs Tavo strepukai wub.gif wub.gif wub.gif gal vyksi į parodą su savo gražuoliais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2010 05 24, 07:45)
gal vyksi į parodą su savo gražuoliais  bigsmile.gif

Aciu,jei nieks nepamaisys tai taip blush2.gif
Atsakyti
Dar šiek tiek žiedukų:
Izolda
[attachmentid=198807]
Vesenyje Griozy
[attachmentid=198808]
Sniegirinaja Staja
[attachmentid=198809]
Atsakyti
Labai grazus wub.gif
o Izolda ne kitokia buvo g.gif ar cia as maisau kaska
Atsakyti
Skarpionuke, tai aš buvau sumaišiusi blush2.gif Ačiū.
Atsakyti
sveikutes siu grazuoliu myletojos, apsisuko galva nuo grozybiu blink.gif
as turiu balta ir sviesiai violetine, visos kitos spalvos domina ir labai noriu, gal kuri pasidalintumet savo grozybemis, bet kadangi as ne is didmiescio tai tektu siusti, man tiktu ir lapeliai, jos labai gerai prigyja is ju 4u.gif jei kam negaila ir galetumet parduoti rasykit i az labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2010 05 25, 12:56)
man tiktu ir lapeliai, jos labai gerai prigyja is ju  4u.gif 

paprastos pramoninės prigyja gerai. parsisiunčiau veislinių lapukų tai merdėja kol kas nenori atsigauti, jau net abejoju ar prigis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 26 gegužės 2010 - 10:22
Čikibari, o kame šaknydinate lapukus? Ar, kai gavote lapus, jie buvo geros kokybės? Dažnai šaknydinami streptokarpų lapai būna geibūs, lyg pavytę - jie praranda turgorą. Išleidę šakneles atsigauna. Man pačiai labiausiai patinka ir sekasi šaknydinti drėgnuose kiminuose. Kai lapo fragmentas labai suglemba, išimu iš kiminų ir mirkinu kambario temperatūros vandenyje, kol tampa stangrūs (kartais tai užtrunka ir visą dieną). Tada dėl dedu į drėgnus kiminus ir viską - į polietileno maišelį. Taigi nebijokite, pavytusius lapukus galima sėkmingai "gaivinti" ir ne kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 26 gegužės 2010 - 15:03
gavau puikios būklės, kaip agurkėliai kietučiai. sukišau į sanpaulijų substratą. dabar jau suglebę visiškai. buvau ištraukus ir pamerkus per naktį bet kaip vėl į substratą įkišau vėl tokie liūdni pasidarė verysad.gif
Atsakyti
O sanpaulijų substratas - tas pirktinis? Šiaip reikėtų naudoti durpes, geriau - "papurintas" rupiu smėliu, perlitu ar vermikultu. Labai gerai lapukai daiginasi durpinėse tabletėse. Jas išmirkinus, galima nuimti tinklelį, o drėgną turinį taip pat pamaišyti su minėtais purumo suteikiančiais komponentais.
Atsakyti